Šta je novo?

Uncharted 2

Multiplayer je ok, al mi deluje da je podosta morona upalo na betu koji bi samo da se napucavaju. Zato je coop extra zabavan i mnogo se lakse na njega konektujem :D

Ne zanima me to uopste, na to racunam kao da su imali viska vremena pa napravili i MP i Co-op za new age DLC gejmere. Najbolje da cu da igram Uncharted online pored KZ2, ali ko zna, mozda me i zainteresuje.. samo zelim epic avanturu kao u prvom delu :)

Jeste videli novi trailer

http://blog.us.playstation.com/2009/06/02/e3-09-the-best-talent-the-best-titles/

EDIT: Jao kakav Lip-synching, najbolji koji sam u zivotu video, svaka rec izgovorena parira pokretu usana savrseno. Neverovatno koliko su tehnicki ionako jaku igru jos vise poboljsali. Trailer je prejak a pogodite ko je ponovo u igri? Ljubavni trougao za Nejta, maybe? Ovo je skoro kao trailer za neki film, samo je MGS4 imao prosle godine ovako dobar "filmski" trailer.
Uh, kakva ce ovo avantura da bude :)

Ok, tema je vec neko vreme stajala u kanti, a videlo se i zasto.

Kao pozdrav novopecenog moda forumasima iz ove sobe, ocistio sam temu sto sam bolje mogao, i vratio je u ovaj podforum.

Negativac u ovoj igri je takav kakav je, pljujte ili hvalite izbor, ALI BEZ:

-PROZIVANJA
-DNEVNE POLITIKE

Kapirajte i komentarisite (taj detalj) kao filmski scenario koji vam se ne svidja i to je to. Mirne glave i bez gorepomenutih stavki. Sad je proslo bez opomena, i tema je vracena, ali za ubuduce...

:wave:

TI si postao mod u podforumu za konzole? Ko odradjuje taj "kasting" samo da mi je znati.. :Klanjanje ;)

Poslednja izmena:
Negativac u ovoj igri je takav kakav je, pljujte ili hvalite izbor, ALI BEZ:

-PROZIVANJA
-DNEVNE POLITIKE

Kapirajte i komentarisite (taj detalj) kao filmski scenario koji vam se ne svidja i to je to.

pa moze nama da se svidja ili ne.. tj da nam se ne svidja ili da bojkotujemo igru jer je negativac srbin, ali zaplet je stvarno ocajan: srbin, ratni zlocinac u bosni, trazi na himalajima (ili bese tibetu, zaboravih) magicni noz marka pola.

naravno, ko i svakom ratnom zlocincu, prvo sto padne na pamet je da odu da traze magicne artfakte :) - (ovo bi mogao da bude hint rasimu gde da trazi :D .. mislim, i onaj drugi se bavio magicnom medicinom :d .. dobro, necemo vise o dnevnoj politici :))

Naravno.
Komentar je na mestu, igra, tj scenario se moze tako komentarisati, samo da se nastavi bez patriotskih i antipatriotskih prozivki i beseda:)

Poslednja izmena:
Ne zanima me to uopste, na to racunam kao da su imali viska vremena pa napravili i MP i Co-op za new age DLC gejmere. Najbolje da cu da igram Uncharted online pored KZ2, ali ko zna, mozda me i zainteresuje.. samo zelim epic avanturu kao u prvom delu :)

To si samo ti od milion igraca, evo npr meni je KZ smesan za uncharted :) [naravno to sam samo ja, ali ima dosta podeljenih misljenja tako da ce svaka od ove 2 igre naci svoju publiku ;)]

Poslednja izmena:
Nex-u su rekli "Idi tamo i obuzdaj bagru, mnogi su pali itd..." :D. Sad bez sale - cestitam i srecno ;)

Da ne budem previse van teme, dodacu samo da su poceli mnogo da smaraju sa unchartedom i da ako tako nastave, izaci ce nam svima na nos i nikom se nece igrati... (doduse, ovo vazi za vecinu igara danas)

