Šta je novo?

Samsung 2243nw i Vista?

Dabar

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2001
Poena
619
Da li neko može da potera navedeni monitor u nativnoj rezoluciji (1680x1050) na 32-bitnoj Visti? Ja ne mogu. Na XP-u radi bez problema. Prikačen je na grafičku Nvidia 9800GT, probao razne drajvere i neće pa neće:wall::smash::whip:. Imam ga nekoliko meseci, dubio sam na glavi, sedeo na trepavicama, isprobavao razne vudu varijante ali neće ni da čuje. Max rezolucija 1280x1024, nema u u ponudi pri instalaciji nikakve wide kombinacije. Da li je moguće da Samsung napravi monitor bez te mogućnosti? Ako mi neko uskoro ne pomogne plašim se da će monitor pasti nekom na glavu ako se zadesi ispod mog prozora.:mad::mad::mad:

Hm, zvuchi jako chudno. Drugar ima isti taj monitor i radi savrseno. Doduse on ima 3850 grafiku. Jesi probao preko update-a Viste da skines drivere za monitor, obicno ponudi u opcijama? Imao sam problema sa nekom nVidia kartom skoro na 64bit Visti, nakon update-a drivera preko Viste, proradilo je.

Nisam probao. Ponovo sam instalirao XP pa sledeći put kad budem pokušao sa Vistom probaću. Hvala.

Nisam probao. Ponovo sam instalirao XP pa sledeći put kad budem pokušao sa Vistom probaću. Hvala.

da li koristis neki softwer od mobilnog npr od nokie? znam da zvuci sasavo ali moja drugarica ima pixelview 19" koji ja namestim na 1440X900 a posle par dana ona mu nesto uradi nezna sta i onda imam samo 1280X1024 ili 1600X900 i tako neke nebuloze i ako namestim da je 1600X900 sto ne bi smelo da radi jer monitor ne moze da tera vise od 1440X900 on radi i ne izbacuje da je out of resolution i sl. Voleo bih i ja da saznam sta to smeta visti 32bitnoj. Graficka je nvidia6800GS.

p.s. znam da na kompu samo njaka taj softwer za nokiu i facebook nizasta drugo joj i ne sluzi.

Vrh Dno