GeorgeT
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.03.2004
- Poena
- 620
ne radi sa Nightly Tester Tools, ali neko je vec postavio link za verziju za 3.5 (pre-release il tako nesto), kod mene radi savrseno evo par dana![]()
Hvala.
ne radi sa Nightly Tester Tools, ali neko je vec postavio link za verziju za 3.5 (pre-release il tako nesto), kod mene radi savrseno evo par dana![]()
Ubacih ga malopre, nije lose. A sutra javljam dal baguje sa PayPal-om kao 3.0.11
Jel' izasla finalna verzija FF 3.5 ili je jos uvijek RC?
Jel' izasla finalna verzija FF 3.5 ili je jos uvijek RC?
Firefox 3.5 is two times faster than 3.0
Da, MozBackup...Jel postoji nacin da sva podesavanja, sacuvane sifre, addone itd. iz normalne verzije prebacim u portable verziju?
Na žalost, moraćeš da skineš srpsku (samo ćirilična postoji!) verziju i da je ponovo instaliraš, pošto iz nekog bezveznog razloga Mozilla nije napravila mogućnost da prevod bude jedan običan externi text (ili ini, lng...) fajlkako da namestim srpski jezik, vidim da je neko spomenuo da ima.
i meni, vec neko vrijeme, samo nisam bas siguran da je do FFa (mada, sa jedno 50 otvorenih tabova, nije mu ni chudo...)kako da namestim srpski jezik, vidim da je neko spomenuo da ima.
dali nekom "crash-ira" firefox 3.5? meni se desava povremeno.
jel mozete da procitate text a da ne ulazite u temu? meni sa 3.5 se text pojavi samo u delicu sekunde i odmah nestane
Hahaha.. dobar vic.
Novi JavaScript engine je doneo popriličan napredak.
Firefox 3.5 is two times faster than 3.0. And ten times faster than 2.0. *
* Based on the results of a SunSpider test of JavaScript performance on a Windows XP machine.
Jel moze nekako da se iskljuci onaj +ic za new tab u tab baru?
Znam da je bio i ranije i da sam ga iskljucio jos na pocetku trojke, ali posle ovog update-a se vratio i ne mogu (ne znam) da ga iskljucim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari