Šta je novo?

Crysis!

Zavrseni ili ne, u pitanju su uglavnom krsh modovi koji ne prezentuju Crysis na najbolji nacin. Jedno je GTA gde u pocetku znas da je grafika krsh pa ti mod sa istom takvom grafikom i ne smeta puno a drugo je Crysis gde ti losh mod moze pokvariti misljenje o igri.

Neka covek isproba, mozda mu se neki mod i svidi, u tome je poenta.

Imam malih problema sa Crysis-om i Vistom..
Pretrazio sam temu vezanu za crysis a takodje sam pretrazio i net ali ne uspeva mi da nadjem
odgovarajuce resenje pa ako je vec pisano o tome izvinjavam se.
Na staroj grafickoj gainward 7600GS GLH 256 sam probao crysis prvi put i tada je os bio XP.Ajde da kazemo da je sve radilo osim sto je sve bilo usporeno i seckalo.Tako da iz tog razloga crysis nisam presao.Medjutim sada kada imam malo jacu graficku a crysis je ostavio pozitivan utisak htedoh da ga instaliram i predjem.Sada je os vista.Problem je sledeci:
Sa nekim osrednjim podesavanjima grafika je odlicna ali zvuk je problem.Toliko secka da je jedino resenje da se igra prebaci u window mode a i cak tada secka a u fullscren-u je nepodnosljivo.
Da li je neko imao slicnih problema ili mozda zna kako da resim ovo..
Hvala i poz

Probaj sledece:
Stavi najnoviji oficijelni drajver za grafiku.
Vidi da li ima neki driver update za zvucnu karticu/integrusu, pa instaliraj.
Patch Crysisa na 1.2.1 (patch 1.2 i hotfix 1.2.1)
U meniju igre podesi zvuk na med/low pa probaj tako.
Proveri da li vista gasi Aero kad startuje igra, aero oduzima performanse ako je ukljucen.
Update Viste.

Sve ovo moze da bude, ali i ne mora :S: ...nekima je zvuk pravio probleme, ali velikoj vecini ne, ko zna do cega je tacno, ali vrlo verovatno da je do Viste i njenog audio menadzmenta.Probaj i sa nekim od tweakovanih cfg-ova, to moze dosta da pomogne.

Ovde imas temu sa identicnim problemima, mozda nadjes nesto korisno i tamo.

Poslednja izmena:
Hvala na detaljnom odgovoru..
Pokusao sam sa novim driverima za zvuk a grafika je vec na poslednjim driverima ali nista se nije promenilo.Zvuk i dalje secka.Nastavicu da pokusavam sa patchom i nekim drugim varijantama ali vec vidim da ce mi biti lakse da stavim xp u dual boot i da predjem crysis na njemu..
Hvala jos jednom i poz

Da li je neko pokretao Crysis na Windows 2008 Server 32 bit? Citam da ljudi imaju skoro iste performanse kao pod XP, ali meni radi primetno losije (1680x1050, high, bez AA):
- XP 56 fps
- W2k8 38 fps (manje vise isto i u DX9 i u DX10)

Imam nove drajvere, DX...

Ja sam i da, radi mnogo losije u odnosu na XP.

Imam problem sa instalacijom Crysis-a na Visti 64. Dok je sve na Xp-u teklo sve glatko, instalacija protekla normalno, na Visti mi javlja "Error 1331 Source file not found F:\Binari~1.cab." Ubacim drugi dvd i klikenem na Retry i nista, ponovo mi izbaci isto error i da kliknem na retry ili cancel. Da li je neko imao sl. problem i kako da ga ridjesim?

imao sam ja taj "problem"
problem je u tome shto ti fali file od oko 20MB (chini mi se 18,neshto) "binari~1.cab" meni ga je neko uploudovao na rapid, skinuo, stavio u folder sa ostatkom Crysis fileova radi perfektno...
glavni problem-kupljeno kod pirata... :d

Poslednja izmena:
Jeste to je fajl od tako 18Mb i ne mogu da ga nadjem nidje. Mozes li ,ako imas link, da mi posaljes odakle da skinem taj binari~1.cab fajl?

