Šta je novo?

Zamjena graficke na Aceru 5520g

Slaven

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2004
Poena
620
Acer 5520g, sa grafickom 8400m. Ne radi, pa je l' postoji mogucnost da se ista zamijeniti i za koje pare odprilike.
Da ne bi bilo zabune, ne radi se o integrisanoj grafickoj.

to je totalno ne isplativo grafika je od 200 do 250 ako te zanima mogu da ti pomognem da resis problem.,tako da bas bas imas problem sada . A reci mi jer si siguran da ti grafika ne radi

Laptop nije moj. Momak mi nudi taj laptop za zamjenu neku (htc tytn2 da mu dam). Ono, nije mi frka da mi treba laptop bas nesto previse. Sad ako je ta zamjena oko 200-250e, onda mi je to totalno ne isplativ. A laptop nisam imao prilike vidjet, probat, jer je covjek u drugom gradu, tako da nisam siguran da li je 100% u tome problem.

acer 5520G

Laptop nije moj. Momak mi nudi taj laptop za zamjenu neku (htc tytn2 da mu dam). Ono, nije mi frka da mi treba laptop bas nesto previse. Sad ako je ta zamjena oko 200-250e, onda mi je to totalno ne isplativ. A laptop nisam imao prilike vidjet, probat, jer je covjek u drugom gradu, tako da nisam siguran da li je 100% u tome problem.

ej ne mozes da verujes , laptop je opasan ali opasan , super radi ali najvece ****** je sto se greje pa kada ti je u krilu noge ti se sprze ali super je masina.
pa amd turion 64, 2 gb ddrII, hd2400 grafika ,160gb hdd i sve ostalo ima opasan model .

Cek, ne kontam te ;)
Grafika je gf8400m, a sta ima od karakteristika znam i sam. Treba mi pomoc oko ovoga za graficku ;)

to je totalno ne isplativo grafika je od 200 do 250 ako te zanima mogu da ti pomognem da resis problem.,tako da bas bas imas problem sada . A reci mi jer si siguran da ti grafika ne radi

Jel znas gde mogu da potrazim graficku za laptop?:wave:

Nazad
Vrh Dno