To si samo ti od milion igraca, evo npr meni je KZ smesan za uncharted :) [naravno to sam samo ja, ali ima dosta podeljenih misljenja tako da ce svaka od ove 2 igre naci svoju publiku ;)]

Ne znam da li si skapirao sta sam hteo da kazem. Mislio sam na multiplayer sadrzaj te dve igre. Uncharted mi je prvenstveno single player igra, MP je ubacen samo zato sto je sada izgleda obavezno imati MP i Co-op da bi klinci uopste kupili igru.

izaci ce nam svima na nos i nikom se nece igrati... (doduse, ovo vazi za vecinu igara danas)

Prokletstvo interneta :) Mozes svaku igru "preci" preko gameplay filmica pre nego sto i izadje, mada ne znam kako su to smorili sa Unchartedom, jako malo (zasad) je bilo icega, dva trejlera i onaj gameplay sa E3..

Dobro, mozda je meni malo svega preko glave trenutno, pa sam svalio na Uncharted :). Nema video materijala, ali se non stop svuda prica o njemu... Nekako imam takav utisak. Evo, sad ce ekskluzivno na gametrailers-u novi gameplay video sa nekim sneznim naslovom...

Poslednja izmena:
Ne znam da li si skapirao sta sam hteo da kazem. Mislio sam na multiplayer sadrzaj te dve igre. Uncharted mi je prvenstveno single player igra, MP je ubacen samo zato sto je sada izgleda obavezno imati MP i Co-op da bi klinci uopste kupili igru.

Mislim da gresis, vecina ljudi se slaze da je MP prilicno dobro odradjen.
U svakom slucaju, oko dodatnog sadrzaja se ne treba buniti ;).

Ok to za klince malo preuvelicavam, ali uglavnom se najvise oni bune kad te dve stavke nemaju u igri, znas kao, to MORA da ima ili je krs igra. Izgleda da sada cistokrvnu singleplayer igru ne smes da napravis ako hoces da zaradis neku kintu..

Izgleda da sada cistokrvnu singleplayer igru ne smes da napravis ako hoces da zaradis neku kintu..

Termin "zaraditi" je jaaako sirok. I Crysis i Warhead su se prodali sasvim dobro, pa opet mnogi "eksperti" misle da su prosli "disappointingly poor". I logicno je da se igra koja ima MP proda vise, jer omogucava dugotrajnu, nekad i visegodisnju zabavu.

sony-exclusives-by-units-v3.png

The games that have sold well on the PlayStation 3 are almost all sequels.

Consider, for example, that Grand Theft Auto IV and Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots – both sequels to franchises popularized on Sony systems – launched to sales better than any of the Sony-published games listed in the table above. To date, GTA4 has sold at least 1.7 million copies on the PS3 while MGS4 has sold in the neighborhood of 1.1 million.

Then there are annually-released games like Madden NFL (from Electronic Arts) and the aforementioned Call of Duty (from Activision). The latest version of the football franchise, Madden NFL 09, has probably sold over a million copies so far. Combined, Call of Duty 4: Modern Warfare and Call of Duty: World at War have sold an estimated 3 million copies on the PlayStation 3 (in the U.S.).

http://gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=24199

Ta slika i tekst sto si izbacio su samo za US, to valjda znas?

Co-op je isto shto i split screen u voznjama - mnogo je bitno onima koji nemaju neka prevelika ochekivanja od igara ili imaju kratak igrachki staz, americhki forumi su puni razocharenja kada igra nema neshto od toga, pa se slazem sa Lozachem.

Co-op je isto shto i split screen u voznjama - mnogo je bitno onima koji nemaju neka prevelika ochekivanja od igara ili imaju kratak igrachki staz, americhki forumi su puni razocharenja kada igra nema neshto od toga, pa se slazem sa Lozachem.

