Šta je novo?

Altec vs4121 konstantan shum

begesh87ns

Cenjen
Učlanjen(a)
15.05.2009
Poena
159
Znachi radi se o sledecem. Zvuchnici se samo ukljuche u struju. Nisu povezani sa kompom i chuje se brujanje basa a iz satelita dolazi shum. Naravno kada se spoje sa kompom ista pricha. Mozhe to da se slusha, ali kad se muzika jako utisha onda se chuje taj shum. Josh jedna stvar. Kada se negde u kuci upali/ugasi svetlo (stisne prekidach) onda se chuje onaj kao klik u zvuchnicima. E sad, svi prichaju kako je problem do struje u zgradi. Verovatno i jeste, jer na drugim mestima, oni rade bez shuma, tako da veovatno nije do zvuchnika. Ali kako reshiti taj problem sa strujom ???
ps. nemoj sad neko da bude mudar pa kazhe preseli se u drugu zgradu :smackbum:

Da te obradujem, to je generalan problem kod svih altec-a. I mene nervira isto sto i tebe i nazalost, nema resenja za taj konkretan problem, sem da kupis nove zvucnike :p ili da se preselis u drugu zgradu :D

Ma poludecu od njih vishe...trpim ih vec god dana... Thanx na odgovoru ;)

Nemoj da kukas ja ih imam skoro 4 godine, izludjuje me isto sto i tebe od prvog dana :wave:

Kod drugara pishti sa XP SP2 dok na Visti nema toga.

Da te obradujem, to je generalan problem kod svih altec-a. I mene nervira isto sto i tebe i nazalost, nema resenja za taj konkretan problem, sem da kupis nove zvucnike :p ili da se preselis u drugu zgradu :D

Nije bas tako imam kuci ATP3 i VS4121. Kod ATP3 nema ama
nikakvog suma, brujanja, dok kod 4121 se samo culo brujanje iz woofera
(iz satelita nikad nije ni bilo suma) i to kada su zvucnici bili prikacni na SBLive! 5.1,
Sa X-Fi Titanium totalno druga prica. Brujanje je jedva, jedva primetno i zvuk je 10
puta bolji naravno. Kao da su ove zvucnike testurali samo na high-end karticama.

begesh87ns: koju zvucnu imas, ako imas neku integrusu..pokusaj kod nekoga sa
sa nekom dobrom kartom..

Da, u pitanju je integrusha sa ove ploche iz konfiguracije. Ma ne sumnjam ja u njihovu ispravnost. Samo bi nekako da se reshim tog shuma. Negde su spominjali da to mogu elektrichari da ugrade 'neku komponentu' kvalitetniju nego shto su stavili ovi u altecu pa da nema shuma...
Svejedno i da vidim da mi rade dobro na nekoj vrh zvuchnoj, opet je ne bih kupio...Kontam da bih onda dodao te pare za zvuchnu, pa kupio neke druge :p

Samo da dodam, kod mene je inache Vista instalirana ;)

Poslednja izmena:
Nije bas tako imam kuci ATP3 i VS4121. Kod ATP3 nema ama
nikakvog suma, brujanja, dok kod 4121 se samo culo brujanje iz woofera
(iz satelita nikad nije ni bilo suma) i to kada su zvucnici bili prikacni na SBLive! 5.1,
Sa X-Fi Titanium totalno druga prica. Brujanje je jedva, jedva primetno i zvuk je 10
puta bolji naravno. Kao da su ove zvucnike testurali samo na high-end karticama.

begesh87ns: koju zvucnu imas, ako imas neku integrusu..pokusaj kod nekoga sa
sa nekom dobrom kartom..

Pazi ovako i na sb live! 4.1 se cuje i na ovoj integrusi se cuje i na svakoj zvucnoj gde god sam probao se cuje. Bas iz satelita, woofer ne toliko. I drug je na moju preporuku kupio ATP3 isto i kod njega, nevezano izgleda da Altec malo stedeo.

Zvucnici uglavnom kupe shum, makar kod mene, bez obzira koja je zvucna

Pazi ovako i na sb live! 4.1 se cuje i na ovoj integrusi se cuje i na svakoj zvucnoj gde god sam probao se cuje. Bas iz satelita, woofer ne toliko. I drug je na moju preporuku kupio ATP3 isto i kod njega, nevezano izgleda da Altec malo stedeo.

Zvucnici uglavnom kupe shum, makar kod mene, bez obzira koja je zvucna

SBLive! bilo koji je dosta bolji od integrusa, ali opet je krdza za
danasnje vreme.Na kojoj boljoj si probao, ako jesi? Jel kazem
kod mene je prakticno nestalo brujanje kad sam presao na
X-Fi Titanium.

Nazad
Vrh Dno