Šta je novo?

LIAN LI PC7B mod for home studio (mnogo slika)

jbl

Slavan
Učlanjen(a)
06.06.2005
Poena
349
Eo sta se zadnje radilo :)

Lian LI PC-7B
-Powdersanded
-Powdercoatet
-farbani ventovi,napajanje,dvd rom...
-sleevovani kablovi krpenom izolirkom
-zamenjene power i hdd diode
-okrenut kavez za hdd,stavljene gumene noge
-laserski graviran moded by Soundrent logo i izgravirana sr plocica umesto lian li

1%7E0.jpg
normal_5.JPG
normal_4.JPG
normal_3.JPG
normal_2.JPG
normal_11.JPG
normal_6.JPG
normal_16.jpg
normal_13.jpg
normal_26%7E0.jpg
normal_25%7E0.jpg
normal_32.JPG
normal_31.JPG
normal_34.JPG

normal_45.JPG
normal_40.JPG
normal_38.JPG
normal_47.JPG
normal_49.JPG

Poslednja izmena:
Bas fino zaista!

A moze li neki info o powdersanded postupku, zasto, kako i slicno?
Posto sam mislio da za alu nije potrebno peskarenje niti bilo sta slicno. :trust:

btw Mogao si ventove na neke gumene srafove, i mozda neke crne zavrtnje da nabavis. :)

glavne slike si zaboravio, i to one kada je sve sklopljeno i kada radi.... ima jedna ali mislim da nije to to.
Mod kao mod nije nista spektakularan, ali posto se moze videti da je ulozeno dosta truda i napora a da ne pricam o pedantnosti, mogu reci da je jedan od najboljih. Kao sto rekoh, nije nesto preterano spektakularan ali je kvalitetan....

Bas fino zaista!

A moze li neki info o powdersanded postupku, zasto, kako i slicno?
Posto sam mislio da za alu nije potrebno peskarenje niti bilo sta slicno. :trust:

btw Mogao si ventove na neke gumene srafove, i mozda neke crne zavrtnje da nabavis. :)

Ne mora da se radi samo ako zelis :) kod mene ima firma koja to radi.

glavne slike si zaboravio, i to one kada je sve sklopljeno i kada radi.... ima jedna ali mislim da nije to to.
Mod kao mod nije nista spektakularan, ali posto se moze videti da je ulozeno dosta truda i napora a da ne pricam o pedantnosti, mogu reci da je jedan od najboljih. Kao sto rekoh, nije nesto preterano spektakularan ali je kvalitetan....

Nije ni predvidjeno da bude spektakularan :) Poz

Au bre, ala je dobro... Izvežbao si se, svaka čast :) Grafička mi se posebno sviđa, ali i finalni proizvod, zaista lepo, 10/10. :wave:

Jako lepo odradjeno, svaka čast :wave:

sry JBL, izgleda sam ubacio moj post pre nego sto si ti zavrsio sa postovanjem.
Svaka cast, vrhunski.
P.S. reci mi kolko si platio sentry i baci mi na PM gde moze da se pazari posto ne mogu nigde da ga nadjem.
P.P.S. Kakvi su uglovi vidljivosti na sentry?

jako lepo izgleda

@jbl
a sta radis sa tim masinama, posto vidim da ova modovana nije ona iz potpisa, a koliko se secam imao si jos nekih modova?

Svaka cast, vrhunski.
P.S. reci mi kolko si platio sentry i baci mi na PM gde moze da se pazari posto ne mogu nigde da ga nadjem.

Sentry imas u BH.
Btw, pedantno odradjeno i sa stilom. :)

Svaka cast, vrhunski.

Ja sam ga uzeo preko ebay-a za nekih 80e

@jbl
a sta radis sa tim masinama, posto vidim da ova modovana nije ona iz potpisa, a koliko se secam imao si jos nekih modova?

Ovo sam pravio drugaru za kucni studio,imam jos par modova da,u potpisu su linkovi ka videu....

Eo i video :)
[YOUTUBE]<object width="853" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zipElTILPI0&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zipElTILPI0&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="853" height="505"></embed></object>[/YOUTUBE]

@bodyremover
mozda si u pravu ***,ja sam ukucao u google moded by i izbacilo mi milion rezutltata pa sam tako i odradio :)

Poslednja izmena:
Btw, je l' cooler od graficke ima takvu fabricku crnu plastiku ili se je farbao/"prekrio" sa necim?

CM CPU kuler kvari utisak (TRUE Black bi ovde bilo pravo rešenje) ali ako se stranica drži stalno zatvorena... onda je više nego OK.

odlicno je :)
jedino mi se ne svidja taj fan controller, nije taj spacey look za lian li

Gde si nasao taj NZXT?

I meni se jedino ne svidja fan kontroler.:p Vise bi se uklapao recim Scythe Kaze Master Ace.:)
80e za NZXT?:zgran: Kakve su mu karakteristike kad toliko kosta?

CM CPU kuler kvari utisak (TRUE Black bi ovde bilo pravo rešenje) ali ako se stranica drži stalno zatvorena... onda je više nego OK.

Ove komponente sam dobio da ugradim,tako da to je sto je :) Slazem se da bi dobto pasovao true black :)

I meni se jedino ne svidja fan kontroler.:p Vise bi se uklapao recim Scythe Kaze Master Ace.:)
80e za NZXT?:zgran: Kakve su mu karakteristike kad toliko kosta?

Ne kosta on toliko bas,80e je ispao jer se lik ugradjivao koji donosi sa ebay-a,inace je odlican fan controler..

Vrh Dno