Šta je novo?

Wireless USB adapter ?

Ripper

Čuven
Učlanjen(a)
25.07.2000
Poena
650
Treba mi za sherovanje internet konekcije sa iPhone 3G, a kasnije i sa nekim laptopom...znači nije mi bitan file-sharing...samo ad-hoc za internet ;)
I naravno, da je stabilan signal...pretpostavljam da to isključuje žnj kung fu od 11€ ili možda grešim?

Ajmo preporuke :)

p.s. spazio sam negde BELKIN F5D7050YY...ne deluje loše na prvi pogled..

Treba mi za sherovanje internet konekcije sa iPhone 3G, a kasnije i sa nekim laptopom...znači nije mi bitan file-sharing...samo ad-hoc za internet ;)
I naravno, da je stabilan signal...pretpostavljam da to isključuje žnj kung fu od 11€ ili možda grešim?

Ajmo preporuke :)

p.s. spazio sam negde BELKIN F5D7050YY...ne deluje loše na prvi pogled..

Imao ja. Radi i ne pravi problem. Dobra stvar je sto uz njega dolazi i postolje. Drzao vezu kao smrt babu. Moja preporuka. Moj kum trosi neki TP-Link, ne znam mu oznaku, isto lepo radi. Platio ga je oko 15-ak ajvara.

Pa eto...video sam tog Belkina...
najjeftiniji je :TP-Link TL-WN321G on je 1400din

a onako najzvučnije mi deluje: D-Link DWL-G122 za 2200din...a ima i verzija bez "G" D-Link DWL-122 za 1700din :)

Ajde neka još neko da svoje cenjeno mišljenje pa da kupujem...mada kapiram da se neću zeznuti ni sa jednim od ovih...
E da...OS je Vista x64 SP2, ponekad Ubuntu 9.04...čisto da napomenem :)

D-Link DWL-G122 - 2.200,00 (ovaj ja imam)
TP-Link TL-WN321G - 1.400,00
TP-Link TL-WN422G - 1.900,00
TP-Link TL-WN620G - 2.500,00
TP-Link TL-WN821N -2.700,00 (270 MBps, ako telefon podržava N, ja bih njega kupio. Malo je skuplji od G varijanti, D-Link, Belkin, Netgear)

TP-Link TL-WN422G

Imam u firmi 5 komada, signal solida, odlican prijem, radi i kao soft AP takodje solidno.
Imam ga i kuci serovao sam net za Nokia telefon E51.

TP-Link TL-WN422G

Takodje preporuka, koristio ga kuci i kao AP i kao klijent, radi bez problema.

Nazad
Vrh Dno