Šta je novo?

GTX 260 i struja?!

trbalo bi da radi bez problema

e, ok ondak'

znaci ima da cepa......
pozzz hvala na informacijama.....

proveravao sam na kalkulatoru sto racuna potrosnju , tu je pisalo da je OK , pa cak i za GTX280
A , opet ortak je probao iGreen 600W sa GTX280 i kaze da nije hteo da pokrene............

tako da nisam bio siguran , ali zaci da GTX260 cepa ...... superishka!! 🙂

Poslednja izmena:
A hoce li ovo moje TT od 500W da tera 260-ku, uzeo bih recimo onu palitovu sa dva fana?

^^
Ako je sa dva fana nece nikako moci da potera. Sa jednim fanom nebi trebalo da bude problema.

^?!?

e, ok ondak'

znaci ima da cepa......
pozzz hvala na informacijama.....

proveravao sam na kalkulatoru sto racuna potrosnju , tu je pisalo da je OK , pa cak i za GTX280
A , opet ortak je probao iGreen 600W sa GTX280 i kaze da nije hteo da pokrene............

tako da nisam bio siguran , ali zaci da GTX260 cepa ...... superishka!! 🙂

Polako. To CM napajanje ima 16A, 14A i 8A na 12V granama, a to zbirno ne daje 38A, vec bih rekao da je oko 33-34A, nije vise sigurno, a to nije neka cifra za napajanje od 600W, tj. svrstava ga za nijansu iznad LC6600GP2.
Ti vec imas quad, kome je BTW, potreban overklok da bi ispratio tu kartu, tako da dolazimo do pitanja da li ce to raditi kod tebe kako treba. Ja ne bigh smeo da garantujem, ali ti mozes da probas.

@*P*A*B*L*O:
To je neka sala? Vidim da nisi stavio smajli....

@Waylander:
Tvoje napajanje ima 19A+19A na 12V, ne pise koliko daje kombinovano, ali imas E5200 (doduse kloknut) i jedan hard, tako da je potrosnja manja, pa mislim da ce raditi OK.

Poslednja izmena:
Imam tu palitovu karticu i mogu da kazem da i nije neki potroshach - mislim da chak manje troshi od 4870 koji sam imao do nje.

Poslednja izmena:
@Waylander
Imas gore desno opciju Advance pa podesi i overclock. Zanimljivo je da se vidi koliko pokazuje da procesor tada trosi.

@Waylander
Imas gore desno opciju Advance pa podesi i overclock. Zanimljivo je da se vidi koliko pokazuje da procesor tada trosi.

Bogami stvarno zanimljivo.Meni kad sam stavio trenutno stanje sa cpu-om(p920) na 3.7 i ovo resto od konfiguracije izbaci 688w, ja ovo vozim na chieftec GPS 550w AB-A.Jel sigurna moja voznja?🙂

@Waylander

Thx,

Po tome ispada da sa 9800GT ide do 328W, a 260-ka ce pojesti 347W sto i nije neka razlika, ako radi sada radice i sa 20ak wati vise.

Ova potrosnja je pri 90% loadu.

Poslednja izmena:
Bogami stvarno zanimljivo.Meni kad sam stavio trenutno stanje sa cpu-om(p920) na 3.7 i ovo resto od konfiguracije izbaci 688w, ja ovo vozim na chieftec GPS 550w AB-A.Jel sigurna moja voznja?🙂

Me very vrong. u stvari je manje od 400:wall:.

Da ne otvaram novu temu....Uzimam za 2. komp gtx 260 i intel quad 8200 i pitam se da li ce raditi sa sa OCZ 500W PC Power&Cooling Silencer EPS/PFC? Hvala

Ja imam Gainwardowu gtx260 i Ocz 600w i jos je cpu oc i sve radi ko podmazano!!!

Ipak je to PC Power&Cooling ... ima da radi sigurno

Ipak je to PC Power&Cooling ... ima da radi sigurno

Samo ne znam koliko ce tad "Silencer" biti tih??? Koliko znam, vent je od 8cm, i zameraju mu da ubrzava pod opterecenjem, ali nisam imao prilike da chujem. Mozda kad bi mogao da probash?

Ubrzava se pod opterećenjem? ( Misleći na ventilator. ) Šta je tu čudno? 🙂 Ono na čemu mu zameraju je neujednačen režim hlađenja. Naime, do 50% ili približnoj vrednosti opterećenja, ventilator je nečujan dok pri opterećenju neznatno većem od pomenutog, recimo 60%, ventilator značajno ubrzava, postajući itekako glasan. Prostije, do 50% opterećenja će biti gotovo nečujan, na 55% postaje glasan, dok na 90% neće značajnije brzati. Ako se ne varam... ( Čitao sam o njima daaaaaavno. 😛 )

Nazad
Vrh Dno