Šta je novo?

Novi MechWarrior?

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/U6-ufo-stkk&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/U6-ufo-stkk&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/h6V2ysIq180&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/h6V2ysIq180&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/R9TGGhMXyiE&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/R9TGGhMXyiE&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Uskoro cemo znati...

July 7, 2009 - Earlier today, boards around the Web caught on fire with the reveal of a teaser trailer that implied a new MechWarrior game was in the making. While the speculation about the next chapter in the franchise has been flying around, we actually know what this mystery game is, what the footage entails, and how it will rock your computer.

This Thursday at 12:01 AM PDT, we'll have an interview with Jordan Weisman of Smith and Tinker and Russ Bullock, president of Piranha Games, to address the rumors and explain just what the future holds. We'll even have a few extras to keep you talking for months to come.

http://pc.ign.com/articles/100/1001659p1.html

e majku mu,bio je vise red da naprave nastavak......cant w8

aaaaa fapfapfap :D

Mi lajki!

Jesam se uzeleo izivljavanja sa mega robotima...
Jesu im budjavi teaser-i...

Дај боже! Ријетко са којом игром сам се забављао као са Mech Warriorom!

Aaaaaaaaaaaa, napokon da skinem prasinu sa mog twist handle joysticka!!! Samo se iskreno nadam da ce igra ispasti vise kao trojka nego kao cetvorka i derivati. Nedostaju mi sve one stvari koje su nestale u cetvorci, pre svega kastomizacija mehova, NARC, MASC, C3 Computer, C3 Slave, BAP, CASE, penali instalacije Ferro Fibrous oklopa u vidu manje hard pointa za oruzije a ne samo manje oklopa, balansiranje oruzija i heatsinkova pa sve one srece kad nadjem Clan CASE i Heat Sink... uhhhhhh, jedva cekam!

Poslednja izmena:
naravno trojka je bila prava hc igra, cetvorku su spustili u mase i pukli :)

Mac Warrior...napokon nakon toliko vremena da uposlim Logitech Strike Force 3D :)

e ovo bi bredelo igrati u onom mini 3d bioskopu iz DC-a :d

U cetvorci mi je jako nedostajao gyro overload, secam da sam presao skoro celu trojku sa BushWhackerom koristeci ovaj fazon. Znaci nakrcam mecha samo sa pulse laserima, kad nadjem protivnika kruzim oko njega i rokakm ga u jednu nogu sve dok se ne popije gyro overload i ne padne na dupe. Posle toga, dok je na zemlji, nastavim da ga punim u istu tu nogu dok mu je ne otkinem i stvar resena! Znaci ovaj fazon je palio na svim mechovima od Daishi i Super Nove do ostale sitne boranije tipa Owens i Firefly.

Poslednja izmena:
U cetvorci mi je jako nedostajao gyro overload, secam da sam presao skoro celu trojku sa BushWhackerom koristeci ovaj fazon. Znaci nakrcam mecha samo sa pulse laserima, kad nadjem protivnika kruzim oko njega i rokakm ga u jednu nogu sve dok se ne popije gyro overload i ne padne na dupe. Posle toga, dok je na zemlji, nastavim da ga punim u istu tu nogu dok mu je ne otkinem i stvar resena! Znaci ovaj fazon je palio na svim mechovima od Daishi i Super Nove do ostale sitne boranije tipa Owens i Firefly.

Ja sam to rešavao sa Gausom - 1 ili 2 pogotka u nogu i ćao :)

O da :p

Mechwarrior je jedna od legendi igrachke industrije, moji omiljeni mechovi su bili Uziel, Thor i Mad Cat Mark II.

Meni je Vulture bio first pick uvek :D. Nastavak ovog serijala sam dosta iscekivao. Nadam se da nece biti lenji i uraditi dobar posao!

Po bloomu i bumpmapingu vrišti da je prevashodno X360 igra. Manje više nije problem, igrao bih je i sa PS one grafikom samo da izađe. Samo da vidim MW5. MW5 iole vredan imena.

