Šta je novo?

Firefox 3.5 Final

Jel postoji neki addon za firefox ( nebitno koju verziju ) nek nekako oznachava http linkove naprimer u commnetima nekog torrenta. link se pojavi ovako:
734ad7b43c.jpg

i naravno nemogu na njega samo da kliknem nego moram copy/paste... Na dam se da me razumete na shta mislim. primer je ovde na benchmarku gde se na link samo klikne i on se otvara u novom tabu...

Ubacih ga malopre, nije lose. A sutra javljam dal baguje sa PayPal-om kao 3.0.11

Problem je na relaciji Shockwave Flash plugin-a i paypal-a. Ja sam problem reshio tako shto sam modifikovao Flashblock da umesto whiteliste ima blacklistu i dodao paypal na tu listu :)

Jel' izasla finalna verzija FF 3.5 ili je jos uvijek RC?

Vidi stvarno nisam ni primjetio da je naslov promijenjen. Ova stranica mi je stalno otvorena u FF pa je samo refreshujem po potrebi zato nisam vidio.

Hvala.

Jel postoji nacin da sva podesavanja, sacuvane sifre, addone itd. iz normalne verzije prebacim u portable verziju?

kako da namestim srpski jezik, vidim da je neko spomenuo da ima.
dali nekom "crash-ira" firefox 3.5? meni se desava povremeno.

Na žalost, moraćeš da skineš srpsku (samo ćirilična postoji!) verziju i da je ponovo instaliraš, pošto iz nekog bezveznog razloga Mozilla nije napravila mogućnost da prevod bude jedan običan externi text (ili ini, lng...) fajl :(

dali nekom "crash-ira" firefox 3.5? meni se desava povremeno.
i meni, vec neko vrijeme, samo nisam bas siguran da je do FFa (mada, sa jedno 50 otvorenih tabova, nije mu ni chudo...)

Posle verzije 3.0.10 nisam imao problema sa nestabilnošću. I 3.0.11 i 3.5 rade veoma stabilmo. Obično kada sam na nekom forumu otvorim tridesetak tabova i nije mi se još uvek desilo da padne FF.

:wave:

Meni vec dva puta sa verzijom 3.5 a ne secam se da sam imao ijedan pad sa 3.0.x. Naravno uvek postoji mogucnost je kriva neka ekstenzija (iako koristim sve koje su navodno kompatibilne).

ja nemam vise od tri cetiri taba otvorena, pucao mi je vise puta mozda ima mveze sa W7. od ext imam ABDlock plus, new tab homepage, net farmework.

jel mozete da procitate text a da ne ulazite u temu? meni sa 3.5 se text pojavi samo u delicu sekunde i odmah nestane

Kod mene je OK.

sad me nervira, a ne radi mi se totalna reinstalacija FF :D

Kako da iskljucim memorisanje teksta po text box poljima koje sam unosio? Ranije se secam da je bila takva opcija koja se ancekira kako bi se to onemogucilo ali sada je ne vidim?

jel mozete da procitate text a da ne ulazite u temu? meni sa 3.5 se text pojavi samo u delicu sekunde i odmah nestane

Ako mislis da procitas tekst kada postavis kursor misa na naslov teme, kod mene se tekst pojavi i bude prikazan 3 sekunde, nakon cega nestane. I to je tako bilo oduvek. Cuo sam da postoje add-ons, koji omogucavaju to komotnije.

Poslednja izmena:
Hahaha.. dobar vic.

Citiraj čitav post, ako već citiraš ;)

Novi JavaScript engine je doneo popriličan napredak.

Firefox 3.5 is two times faster than 3.0. And ten times faster than 2.0. *
* Based on the results of a SunSpider test of JavaScript performance on a Windows XP machine.

Nisam ni rekao da je 3.5 dva puta brži browser od 3.0, već da su java performense 2x brže. Pošto je u 3.5 verziji engine za JavaSript rađen na osnovu onoga koji koristi Chrome..

Mislim to je kao da sam napisao da je Stojaković bolji od LJ-a u šutu za tri poena, a da neko posle citira samo: "Stojaković je bolji LJ-a"...

Poslednja izmena:
Jel moze nekako da se iskljuci onaj +ic za new tab u tab baru?
Znam da je bio i ranije i da sam ga iskljucio jos na pocetku trojke, ali posle ovog update-a se vratio i ne mogu (ne znam :( ) da ga iskljucim.

Jel moze nekako da se iskljuci onaj +ic za new tab u tab baru?
Znam da je bio i ranije i da sam ga iskljucio jos na pocetku trojke, ali posle ovog update-a se vratio i ne mogu (ne znam :( ) da ga iskljucim.

Resenje tvog problema procitaj ovde.

Probao radi.

Poslednja izmena:
Hvala, radi. Eto, isprobano je vise puta (bar dva na ovom forumu ;) ), ako jos nekom treba

Mada, opet ne moze da se zatvori tab kada ostane samo jedan otvoren, mislio sam da ce i to da se resi ako se ukloni ono cudo za new tab.

Poslednja izmena:
Sa Tab mix plus dodatkom sve moze!

Nazad
Vrh Dno