Šta je novo?

[N5800] Zvanična tema

Jel moze neko da mi pomogne kako da instaliram
yahoo mail
na 5800 ?
radi savrsheno sa gmail ali ovo nece.
P.S.
Ako moze i da mi se objasni kako da dobijem "novu poruq" a ne samo zvucni signal kada mi stigne mail na svim nalozima koje sam napravio (mogu 10)
Hvala u napred.

Jel moze neko da mi kaze kako da proverim kada je izbacen tel, koja je serija da li je do ferbuara ili ne ?

Evo devojcica danas kupila 5800 u telenoru, dosao je sa 2.* verzojom SW bez ikakvih akrobacija je updejtovan na 2.1.*

Nikakvih krckanja plastike i ostalog nema.

Zašto kod nas ne postoji Nokia 5530? Taj model izgleda kao mlađi brat 5800, a nisam uopšte znao da postoji takav model dok sad slučajno ne nabasah na njega na Internetu.

Kod nas ga nema nigde, niti iko govori o njemu?
nokia-5530-xpressmusic-00.jpg

Poslednja izmena:
He he, ipak ne verujem da će biti dovoljno jeftin, s obzirom na to koliki će biti dreš. Kladim se da će u startu biti skuplji od 5800 kao "newest, latest", za naše neuke kupce. Cenovna politika pod starim načelom - jeste lošiji al je poslednji model, u kafiću će ti svi zavideti :)

Neće, biće jeftiniji, ali je realno drešina (slabija kamera, nema 3G, tvrda plastika ...).

5800 FTW!

ja imam 5800 i za 6 meseci koriscenja nema nijedne najmanje ogrebotine na staklu tj. plastici

Jel moze neko da mi pomogne kako da instaliram
yahoo mail
na 5800 ?
radi savrsheno sa gmail ali ovo nece.
P.S.
Ako moze i da mi se objasni kako da dobijem "novu poruq" a ne samo zvucni signal kada mi stigne mail na svim nalozima koje sam napravio (mogu 10)
Hvala u napred.

normalno da gmail radi, kad je omogucen pop3 a yahoo to nema niti je ikad imao sem regionalnih yahoo mail naloga napr (co.uk)

radice jedino ako za symbian postoji neki softwer koji radi push servis maila, stvarno ne znam dal ima ne koristim symbian, na win telefonima postoji tako nesto i radi kako treba

Poslednja izmena:
Jel E63 skuplji od E71? :)

Jel noviji od E71?

Prvo skocite pa recite hop (mislim na 5530) :) .

Poslednja izmena:
normalno da gmail radi, kad je omogucen pop3 a yahoo to nema niti je ikad imao sem regionalnih yahoo mail naloga napr (co.uk)

Mala dopuna vezana za ovo. Yahoo nudi Mail Plus koji za 19.99USD godišnje nudi POP3 pristup ličnom sanučiću...

opet je gmail..bolji jedno 10 puta :)

Ja ne znam kakve vi probleme imate s mejlom. Na iPhone je potpuno svejedno koji koristiš, a ja na primer koristim oba iz iPhone mejl klijenta. I čak je Yahoo! Mail i bolji jer ima push mail dok Gmail to nema.

Ja ne znam kakve vi probleme imate s mejlom. Na iPhone je potpuno svejedno koji koristiš, a ja na primer koristim oba iz iPhone mejl klijenta. I čak je Yahoo! Mail i bolji jer ima push mail dok Gmail to nema.

Au batice, pa dokle vise stvarno :))) ovo je tema za nokiju, ako imas predlog ili resenje kazi, ako ne, nemoj da hejtujes ! :) koji si lik !!! pozZ

Ah sorry za komentar, samo sam hteo da naznačim da nije nemoguće primati Yahoo Mail na mobilni, sve zavisi samo od proizvođača da li se potrudi da to obezbedi. Jeste da Yahoo ima poseban deal sa Apple-om da omogući Yahoo! Mail IMAP pristup korisnicima iPhone-a ali sam siguran da bi i Nokia mogla isto to da dogovori.

A druga stvar, pa koliko je samo nokijaša "hejtovalo" na iPhone temi, pa nikom ništa, al dobro. Ja svakako nemam nameru ni želju da hejtujem, štaviše apsolutno me ne interesuje ništa u vezi ovog telefona.

Poz

Može li neko, u kratkim crtama, da mi da objektivnu sliku o 5800 nakon x meseci korišćenja pošto ozbiljno razmatram kupovinu ovog telefona. Znači izdržljivost, osetljivost na grebanje, kvalitet ekrana i trajanje baterije su mi najbitniji aspekti. Da li ste zadovljni telefonom i da li je softver dobar/brz?
Hvala unapred i molim kriketa da mi ne preporučuje iPhone jer me taj telefon trenutno ne interesuje :d

Može li neko, u kratkim crtama, da mi da objektivnu sliku o 5800 nakon x meseci korišćenja pošto ozbiljno razmatram kupovinu ovog telefona. Znači izdržljivost, osetljivost na grebanje, kvalitet ekrana i trajanje baterije su mi najbitniji aspekti. Da li ste zadovljni telefonom i da li je softver dobar/brz?
Hvala unapred i molim kriketa da mi ne preporučuje iPhone jer me taj telefon trenutno ne interesuje :d

Po meni, ovo je strašan telefon i mogu samo da ti ga najtoplije preporučim ako tražiš jeftin smartphone.

