Šta je novo?

Program neki nesto sto moze da zameni opcije rutera?

minaqua

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2007
Poena
319
Posto sam imao ruter thomsona dobijenog od telekoma koji je stojao u bridge modu a sve ostalo sam obavljao preko netgera wgr614 v7 i tako je sve lepo radilo i funkcionisalo dok ovaj thomson nije izdao tj crkao , i normalno dosli ljudi iz telekoma zamenili dali mi ovaj hg520s i ja reko super jedna uticnica manje ali medjutim , kada sam ga upalio ono nema NISTA od opcija znaci ne moze da se poredi sa netgerom , pa me interesuje da li ima neki software koji bi npr mogao da vidi ko se kaci na ruter , logove i zabrane sajtova ?

Hvala !

kako se logujes na ruter?
taj od telekoma,

probaj sa user admin pass ztonpk.

Hmm nismo se razumeli , logujem se ja sve lepo ali hteo sam da kazem da je ovaj ruter dju*re i da nema nikakve opcije , pa sam mislio da li postoji neki program preko koga bi mogao lepo da vidim ko mi se kaci na ruter , logove , i da mogu nekim odredjenim stranicama da zabranim pristup .

Mislim da je KIBLA's hteo da ukaže na to da samo kada se na ruter prijaviš pomoću admin:ztonpk otključane su i napredne opcije, a da li ima tih koje su ti potrebne, pojma nemam :)

Hmm nismo se razumeli , logujem se ja sve lepo ali hteo sam da kazem da je ovaj ruter dju*re i da nema nikakve opcije , pa sam mislio da li postoji neki program preko koga bi mogao lepo da vidim ko mi se kaci na ruter , logove , i da mogu nekim odredjenim stranicama da zabranim pristup .

taj ruter je za kucnu upotrebu za one koji znaju ko im se kaci na ruter
niko ti nebrani da hg520 stavis u bridgemode i nastavis kao sto si sam napisao
sve ostalo sam obavljao preko netgera wgr614 v7 i tako je sve lepo radilo i funkcionisalo

nekoristim 520 al koliko znam on ima ip filtraciju

Mislim da je KIBLA's hteo da ukaže na to da samo kada se na ruter prijaviš pomoću admin:ztonpk otključane su i napredne opcije, a da li ima tih koje su ti potrebne, pojma nemam :)

Pa to sam i ja kontao ali majmun nisam probao , i na kraju se ispostavilo da valja . :D
Otvorile su se sve opcije koje su mi trebale . Hvala svima sto ste ucestovali , posebno KIBLA's. Problem resen!!! :banana:

Poslednja izmena:
Vrh Dno