Šta je novo?

Koju pastu?

PLAYBoY

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
15.03.2008
Poena
199
Koju pastu a da ne kosta 1000din...

Uzeo sam bio OCZ Freez i nije ni za K!

A ispolirao sam TX2 stavio mu novi vent i ispolirao E5300, hocu da ga drzim na preko 4.0 za 24/7

Daj recite neku a da ima da se pazari u centru BG-a, NBG-u ili Zemunu

Pozdrav ljudi

bolje uzmi kvalitetan cpu kuler (TRUE)

on mi je suplji od proceosora kralju koji ce mi on + mi treba i vent?

Sa ovim drzim na 4.0 dok nije bio poliran ni on ni cpu...pa reko daj sad mi treba pasta a ova je kurt*n

Aj neko neki konkretan odgovor a ne uzmi drugi kuler ili plocu a mozda i procesor

ma lepo je nek je 3-a i po humanitarnom radu...meni nije radila posao...stavio sam je kako treba itd...

Hvala na savetu

A koja je 1. odnosno 2. po dobroti i koliko kostaju?(gde imaju)

on mi je suplji od proceosora kralju koji ce mi on + mi treba i vent?

Sa ovim drzim na 4.0 dok nije bio poliran ni on ni cpu...pa reko daj sad mi treba pasta a ova je kurt*n

Aj neko neki konkretan odgovor a ne uzmi drugi kuler ili plocu a mozda i procesor
naravno da uzmes drugi kuler a ne to cm govance
to sto ti je radilo na 4GHz ne znaci da ce ti raditi preko 4

a sta ti ne valja sa tom pastom? i kako si je to naneo?

ako ti ta ne valja uzmi ic7 ona je nedge oko 20$ 5g http://www.petrastechshop.com/icdi7cathco.html

Poslednja izmena:
naneo malu lopticu na procesor, stavio prst u kesu i razmazao...imam jos ove freez u spricu...mozda je i vratim...al ortak je neku belu stavio koja je tecnija i bolje performanse je dala sa istim kulerom...

Mislim da je Artic Silver 5 mozda gresim

arctic silver 5 kako joj i samo ime kaze nije bela :) i ne razmazuje se nego se stavlja na sredinu procesora, a baza hladnjaka kada se lepo pritisne rasporedi pastu ravnomerno po ihs.

nema potrebe da se paste razmzuju po ihs, to ce uraditi hladnjak kada se zategne za socket

takodje ako stavljas AS5 njeni rezultati pocinju da se vide tek posle 200h rada

Poslednja izmena:
zar nije 10 dana 240 sati :)

Ortaku komsija dao neku belu...tecniju...a ja stavio freez...

ja imam e5300 on e5200 isto tx2, sobne temperature skoro iste...njemu je cpu hladniji nekad i vishe od 6-7C...mozda vratim ovaj freez, poima nemam

Sve me asocira na lose naleganje kulera (lose poliranje?), a ne na pastu. AS5-icom sam zadovoljan, Freeze nisam koristio ali sumnjam da svi ovi ljudi grese kad je hvale.

Nazad
Vrh Dno