Šta je novo?

GTX285 anomalije

anarki1302

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
02.02.2009
Poena
200
Sve je radilo kako treba do pre nekih 20 dana(u toku velikih vrucina),a sada mi Gears of War ima nevidjene bagove(bag u vidu maca koji mu viri iz zadnjice...),takodje mi i Mirrors Edge puca posle nekoliko minuta ili pak sekundi.Crysis ima zelene male tacke koje trepere...Temp je normalna,u idlu 50-55,dok u load-u ne prelazi 80.Kartica nije klokovana.Razlicite sam drajvere isprobao,nekoliko puta sveze instalirao WIN7 RC,ali opet ista stvar.Neki savet?Hvala!!!

nemas bas puno opcija da isprobas...drugi driveri,eventualno reinstalacija sistema ili probaj kod nekod druga tu karticu...ako su simptomi isti onda znas koji je "lek"

Ja bih je nosio na servis. Jel imas garanciju? Sve mi lici na memoriju...:trust:

Imam garanciju jos 2 i po godine,tako da reklamacija nije problem.Menjao sam i memoriju,ali ni to nije pomogl😵dnecu ovih dana,pa sta bude...Hvala

Znam da je mislio na memoriju na grafici,ali mi je najteze se od graficke odvojim na nekoliko dana,dok sve ostalo moze da leti.Inace,i u 3dmarku06 imam bagove,tako da je nosim jos danas...

Definitivno je memorija na grafickoj!😉 Nosi to odmah i trazi istu ili slicni.😉

Ae objasni mi kako i koliko dugo je GTX285 radio na CM 460W extreme power+ ?:zgran: Da je stvar jos gora koristis i Intel Q8200 na tom sirotom napajanju ?:zgran:

Mislim da za je tu karticu ludost koristit napajanje slabije od OCZ StelthXtream 600W ili Chieftec CFT-600W-14CS.:type:

Poslednja izmena:
Radila je od februara do pre nekih 20 dana.Ovo nije ono budjavo napajanje od 30e,nego ono bolje od nekih 60e.Bio komplet kuciste i psu,pa reko da vidim kako ce raditi.Zamenicu,uzecu neko jace od 700 ili 850,a mozda samo uzmem psu za vga.Ima ThermalTake 450w za nekih 6500 hiljada.

Radila je od februara do pre nekih 20 dana.Ovo nije ono budjavo napajanje od 30e,nego ono bolje od nekih 60e.Bio komplet kuciste i psu,pa reko da vidim kako ce raditi.Zamenicu,uzecu neko jace od 700 ili 850,a mozda samo uzmem psu za vga.Ima ThermalTake 450w za nekih 6500 hiljada.

Kuciste 30e + PSU 30e tako da ti se na isto svodi.😛

Bolje lepo uzmi nesto jace (600, 700 do 850W).:smoke: Nisam obavesten da CM 690 ima prostora za 2 napajanja.😛

Ne igraj se dzabe s tim dodatnim napajanjima za VGA. Bolje prodaj to za nekih 2500 i kupi neko od 650-750w...

A da li je za moju konfiguraciju dovoljan chieftec od 550w ili mi je potrebno neko jace napajanje?Procesor intel core2duo e-8500 je kloknut na 3,8 ghz a gainword gtx 260 je takodje malo kloknut
core clok setings na 700 mgz.
Mislim za sada radi sve ok ali da pitam cisto zbog potrosnje struje.

Pre nego sto odneses grafiku na reklamaciju, probaj neko jace napajanje.😉

A da li je za moju konfiguraciju dovoljan chieftec od 550w ili mi je potrebno neko jace napajanje?Procesor intel core2duo e-8500 je kloknut na 3,8 ghz a gainword gtx 260 je takodje malo kloknut
core clok setings na 700 mgz.
Mislim za sada radi sve ok ali da pitam cisto zbog potrosnje struje.

Pa dovoljan je... ali nije bas za neko mucenje i overkloking. Samo sve zavisi koliko je staro napajanje.

Pa dovoljan je... ali nije bas za neko mucenje i overkloking. Samo sve zavisi koliko je staro napajanje.
Pa staro je nekih deset meseci.Kupljeno je novo.Sta bi bila tvoja preporuka za neko jace napajanje?

Ne treba ti jace, vozi i uzivaj!

@anarki1302
Postoji velika verovatnoca da je napajanje izgubilo na snazi a simptomi koje si opisao mogu da budu ili zbog napajanja ali zbog memorije na grafici.

Nazad
Vrh Dno