Šta je novo?

Virtua Tennis 2009

• Začetnik teme Začetnik teme psaras
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znaci opet nema auta iz igre?

Moze li mi neko pomoci?????!!!!!!! Jednostavno kad krenem da igram igraci mi lete po terenu, tj pice 300 na sat, menjao sam rezoluciju ali nista. Konfa je Q9550, Maximus II Formula i Asus GTX260. To mi se desava i na PES2009, FIFA09, NBA2K9. Skinuo sam nove drivere ali ne vredi, nista od ovog ne mogu da igram normalno. Reinstalirao sam win nekoliko puta ali opet isto. HVALA UNAPRED...

Procesor ti je mnogo brz jos u toj formuli, skrati ga za dva jezgra i problem resen!😀😉
Salim se naravno! Jesi siguran da se mnogo brzo krecu? Probaj kod nekog drugara pa uporedi. Ne vidim razlog da ti je u tri igre isti problem, sem ako ti nisi nesto utripovao.:bottle:

Poslednja izmena:
Samo slep čovek može da kaže da je grafika lošija.

Inače, ja sam uspeo jednom da ubacim čist slajs u aut. 🙂

Kljucna rec je jednom 😀

Ja već 2 sata pokušavam da udarim u aut i neće bre. 😀

Poslednja izmena:
Nole mi jos i najbolje izgleda i to ne zato sto je nas😀.

Pa sta ima veze sto nema aut, to i daje pravi shmek virtua tennisu kao i na ostalim delovima 🙂 Manje nerviranja vise zabave 🙂 Krivo mi samo sto je grafika losija od proslog dela, da je makar ista ako ne moze bolja, a ne da pogorsaju 🙁 Nego zanima me kako moze u LAN da se igra ovo??

AcaFCRS:
Moze li mi neko pomoci?????!!!!!!! Jednostavno kad krenem da igram igraci mi lete po terenu, tj pice 300 na sat, menjao sam rezoluciju ali nista. Konfa je Q9550, Maximus II Formula i Asus GTX260. To mi se desava i na PES2009, FIFA09, NBA2K9. Skinuo sam nove drivere ali ne vredi, nista od ovog ne mogu da igram normalno. Reinstalirao sam win nekoliko puta ali opet isto. HVALA UNAPRED...
Procesor ti je mnogo brz jos u toj formuli, skrati ga za dva jezgra i problem resen!😀😉
Salim se naravno! Jesi siguran da se mnogo brzo krecu? Probaj kod nekog drugara pa uporedi. Ne vidim razlog da ti je u tri igre isti problem, sem ako ti nisi nesto utripovao.:bottle:

Pa to da mu je procesor previse brz i nije bas shala 🙂 S obzirom da je igrica pravljena na stari engine da radi cak i na pentium II od 450 mhz. Meni tako par starih igrica radi ubrzano, kao na primer Prince of Persia prvi deo. Znaci mnogo brzo se krece nemoguce je da se igra. *** nisi trebao toliki jak procesor da kupujes, jos je rano 🙂 Hehe salim se, ali ni ja nisam nasao resenje za te stare igrice sa brzim procesorom.

Poslednja izmena:
Ono preko čega lično ne mogu da pređem više jeste dužina poena - igrači hvataju sve moguće i nemoguće lopte, pa se mečevi otegnu u nedogled. Dalje, opet je nemoguće servirati as, a lobovi protiv kompa su praktično beskorisni.

Bez uvrede, ali ti brate pojma nemas da igras viruta tennis ili ti je ovo prvi put da ga igras?! Lob moze uvek, samo trebas duze da drzis duze dugme za lob da bi uspesno lobovao 😉

Poslednja izmena:
Sta je ovde problem nemogu da pokrenem instalaciju!!
>SetupNew\setup.cpp(140)
PAPP:
PVENDOR:
PGUID:
$15.0.0.498
@Windows XP Service pack 3 (2600)
IE Version: 6.0.2900.5512

@Forsaken ne znam kako je u ovom delu ali ja sam u trojci sa Rodikom izuvao sa servom, to mi je bio najjaci deo igre 🙂 aseva koliko hoces 😀

Bez uvrede, ali ti brate pojma nemas da igras viruta tennis ili ti je ovo prvi put da ga igras?! Lob moze uvek, samo trebas duze da drzis duze dugme za lob da bi uspesno lobovao 😉

Kompa nikako, jedino na početku karijere, kad su k'o retardi.

@Forsaken ne znam kako je u ovom delu ali ja sam u trojci sa Rodikom izuvao sa servom, to mi je bio najjaci deo igre 🙂 aseva koliko hoces 😀

Ne igram sa Rodickom, ali je svejedno smešno da ne mogu sa Novakom ili kim već da odserviram nijedan as. Ma koliko bio jak i precizan, uspeće da ga vrate.

Poslednja izmena:
@ optimus & Aca

Probajte da isključite jezgra (Windows Task Manager -> Processes -> Virtua Tennis 2009.exe -> desni klik - > Set Affinity).

Pa sta ima veze sto nema aut, to i daje pravi shmek virtua tennisu kao i na ostalim delovima 🙂 Manje nerviranja vise zabave 🙂 Krivo mi samo sto je grafika losija od proslog dela, da je makar ista ako ne moze bolja, a ne da pogorsaju 🙁 Nego zanima me kako moze u LAN da se igra ovo??

zanimljivo da svaki poen ima 30-50 udaraca...aj mojne da lupetas mnogo...

Igra je dno dna...viseje ni nemam ne kompu...

Zeobici u sirokom luku...

...a...ko su zakljucani likovi? Asocira me na SFIV. :d

igra je dno, ali moze da zabavi u multiplejeru...

Ja krenuo karijeru, i dosta mi je teza (i zanimljivija) nego u trojci, Asove serviram OK, najcesce skracen slajs servis u desno (levoruk 🙂 ) , malo smeta sto ume igra da iskulira koji stisak dugmeta...
Poeni se lako i brzo zavrsavaju ako igras jaaako agresivno (serve&volley do besvesti)...
Dubl bude uglavnom ili prelak ili nemoguc...
Djokovic trci ko mentol a servira ko dva, i noge mu prolaze kroz majcu jer su se shabani zayebali...
Fun times !!!

zanimljivo da svaki poen ima 30-50 udaraca...aj mojne da lupetas mnogo...

Igra je dno dna...viseje ni nemam ne kompu...

Zeobici u sirokom luku...

Svaki poen 30-50 udaraca, lol meni je i 3-5 udaraca mnogo, ako ga uhvatim dobrim servisom ili mu dobro vratim to bude 2-3 udarca 😉
Tako sto ti pricas moze da bude samo na Very High, a tebi ako je tesko *** igraj na Very Easy bice ti zanimljivo 😉 Do High jacine moze da se daje svaki poen uvek ispod 5 udaraca!
Krivo mi sto ne moze da se igra u LAN, daa preko hamachia derem takve shabane sa nulom 🙂

Poslednja izmena:
Malo pre sam odigrao par meceva na very high, i u njima se isto poeni zavrsavaju brzo, ko prvi baci slabu loptu, ugasio je...

Sta je ovde problem nemogu da pokrenem instalaciju!!
>SetupNew\setup.cpp(140)
PAPP:
PVENDOR:
PGUID:
$15.0.0.498
@Windows XP Service pack 3 (2600)
IE Version: 6.0.2900.5512

Losa verzija igre,skini drugu.Ja sam negde nasao direktan download iz 3 dela,pogledaj malo komentare na torrentima,negde se tu nalazi.

Nije mi samo jasno kako ih nije sramota da nisu mogli da naprave Nadala da lici na sebe znaci bruka,do skora prvi reket a izgleda kao da su stavili nekog indijanca (bukvalno). Pa samo da su preslikali facu iz prvog dela bilo bi bolje ovo je uzas.

Ko je voljan za turnir u petak u 16h i subotu 16h - ko prodje dalje, Virtua Tennis 2009 i PES 2009, moze da dodje i prijavi se, Delta City drugi sprat - odmah pored bioskopa, Crypton Planet igraonica 3129-822, super zabava i vredne nagrade vas cekaju. :type:
Bice sigurno negde preko 100 ljudi. :wave:

Nije mi samo jasno kako ih nije sramota da nisu mogli da naprave Nadala da lici na sebe znaci bruka,do skora prvi reket a izgleda kao da su stavili nekog indijanca (bukvalno). Pa samo da su preslikali facu iz prvog dela bilo bi bolje ovo je uzas.

Mozda je Federer bio finansijer igre. :crash:

Ko je voljan za turnir u petak u 16h i subotu 16h - ko prodje dalje, Virtua Tennis 2009 i PES 2009, moze da dodje i prijavi se, Delta City drugi sprat - odmah pored bioskopa, Crypton Planet igraonica 3129-822, super zabava i vredne nagrade vas cekaju. :type:
Bice sigurno negde preko 100 ljudi. :wave:

Zar ovo nije reklama? A zar reklame nisu zabranjene? :d

Ne znam da li su zabranjene ali znam da ne bih čuo za ovo da nisam pročitao ovde 😉

Zar ovo nije reklama? A zar reklame nisu zabranjene? :d

Ovo bas ne smatram nekom reklamom, ljudi vole da igraju igrice i pokazu svoje umece na nekom turniru gde ima puno igraca, a pogotovo na mestu gde mogu jos dodatno da se provedu kako-tako, da pojedu nesto, a na turniru im je obezbedjeno pice - fanta.
Plus ovo su trenutno najpopularnije sportske igre koje su veoma igrive i ljudi zele da se takmice.
Nagrade cu vam reci za koji dan, posto jos ne znam koje su (cooler master ce biti jedne od nagrada, to znam).
Znam da su sigurno vredne, a prosli turnir glavne nagrade su bile Intel Core i7-920 procesor, psp+Killzone 2, ROCCAT Kone mis, EA torba, kao i utesne nagrade igra FIFA 09. Doduse ovo je organizovao Bravo ScreenFun casopis http://www.personalmag.rs/opusteno/gaming/odrzan-prvi-bravo-screenfun-turnir/
A nasa igraonica je odrzala pre toga 5-6 turnira, takodje sa veoma vrednim nagradama i sa 100+ ljudi.
Mozete videti i utiske na pes serbia forumu, posto smo samo odrzavali turnir u pesu, nikada pre u necemu drugom sve do bravo screenfun turnira kada je bilo takmicenje u Fifi 09.

Igra je ******. POTPUNO ISTA kao prosli deo. Cim sam uzeo igru pobedio sam Federera 6:0 na hard, samo na fore iz prethodnog dela. Igra je bas ista kao VT3. A 3 puta zahtevnija. Uzas.

nista posebno skoro sve isto kao u VT3...Dobro je da nisu stavili loptu za fudbal 😀 Bas se vidi da je ova loptica dosta veca,nego sto bi trebalo...

Poslednja izmena:
Nece logitec rumblepad 2 da vibrira iako sam u samoj igrici ukljucio vibraciju. U cemu je problem ?

Nazad
Vrh Dno