deysun
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.12.2000
- Poena
- 620
Jok tri, samo dodatne dve godine, a sveukupno tri...
![]()
Samo obratite pažnju na to da APP još uvek nema da se kupi kod nas a niti je Apple dozvolio da se aktivira iz Srbije..
Jok tri, samo dodatne dve godine, a sveukupno tri...
![]()
Samo obratite pažnju na to da APP još uvek nema da se kupi kod nas a niti je Apple dozvolio da se aktivira iz Srbije..
kovac, sad me baci u rebus, ja mislio da se samo stavljaju extra komponente u iMac masine i da su sam vrh, sad kad ovo citam, razmisljam se da li da dam kintu za iMac-a, ili da pazarim neki MacBook.
Covece, tolika kinta a masina ima takve greske! A ja mislio da predjem na MAC OS X i bacim sve ostalo u smece ....
kovac, sad me baci u rebus, ja mislio da se samo stavljaju extra komponente u iMac masine i da su sam vrh, sad kad ovo citam, razmisljam se da li da dam kintu za iMac-a, ili da pazarim neki MacBook.
Covece, tolika kinta a masina ima takve greske! A ja mislio da predjem na MAC OS X i bacim sve ostalo u smece ....
i nije problem do LG panela jer ja nisam kupio LG panel vec Apple proizvod!
http://www.apcom.rs/scr/Btw, zasto ne radi apple.rs?
Aman, kakve to veze ima sa tranzicijom na Intel? Isto bi desilo i da je unutra PPC CPU slicnog perf/watt, u identicnim ostalim uslovima (GPU, hard etc.), pri istoj kolicini buke. Mogu biti problem paneli i to samo odredjena serija(e), sto kaze castor ili jednostavno, kao sto rece mipko, previse nisko podesen fabricki RPM fanova, sto je najverovatnije problem.
http://i26.tinypic.com/2pziuj9.png
...
Problem je u tome kao shto kazesh shto su loshe projektovali hladjenje. Ne zaboravi da su Imac G5 i prvi iMac Intel bili u istom (belom) kucishtu i da tu nije bilo problema jer sama dubina mac-a bila veca, sad na Alu modelima su dodatno smanjili dubinu kucishta, prostora je manje, a komponente su zbijenije i verovatno je i to jedan od razloga tih ekranskih anomalija usled prevelike toplote u malom natrpanom prostoru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari