Šta je novo?

Firefox nece da pamti password

Kikibgd

Slavan
Učlanjen(a)
07.04.2007
Poena
350
Evo pre neki dan mi se desilo da "lija" nece da pamti nijedan password iako mu zadam remember opciju. Kad god otvorim ponovo firefox on trazi kucanje sifre i username-a

Ima neko resenje za ovakav problem?

ps. desavalo mi se isto kod stare verzije pa sam stavio 3.5 u nadi da cu sredim problem ali ocigledno nisam...

Evo pre neki dan mi se desilo da "lija" nece da pamti nijedan password iako mu zadam remember opciju. Kad god otvorim ponovo firefox on trazi kucanje sifre i username-a

Ima neko resenje za ovakav problem?

ps. desavalo mi se isto kod stare verzije pa sam stavio 3.5 u nadi da cu sredim problem ali ocigledno nisam...

Mozhda sajtovi eksplicitno zabranjuju pamcenje shifre. U tom sluchaju edituj sledeci fajl:
"c:\Program Files\Mozilla Firefox\components\nsLoginManager.js"

i dodaj "//" ispred linija 809-811

Kod:
//        if (element && element.hasAttribute("autocomplete") &&
//            element.getAttribute("autocomplete").toLowerCase() == "off")
//            return true;

uff

nasao sam ja taj fajl
i otvorim ga u notepad-u i imam gomilu nekih gluposti nema nigde
tih "809-811" linija

da koristim i ja 3.5 ali nema nigde tih linija :S

Nemoj otvarati sa MS Notepad-om. Otvori fajl sa Notepad++ ili nekim boljim programom. 🙂

Ako ti nije prethodno pomoglo, pogledaj da ti nije mozda uključena opcija "Clear private Data"

Meni se jednom prilikom "zavuklo" nekako nekoliko sajtova u Exceptions.

Ne znam kako, možda ih je neko dodao, nisam baš ubeđen u to, ali eto 😉

Prilozi

• Untitled.webp
    Untitled.webp
    27.2 KB · Pregleda: 50
nemam nista u Exceptions
i nije mi ukljucen Clear private Data

ima li jos neko neki predlog?

Imao sam isti problem i resio ga tako sto sam uninstalirao Firefox, obrisao sve tragove i ponovo ga instalrao, a zatim uradio import svega iz Ie8 ( da , koristim Ie8 zbog placanja racuna ).

probaj da ocistis private data, obrises cookies pa opet probaj da zapamtis sifru ..

ne znam sta se desilo ali od jednom se sve vratilo u normalu.

Hvala na preporukama 🙂

Nazad
Vrh Dno