Šta je novo?

HP 6735s Broadcom Wireless problem

topuz

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
15.07.2004
Poena
650
Instalirao sam WinXP SP3 na HP 6735s, i sve je proslo ok. Medjutim, tokom instalacije je Win nekako prepoznao integrisanu WiFi karticu (Broadcom) kao Dell mini-PCI-nesto. Cak je i radilo tako, ali kada sam instalirao Broadcom drivere (sa HP sajta, bas za taj laptop, WinXP) prestao je da detektuje wireless mreze. Uopste nemam ideju sta da radim, probao sam uninstall, reinstall, WZConf na on i off, i opet isto. Ima li neko ideju?

kada si vec instalirao drajvere sa hp-ovog sajta.. promjeni lokaciju na uk ili italy iz podesavanja wifi kartice...meni je to rijesilo problem :type:

Hvala na ideji, uspeo sam sam da resim problem. Nesto se gadno zbunio oko drivera, RollBack driver iz Device Manager-a je pomogao, sada sve radi kako treba.

Hvala junače!

kada si vec instalirao drajvere sa hp-ovog sajta.. promjeni lokaciju na uk ili italy iz podesavanja wifi kartice...meni je to rijesilo problem :type:
Đetiću, zahvaljujem se na rešenju problema:type:
*** koja glupost, nikada se ne bi setio. Prvo sam probao da petljam sa drajverima ali mrka kapa, pali - gasi WZCS, ma jok. I onda lepo izguglam i prvi rezultat je bio tvoj post, super :smoke:
Pozzz :wave:

А где се налази то сетовање за WiFi? Није ми 6735 при руци и неће бити још дуже време (код сестре је, у иностранству), па да јој пренесем како се решава овај проблемчић...

Local area connection (ili kako je već za taj wireless) - properties - configure - advanced

Хвала.

Pozdrav,

imam problem pa da vidim ima li neko rešenje... Na dva ova laptopa jedan sa athlonom jedan sa turionom instaliran ISTI windows XP sa integrisanim SATA driverima sa HP-ovog sajta datim za ovaj model i rade odlično (izuzev što je jedno vreme COMODO fiewall pravio problem za MUTE hotkey pa zamrzne al to je COMODO-v problem) dok treći koji je poslednji uzet previ problem... Isti je Windows sa istog CD-a i radi normalno neko vreme onda izbaci prozor sa boot opcijama Last Known Configuration... Start Normally i te dve opcije vrti u krug neće da se podigne a kad uđem u safe mode i uradim system recovery na dan ranije radi al ne zadugo posle par dana ponovo isto... instalirao sam dva ili tri puta win i opet isto... zvao sam firmu gde sam kupio kažu da u biosu podesim da ne bude sata i to još nisam probao jer nije moj komp pa nije trenutno kod mene al trebam da ga sredim i nije mi jasno zašto bi to bio problem kad na ona dva radi kako treba... čak se rzmišljam da stavim vistu možda se ona neće buniti...

Unapred zahvalan na odgovorima!!!

Pardon kasno shvatio da sam u pogrešnoj temi...

Poslednja izmena:
LJudi,kupio sam lap top hp 6735s.I imam jedan problem.Ne znam kako da se konektujem preko tog bezicnog interneta.Moj drug dodje sa njegovim lap topom simens,i ima pun signal,a kod mene ne pokazuje nista?Hvala unapred na odgovoru [email protected]

Probao iznad napisano?

Nazad
Vrh Dno