Znajući stanje stvari u godni gospodnjojh 2009. nema ni diskusije oko toga da li će gameplay mehanika biti još samo malčice uprošćena u odnosu na MW4. Kao i još nekoliko "mek simulacija" na konzolama prevelike su šanse da igra bude third person shooter u kome umesto modela nabildovanog baje gledaš u leđa robota a mehanika igre je skoro ista.

Evo prestaću da kukam, samo nek mi neko da 100% efikasnu metodu kako da MW3 poguram pod XPom.

Upravo iskopah sa tavana jedan matori komp, P2 450 MHz, 128 MB SDRAM i Voodoo3 2000. Jos samo da nadjem negde Win98 i ima MW3 da leti ko podmazan :smoke:!

Poslednja izmena:
Danas ce kao neki novi detalji biti objavljeni. I samo da dodam, ljudima koji se cude zasto sam tako negativan. Jel znate sta je "mechassault"?

Good GOD! Jedva cekam. MW je jedan od najboljih serijala ikada! Koliko sam sati proveo nad ovom igrom. Jedna je od retkih koju s vremena na vreme reinstaliram i pretrcim.

@undefined
Mislis na rts verziju mw? Cak i da je to u pitanju ne budi skeptik pre konkretnijih informacija.

EDIT: RTS verzija je bila mechcommander. Hm... odo da pitam cika Google-a.

Poslednja izmena:
mechcommander je isto bio super igra :)

kako su bile sjajne te igre namenjene za neko niche trziste....

Да ли знате да је пронађена једна од технологија који Мекови користе - синтетички мишићи. Материјал је направљен на бази наноцеви ради на струју а требало би да може да ради и као горивна ћелија кад га усаврше :D. Ако сте читали описе из Мека двојке видећете да описују управо то.

Edit: ево га

http://www.wired.com/wiredscience/2009/03/nanomuscle/

Poslednja izmena:
E da, šta je bilo od one LucasArts najave o rewampu neke stare franšize. Svi su se nadali da će da rade remake Tie Fightera, a na kraju nisam skapirao šta su najavili?

Hm, ne znam kakve veze ima sa ovom temom, al ajd:)
To je izgleda bila glasina za Monkey Island, koji uskoro dobija neke epizode ili sta vec...a sad izbacuju i neke svoje stare naslove za iPhone i na Steam.

Hm, ne znam kakve veze ima sa ovom temom, al ajd:)
To je izgleda bila glasina za Monkey Island, koji uskoro dobija neke epizode ili sta vec...a sad izbacuju i neke svoje stare naslove za iPhone i na Steam.

Monkey Island u epizodama nema veze sa LA. Lucas Arts radi na HD verziji prvog Monkey Island-a.

A sto se tice ovog nazovi nastavka Mech Warriora, ne vidim da se igde pominje izdavac. U svakom slucaju izdavac nece biti MicroProse kao sto bio slucaj sa najboljim delom (trojkom) tako da ne ocekujem puno. Samo da ne bude potpuno uprosceno tj. na nivou anime robota kao Armored Core, Exteel etc.

Inace, Thor je zakon tj. nepobediv ako znas da igras s njim ;).

Batalite Tie Fighter i ostale Lucas igre u ovom topiku. Izašli detalji:

MechWarrior Q&A - The First Details

P.S. i batalite priče o tome kako je taj i taj model bio nepobediv, sve provereno u vašim iskustvima protiv vrlo neugodnog kompa :d , videćemo sada online ko će biti nepobediv :)

Poslednja izmena:
AAAA kako je dobro! :p

Kako mocno izgleda Atlas u ovakvim detaljima!

Na pocetku trailera odmah stab in a back, godina 3015. Znaci zaglibicemo sa inner sphere krshevima, nema Thora, nema Mad Cat, nema Blood ASP, nema Daishi... tuga i zalost :(.

Poslednja izmena:
Mechassault 1 i 2 su akcione pucacine za XBAWKS koje su u najboljem slucaju prosle nezapazeno, to jest popljuvane od manje vise svih.

Ako cemo spekulisati lici mi igra i na front mission. Jedan od meni omiljenih serijala :)

Nadajmo se. Meni se ne svidja izbor endzina, no nebitno. Ako bude nesto od onog moda za krizu, eto nama dve MechWarrior igre :)

Vrh Dno