Spoljna plastika je dosta čvrsta, izleteo mi je jednom iz džepa kada sam trčao na bus i tresnuo dosta jako na beton, nikakve posledice nije ostavilo. Plastika doduše ponekad škripuće kad ga stisneš, ali mislim da imaš pametnija posla nego da ceo dan stiskaš telefon. :D

Na ekranu nemam ni jednu ogrebotinu, ali ga nikad ne nosim u džepu sa sitnišem ili ključevima, znam da ima ljudi koji su se žalili na ogrebotine. Touchscreen upravljanje nije najbolje koje sam video, ali je više nego solidno i rekao bih iznad proseka. Ekran je dosta svetao i sasvim solidnog kvaliteta.

OS je sasvim ok, nemam većih zamerki, a trajanje baterije je izvrsno. Sve u svemu, strašan telefon za te pare.

moja preporuka je da ako postoji mogucnost prvo probash 5800 u periodu od 7 dana pa onda odlucish da li ti odgovara ili ne...

meni se nije dopao!

@ivan555 na tvom mestu se ne bih oslonio na objektivnost vlasnika tog telefona (posebno ne na gornjeg koji je uvek prvi ciga u redu za hvaljenje svoga konja), već pre na neke nezavisne recenzije.

Moje lično mišljenje je da taj telefon ne vredi tih novaca. A preporučujem ti da pročitaš ovaj review Nokia N97, pa da, s obzirom na to da je to Nokijin premium flagship model, probaš da zaključiš šta možeš da očekuješ od jednog 5800 kojega od drugih modela Nokie izdvaja samo taj touchscreen koji je loš, a skupo se plaća.

N97 Review po stavkama (sa sve slikama)
http://m.gizmodo.com/site?t=icEOkAKVqrN2XzrSSOegqg&sid=gizmodo

Hvala na odgovorima, jedan moj kolega je imao 5800 kratko vreme (iz Telenora) pa sam se malo poigrao sa tim telefonom i na prvi mah mi se učinio vrlo finim, mada je to takoreći bilo razgledanje iz tuđe ruke... Pošto ja ne volim da menjam telefone kao čarape zato sam i pitao kako se ponaša na duže staze. A i dosta mi je ovog N70, jest da mu baterija šiba po nedelju dana, ali se olinjao od korišćenja ;) U ponudi imam i jedan očuvan HTC Tytn II za sličan novac pa ću dobro razmisliti. Pozz

@kriket: Pročitao sam ja brdo review-a za 5800 mada ono što ja pitam ne može tako da se sazna. N97 mi nije ni u razmatranju, Nokia je uvek bila poznata po overpriced modelima koji nemaju ništa posebno u odnosu na srednju klasu pa me zato i ne interesuje... A da Nokia ošljari na kvalitetu maski i sl znam i sam jer sam do sada imao 5 Nokia :p Zato bi mi jedan E75 lego ko budali šamar (aluminijum body, baby)...
Nadam se da te nisam uvredio sa onim no iPhone, a to je iz razloga što planiram da kupim iPod Touch (isti OS i aplikacije).

Poslednja izmena:
Nadam se da te nisam uvredio sa onim no iPhone, a to je iz razloga što planiram da kupim iPod Touch (isti OS i aplikacije).
Ne znam na šta misliš ali me svakako nisi uvredio jer se ja ne identifikujem sa uređajima, te ako se nekome ne sviđa nešto što ja imam njegova stvar, mene to ni najmanje ne pogađa :)

A N97 review sam stavio ne zato što sam mislio da ga uzimaš u obzir nego kao referencu šta Nokia radi na planu hi-end modela gde je bukvalno pregažena od the likes of iPhone, Palm Pre i još nekih drugih platformi. Symbian S60 je realno legacy a za Nokiju je to još uvek hi-end. Pa ti vidi :)

Hvala na odgovorima, jedan moj kolega je imao 5800 kratko vreme (iz Telenora) pa sam se malo poigrao sa tim telefonom i na prvi mah mi se učinio vrlo finim, mada je to takoreći bilo razgledanje iz tuđe ruke... Pošto ja ne volim da menjam telefone kao čarape zato sam i pitao kako se ponaša na duže staze. A i dosta mi je ovog N70, jest da mu baterija šiba po nedelju dana, ali se olinjao od korišćenja ;) U ponudi imam i jedan očuvan HTC Tytn II za sličan novac pa ću dobro razmisliti. Pozz

@kriket: Pročitao sam ja brdo review-a za 5800 mada ono što ja pitam ne može tako da se sazna. N97 mi nije ni u razmatranju, Nokia je uvek bila poznata po overpriced modelima koji nemaju ništa posebno u odnosu na srednju klasu pa me zato i ne interesuje... A da Nokia ošljari na kvalitetu maski i sl znam i sam jer sam do sada imao 5 Nokia :p Zato bi mi jedan E75 lego ko budali šamar (aluminijum body, baby)...

Ja sam imao Ipod Touch koji sam prodao da bih kupio Iphone 2g. Zatim sam prodao Iphone 2g da bih kupio 5800, pa sam prodao 5800 da bih kupio Iphone 3g koji trenutno imam.

Bolje uci na tudjim greshkama nego na svojim ;)

Jasno je to meni, ali ako ja kupim iPhone to će da znači da će baterija non stop da mu bude prazna :d
Zato mi je bolje Touch posebno (za mp3, multimediju i igre) + jedan solidan fon do 300e koji će sve ostalo da mi završava, a Touch + iPhone je ipak previše (ne bih znao na koji da se javim) :d
@5800, da li su sredili Garmin jer onaj što sam ja gledao se zaglavljivao kod skrolovanja mape :S

Nazad
Vrh Dno