Ma daj bre ... "onima koji nemaju neka prevelika ochekivanja od igara".
Co-op je odlicna stvar jer produzuje igru, RE 5 sam presao 2 puta sam i sada polako ponovo prelazim sa ortakom.

Poslednja izmena:
Znam da je KZ 2 prodat u blizu 2 miliona kopija worldwide. Ali prodaja ce da raste jer sad imas u US KZ 2 i MGS 4 bundle. Ja sam uzeo u US MGS 4 bundle, znaci vi ne mozete da verujete da ovaj lik nije mogao da mi nadje PS 3 2 dana, tolika je bila potraznja za PS 3 kad je izasao MGS 4.
SLicna stvar je sa Uncharted 1, od pocetka u bundle paketima, te se dobro prodao.
Ocekujem da Sony izbaci i Uncharted 2 bundle, jer sad prave bundle sa svakom jacom exluzivom. Mogu da mislim koja otimacina ce biti za PS 3 kad izadju GT 5 i GoW 3. :D

Ma daj bre ... "onima koji nemaju neka prevelika ochekivanja od igara".
Co-op je odlicna stvar jer produzuje igru, RE 5 sam presao 2 puta sam i sada polako ponovo prelazim sa ortakom.

Stvarno ne znam zashto bi neko zeleo da produzi plitkost i zaostalost gameplaya kakav je u RE5 :) To je u startu igra "za one koji nemaju prevelika ochekivanja" :)

Mozda ce neko da izbaci igru sa co-op opcijom koja ce biti jednako dobra kao i neke sp igre, do sada je to bio samo biznis plan, a pogotovo u RE ili ono klizanje sa zombijima shto ispadaju iz kamiona, zaboravih kako se zove :)

Poslednja izmena:
RE5 je primer, mogu misliti kakav bi odgovor tek bio da sam pomenuo GOW ili Halo :).

Geow je jos i dobar a halo mi nikada nije bio jasan, svaki je kasnio za aktuelnim fpsovima bar generaciju, ali grupa ljudi u velikom broju moze od bilo koje igre da napravi hit.

Multiplayer tehnologije je vrlo impresivna. Vecina stvari se patchuje direktno na njihovim serverima, bez skidanja ikakvih patcheva. Takodje, lag je jako vesto zamaskiran i igra vrlo tecno funkcionise.

Naravno da ne. Tako nesto se nikako ne uklapa u ovu igru.

Mozda ce neko da izbaci igru sa co-op opcijom koja ce biti jednako dobra kao i neke sp igre, do sada je to bio samo biznis plan, a pogotovo u RE ili ono klizanje sa zombijima shto ispadaju iz kamiona, zaboravih kako se zove :)

GeoW 2 je najbolja pucacina na next gen konzolama bilo ovako bilo CO-OP po overal kvalitetu rame uz rame sa Killzone 2-kom.
Ocigledno tu co op nije biznis plan nego je savrseno implementiran.

Left4Dead je takodje vrhunsko sibanje u co op-u.
Halo sa 4 igraca kooperativno je je FENOMENALAN!!!
Halo nije nikada zaostajao za bilo kojom igrom pa ne zaostaje ni sada a nije lud ceo svet koji igra Halo online.
Halo 1 se i dalje igra online! Mislite o tome....
Inace Halo 3 je i dalje najbolji light suter na konzolama a i Resistance mi se bas svideo mnogo vise od mnogo prenaduvanih igara na obe konzole.
CO OP nije biznis nego dosta dobra stvar nekim igrama lezi nekim ne ali neprevazidjen mi je osecaj kada sam sa drugom prelazi Gears co op na 20" monitoru bukvalno smo uslu u ekran i slistili igru za u 2 cuga.

Poslednja izmena:
e smarate majke mi.. nikome ovde se ne svidja sto je glavni bed gaj serbian war criminal, ali ko to licno shvata i zbog toga nece da igra igricu™, ne razumem sta trazi u temi i vraca je na put zbog koga je vec jednom i bila u kanti?!

Nazad
Vrh Dno