Svaka cast izabrao si najgori od tri, da si rekao da si to trazio odma bi ti preporucili N96![]()
Ja kolko sam skapirao N96 je mnogo lošiji od N95, ne samo subjektivno nego i objektivno - hardverski.
Neko mi je već ranije pričao o tome ali se nisam udubljivao, a sad kad sam pogledao ove specifikacije sa linka s prethodne strane, pa on ne mož se poredi sa N95-8GB.
Kakva prevara - navesti ljude da misle da je naslednik, a ono ustvari mućak!
Da, tacno da ima slabiji procesor lol... stvarno nisu normalni iz nokie sto se tice toga, al ajde...
Rekoh vec iznad, ono sto je glavna prednost N96, razlog zbog cega bi neko kupio taj telefon je DVB-H tuner. Mobilna televizija, radio takodje. Sve moze digitalno da se hvata preko N96tice... sto moze da bude nekom odlicna stvar. E sad, jedini problem je sto kod nas u Srbiji DVB-H ne postoji lol... te je najveca prednost N96 beskorisna. Dakle nije bas sto posto prevara, jer u evropi i americi ima kakve takve koristi od toga, ali kod nas nema nikakvu svrhu, te bi za taj novac... ako bas volis nokiu uzeo N95 8GB, a generalno gledano, za taj tip telefona, moj favorit samsung innov8 i8510
Čekaj pa taj N96 nema ni dedicated GPU kolko sam video? Mislim u čemu je fora, pa to je kao da iz PC-a izvadiš grafu i kažeš "pa šta ima integrušu koja radi okej...". Mislim, koji je to rezon?
uh, poredis babe i zabe... samo jedno pitanje, jel postoji neka funkcija koju n96 ne obavlja kako treba i sa ovakvim hw? dakle, to bi bilo kao kada bi za igranje countera i rad u wordu stavio 4870 i i7 sa 8 giga rama... slozitjes se, totalno nepotrebno... s obzirom da je iz razloga koje sam naveo n96 na visini zadatka kada su u pitanju funkcije koje treba da obavlja i koje ocekuju korisnici to bi bilo cisto bacanje para i smanjivanje profita za nokiu, sto nijedna kompanija netje uraditi...
Aj kaf već odosmo u off
Kod Nokije mi nikad neće biti jasno zašto njihovi smarpthones iz N-serije nemaju neke od najosnovnijih funkcija koje imaju Nokije S40 platforme za "široke narodne mase", a koje sam ja recimo redovno koristio.
Ono što mi je užasno smetalo kad sam kupio Nokiu N je što nije imala osnovne funkcije tipa Timed Profile, Birthday stavku u kalendaru ili recimo štopericu. Znači Timed Profile sam baš baš često koristio a i Birthday je jako korisna stavka i nisam mogao da verujem da sam kupio "smart" phone koji nema te funkcije!
Uh, uh... prevare, varanja... dal citate vi pre nego sto postujete ili stvarno mislite da vas nokia vara? :d pa prevara bi bila da ne pise koji je cpu... ili da teraju motkom da kupite telefon... :d
jel ste vi ikada pogledali n96 u radu? sudetji po odgovorima niste...
Kriket, koji sebe smatra naprednim korisnikom, uzima smartphone i onda kaze da ga manemo instaliranja posebnih aplikacija :d a ima nekolicina programa koji rade to sto mu treba... pa koja je poenta uzimanja smartphone-a kada netjes da instaliras aplikacije... ( pri tom, slazem se da je glupo sto su to izbacili, vratili su kasnije, al opet, to je za smartphone smesna zamerka kada veoma jednostavno mozes da instaliras sta god hotjes... )...
mms brojac karaktera :d to je obican brojac karaktera, samo sto je mogutje vezati poruke pa shodno tome stoji 1000... :d
toliko od mene u ovoj diskusiji, ja o jednom vi o drugom... :d
edit. pretece me telep za pitanje o iphone-u :d
Ne nego sam uzeo smartphone da bih instalirao aplikacije za ono što sam imao PO DEFAULTU na DUMBphonu?Kriket, koji sebe smatra naprednim korisnikom, uzima smartphone i onda kaze da ga manemo instaliranja posebnih aplikacija :d a ima nekolicina programa koji rade to sto mu treba... pa koja je poenta uzimanja smartphone-a kada netjes da instaliras aplikacije... ( pri tom, slazem se da je glupo sto su to izbacili, vratili su kasnije, al opet, to je za smartphone smesna zamerka kada veoma jednostavno mozes da instaliras sta god hotjes... )...
mms brojac karaktera :d to je obican brojac karaktera, samo sto je mogutje vezati poruke pa shodno tome stoji 1000... :d
Ne nego sam uzeo smartphone da bih instalirao aplikacije za ono što sam imao PO DEFAULTU na DUMBphonu?
Jel slušaš ti sebe šta pričaš? Da to mi je baš pasija, uzmem skup telefon pa od njega svojeručno pravim da bude kao jeftin. Neverovatno koji rezon...
Haha ko mi kaže da sam fanboy. Pa ako je neko ovde nekakav fanboy onda si to svakako prvi ti. Ja nikom ovde nikada nisam pripisivao tako smešne atribute. A ti, i ostali to radite iz pobuda koje se u psihologiji zovu projekcija - pripisivanje sopstvenih (loših) osobina drugome.Iz prostog razloga sto je fanboy... al to je jasno svima vetj davno![]()
Ima, ali kao što sam se uverio i to su uspeli da upropaste. Znači najjednostavniji brojač koji je savršeno radio godinama i lepo odbrojavao preostale karaktere u tekućoj poruci, oni su uspeli da iskomplikuju i stave brojač koji odbrojava od 1000.ali ima brojac poruka majku mua ajfon nema, can you live with that ?
![]()
Još kad bih ja davao 5 para na tvoje mišljenje....Ma nisi ti fanboj, ne mogu da pronadjem pravi termin u psihologiji, ali ja to zovem hrcak.
Kako to misliš dali su mi da biram? Pa evo već dve godine ne mogu da nađem dostojnu zamenu za najobičniju birthday stavku u kalendaru, a za timed profile da ne govorim. Šta, zar za tako osnovne stvari treba da kupujem posebne aplikacije koje treba da mi rade non stop u pozadini usporavajući mi telefon, i za koje nemam bekap (birthday). Ti da znaš o čemu se radi ne bi tako ni govorio, a evo mogu da ti kažem, da nakon testiranja ne znam više ni sam koliko desetina ili i više od 100 aplikacija za Symbian, nemam NIJEDNU na telefonu koja mi nečemu značajnijem služi. Znaš li šta znači NIJEDNU. Znači da su sve te aplikacije beskorisne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari