Šta je novo?

Leadtek TV2000XP Expert + LCD = problem

thunderchase

Čuven
Učlanjen(a)
11.06.2003
Poena
620
Čim prilkjučim antenski kabl u karticu, monitor počne da treperi. LG W1934S je u pitanju. Dok sam imao CRT problema nije bilo. Je l' imao neko sličan problem?

Jeste, naravno :). Nije ti uzemljena kablovska ili nesto tako - ja sam problem resio sa nekim spliterom koji sam iskukao preko drugara od majstora koji rade kablovsku. Pise na njemu da je modem safe. Kad sam njega stavio ne treperi. Zove se Tratec TRIS-212E. Imas na Internetu tih uredjaja i objasnjenje kako rade, ali nisam video da kod nas ima da se kupi.

Da, to dodje kao galvanski razvodnik ili tako sta. Ima da se nadje po prodavnicama za elektronsku opremu i sl. I resava problem.

Poslednja izmena:
OK, sutra ću zvati operatera i videti da li oni imaju to, ili ću sam potražiti. A gde se on montira? Mislim, ako je spliter, šta razdvaja, pošto ja koristim ADLS net.

Meni je pomoglo to što sam prebacio monitor na DVI kabl koj ije pritom prilično deblji od VGA koji je došao uz monitor. 2 muve 1 udarcem. Mada će uzemljenje rešiti problem sigurno.

Moj monitor nema DVI. Ili si mislio da ga kačiš na DVI na kartici preko onog adaptera?

A da li bi pomoglo da samo uzemljim razdelnik na tavanu? Probaću ujutro pa javljam.

OK, sutra ću zvati operatera i videti da li oni imaju to, ili ću sam potražiti. A gde se on montira? Mislim, ako je spliter, šta razdvaja, pošto ja koristim ADLS net.

Ide na antenu, u tvom slucaju ne razdvaja nista, samo filtrira. Ako ima dva izlaza jedan ostaje prazan.

Drugi izlaz nece ostati prazan. Pa, sigurno ce ga prikljuciti u TV.
Znaci, kablovska u taj djavo, pa onda iz tog djavola jedan kabal u TV kartu, a drugi kabal u TV.
:wave:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno