Šta je novo?

VIEWSONIC VP2650bw?

okmijun

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2004
Poena
755
Moja oprema  
CPU & Cooler
i7-7940x
Matična ploča
Asus x299 ROG
RAM
128GB DDR4
GPU
Titan X 12GB
Probaj ovde da naručiš, ako je to ta firma (ima jedna firma kod koje možeš da naručiš monitore, mislim da je ova), ako nije reci da tražimo dalje.

Aj sutra cu da vidim, gospoda iz PAKOMA su digli cenu sa 41.500 na 49.000!!!!!! Za jedan dan!
Tamo ne bi uzeo ni da je jedini na svetu, pre bi dao pare hrvatima i platio carinu nego da tim derikozama.

Ne vredi da kukash, jedini zvanicni uvoznik i jedini serviser u SR (imaju delove) Pakom

:smoke:

Ne vredi da kukash, jedini zvanicni uvoznik i jedini serviser u SR (imaju delove) Pakom

:smoke:

Bas tako, da kukam 😛
Inace nema ga nigde, niko to normalno nije povlacio na stanje kod sebe, svi su narucivali iz pakoma.
U stvari poenta price, je da je otprilike ona cena od 41000 bila po evru od 77, a ova nova po evru od 95 dakle izgleda da godinu dana nije ni uvozeno, logicno kome treba stena na stolu?

Poslednja izmena:
Ovaj sam i ja gledao pošto mi je pre neki dan izdahnuo VP191b posle 4 godine rada... I nisam nešto oduševljen testovima pa sam se ohladio, inače videh i ja tu cenu od 41kdin (a tek šta reći za ovu od 49k) i mislim da ne vredi kao dva VX2433... danas kad su TN ovako jeftini, stvarno treba DOBRO razmisliti da li je neophodan 2-3x skuplji monitor za po kući, naravno, ako je za takvu namenu.

BTW, onog majstora koji je osmislio lokaciju USB portova na 2650 treba... :wall:

Za 45-50 hiljada imaju full hd 32` lcd televizori, sa mnogo boljim panelom, tako da what is the point...

Za 45-50 hiljada imaju full hd 32` lcd televizori, sa mnogo boljim panelom, tako da what is the point...

Imas i 37" za te pare, a stvarno je puno bolji panel, jedino sto moze da smeta je 1680 rezolucija 😀

ali izgleda monitora je brutalan 🙂 i meni se monitor mnogo svidja

Svejedno, nisam znao, mada izmedju 1080 i 1200 dobra je razlika, za movies ne al za rad da, inace gledanje u 32" je besmisleno, mora da se kaci na zid i ceo poslovni prostor se menja onda , ovo staje na sto, inace kome treba i moze da prodje sa TVom dobra ideja sto da ne.

I sad ako pogledamo Samsung 32" 656A koji je standardno 55k ili 46k za onoga ko se malo snadje, u usporedbi ovog Viewsonica sa 656A je jednostavno, 26" VS je bacena para i grehota je tako nesto uraditi.
26" VS max vredi 28K sve preko toga je bacena para, 24" preko 23K je takodje bacena para, 22" preko 18k je takodje bacena para.

Ovde naravno pricam o TN panelima za koje ne vredi dati te pare.

Comp. monitori su toliko prizemni u kvalitetu (gama, white, crna, nijanse, banding, contrast, uglovi, skaliranje...),
jedino su prihvatljivi za neku neozbiljnu office namenu, malo excel, word, browsing , ostalo je pogubno smesno.

Nazad
Vrh Dno