Imam ovo kućište oko 1 godine. Kućište je dobrog kvaliteta izrade, nema oštrih ivica, kvalitetan lim, šrafles tip montaže kartica, diskova itd... Kavez za diskove sa mojim wd 640 aaks vibrira, problem rešen ubacivanjem istog u pasivni cooler za hard diskove. Dubina kućišta po meni nije problem, veći je visina. Ja imam Atija 4870 i ima dovoljno mesta za isti (prilažem sliku). Ako imaš još nekih pitanja, slobodno.Nigde na forumu ne nađoh komentare za ovo kućište. Čini mi se da je za cenu od 5.500 dindži sasvima ok. Imali neko iskustva sa njim i kakva su mišljenja?
Ne bi trebaloda bude problema. Širina kućišta je 200mm, a po specifikaciju vendetta2 je visoka 159. Ako odbijemo 10mm razmaka od ploče do stranice kućišta,ostaje još 30mm fore.Da li moze da stane vendeta 2 u ovo kuciste?Ne bih da ne mogu da zatvorim bocnu stranu.Inace,kuciste je veoma dobro,provetreno,kvalitetno,preporuka
U takvom kucistu kod mene je thermalright HR-01 plus, koji je po specifikaciji visok 159.5 mm i staje bez problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari