Šta je novo?

Virtua Tennis 2009

• Začetnik teme Začetnik teme psaras
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

psaras

- Ribolovac -
Učlanjen(a)
04.04.2005
Poena
955
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Igra se pojavila kojekude pa ako neko kupi neka javi utiske.

yfykxrrstg7vf16jxa6q.jpg

Poslednja izmena:
Ovaj topic će se 100% pretvoriti u klasičnu pljuvačinu 🙂

Pa i treba kad igra to zasluzuje, pljunuti VT3

Videcemo kad probam 😀

Karijera je užasna na Wii-ju, kapiram da je ista i na PC-ju. Fora je što je AI neverovatno glup, a svaki osvojen turnir vas pomera u rankingu za jednu-dve pozicije, eventualno 3-4 ako osvajate uporedo i dubl. Smor i ugnjav.

Pa treba to probati 1 na 1.
I aj ne lozite da je losija grafika nego prethodnici :bottle:.

Pa treba to probati 1 na 1.
I aj ne lozite da je losija grafika nego prethodnici :bottle:.

ako nije losija mozda je na tom nivoa mada ne znam ni sam ukusi su razliciti nekome se svidi nekome ne, ja sam licno jakoooooo razocaran :wall: grafika nista posebno, animacija igraca bezveze, nema nista novo u odnosu na predhodni deo sem nasih igraca.
Al nije lose za ubijanje dosade 😀

Da li su izbacili ono stalno bacanje levo-desno koje je dominiralo kod VT3 na najtezem nivou?

Poslednja izmena:
Da li su izbacili ono stalno bacanje levo-desno koje je dominiralo kod VT3 na najtezem nivou?

Nema vise bacakanja kod muskih sto mi je i bolje, malo realnije izgleda. Konacno da su Noleta i Anu ubacili, osveta moze da pocne:-devil-:. Svidja mi se i replay kamera. Sve u svemu, lepa zanimacija za ubijanje vremena.

Nikako da pazarim, ovi Rumuni nisu normalni, non stop su down 🙁 nego jel ima auta ili kao i u trojci samo bijes i sve ide u teren?

U igram ovaj tenis vec 20-ak dana nije los,nema bacanja kao u 3-ci.1 vs 1 i 2 vs 2 modovi su izuzetno zabavni karijeru nisam ni probao ali dobra je igra za meceve sa zivim rivalom,brzo se uci,lagana je vredi probati.

Uzas, *** napravise grafiku duplo goru od prvog dela, tragedija. Jel vam daje antialiasing preko quality level 2 da namestite?

Uopšte mi se ne sviđa igra. Ništa nisu promenili u odnosu na prethodni deo (osim što su izbacili bacanje levo desno), grafika je lošija od trojke.

Poslednja izmena:
Nemam zvuk u igri, instalirana na W7 x64 ima li resenja

Sada gamepad radi bez problema, nije losa za igranje u multiplayeru...

Ja instalirao, ali nece da pokrene, izbacuje onaj uzasni "don't send" window".... 🙁

Igra nije nista posebno , ali dovoljno dobra da malo ubijem vreme i da Djokovic konacno dobije Nadala a i Ana da dobije Vilijamsovu .

Igra je beda ne vidjena....

Uzeli ja i ortak lepo joypade i kao sad cemo da se olesimo....

3 poen u mecu smo igrali 25min-a hahhahahaha on 30 udraca ja isto toliko... MNOGO JE GLUPA IGRA!

Izgasili smo je i upalil pes...au bedeeee

Da, PES je vrh :d

Sta reci igra je kopija proslog dela,cak je i grafika ista.Jedino sto su ubacili Novaka i Anu,i malo promenili one mini igre za treniranje.sve u svemu ostaje gorak ukus u ustima...

Nego, je li u ovaj tenis ubaceno da Federer place kad izgubi :d

:d

Nije plakao kad sam ga dobio sa Rodikom. Videćemo, možda u finalu Vimbldona neće plakati... 🙂

Nemam zvuk u igri, instalirana na W7 x64 ima li resenja

Ja instalirao, ali nece da pokrene, izbacuje onaj uzasni "don't send" window".... 🙁

Je l' ste probali odgovarajući lek? Ja koristim r*z*r i sve radi kako treba...

Jel vam daje antialiasing preko quality level 2 da namestite?

Dozvoljava. Doduše, imam 8800GT...

Inače, razočaran sam igrom, stvari koje vidim da su se promenile su:

1. "saplitanje" umesto bacanja (pritom se svaki igrač identično sapliće)
2. publika postaje glasna nakon dužeg poena
3. ubačeni su novi igrači
4. onaj merač za jačinu servisa je drugačiji, više mi se sviđa prvi
5. meniji su lepši, ali sporiji
6. loptica mi deluje veće (?) i preterali su sa tragom koji ostavlja za sobom u letu

Čak ni muziku nisu promenili, a to su mnogi navodili kao veliku manu trojke. Nikad muzika u VT-u nije bila na vrhunskom nivou, ali su je bar menjali, sad se ni to nisu potrudili da učine.

Ne znam, preporučujem svima koji su razočarani igrom da probaju Dream Match Tennis Pro i da imaju malo strpljenja, s obzirom da igra na prvi pogled ne izgleda lepo, a kamoli lako.

VT 2009 HELP???

Moze li mi neko pomoci?????!!!!!!! Jednostavno kad krenem da igram igraci mi lete po terenu, tj pice 300 na sat, menjao sam rezoluciju ali nista. Konfa je Q9550, Maximus II Formula i Asus GTX260. To mi se desava i na PES2009, FIFA09, NBA2K9. Skinuo sam nove drivere ali ne vredi, nista od ovog ne mogu da igram normalno. Reinstalirao sam win nekoliko puta ali opet isto. HVALA UNAPRED...

Ono preko čega lično ne mogu da pređem više jeste dužina poena - igrači hvataju sve moguće i nemoguće lopte, pa se mečevi otegnu u nedogled. Dalje, opet je nemoguće servirati as, a lobovi protiv kompa su praktično beskorisni.

Nazad
Vrh Dno