Isti problem sam imao i ja i zamisli nasao ga na drugom instalacionom DVD-u :p. baci pogled u drugi instalacioni DVD, trebalo bi da je tamo, barem je kod mene bio, pa onda dalje kombinuj :).

Isti problem sam imao i ja i zamisli nasao ga na drugom instalacionom DVD-u :p. baci pogled u drugi instalacioni DVD, trebalo bi da je tamo, barem je kod mene bio, pa onda dalje kombinuj :).

Nema ga ni na drugom DVD-u, ni na prvom. Ali cudno mi je da na xp-u nije bilo nikakvih problema da instaliram crysis. Ako neko moze da mi posalje link ili taj fajl binari~1.cab. na mail, jer ne mogu da nadjem nigdje na netu.

Crysis na dva DVD-a? Ja ga imam na jednom. To je neko lose podelio disk na dva. Umi oba ta diska pa ih iskopiraj u jedan folder pa pusti instalaciju odatle.

Crysis na dva DVD-a? Ja ga imam na jednom. To je neko lose podelio disk na dva. Umi oba ta diska pa ih iskopiraj u jedan folder pa pusti instalaciju odatle.

Pa jeste to je, zaboravili da snime binari~1.cab. A pokusao sam vec sa hdd-a iz jednog foldera da instaliram i ne moze trazi taj fajl. Nista hvala vama na odgovorima;) Pa cu Probati da pronadjem negdje taj fajl.

it is called.....

THE DVD DOUBLE LAYEEEEEEER :Klanjanje
a za nas koji ne mozhemo ili ti nechemo da si priushtimo originale ili da damo 150din vishe da bi imali na 1 cedeu, mi kupimo 2 i narezhemo na oba ;)

Ako se ne snalazis sa piratima, onda je za tebe original :D.

it is called.....

THE DVD DOUBLE LAYEEEEEEER :Klanjanje
a za nas koji ne mozhemo ili ti nechemo da si priushtimo originale ili da damo 150din vishe da bi imali na 1 cedeu, mi kupimo 2 i narezhemo na oba ;)

Pa nemam ja igru na jednom fizickom disku, vec na dva, ali jedan iso podeljen sa win rarom. Pa njega raspakujem na hard pa odatle ide instalacija.

A ovaj clan kome fali fajl ( Boris ): Uzmi bre skini ceo iso i nemas brige. Ali jedan dvd9 a ne na dva dvd5.

imam mali problem...

stigao sam do dela gde je luka, i nalazim se na onom brodu... i pise mi po sred ekrana "Air strike aveilable. Get binoculare and find target" tako nesto pise...

ja nadjem to mesto i al neznam sta da mu radim...pomagajte

Otplivas sa broda na bezbedno rastojanje i pogledas na taj brod sa tim dvogledom...i uzivas u vatrometu.

Poslednja izmena:
Vratih se posle svog ovog vremena na Crysis i igra je extra u singlu u svakom pogledu, sve na very high na Visti radi fanstastično! :D Nikakvi tweakovi, sve na max i uživancija. Više razgledam kako su sve lepo napravili nego što igram. Kad se setim samo 4fps slide show-a po izlasku igre na nV7600 kada sam probao da uključim (samo) high :S:

Jedino što me uvek smori je extremno glup multiplay. Jao, koje traćenje potencijala igre.... sve izgleda tako dobro, a gameplay i zanimljivost na 0 :wall: Čak sam našao i neki francuski server koji daje 5000 poena za kupovinu opreme od samog početka, skoro stalno je pun, mape ogromne... a igra se svodi na to da pritrčiš nekome, baciš dinamit, odtrčiš, BUM i tako u krug. Ili to ili air-rape svega što vidiš. Stvarno šteta. Kada bi BF ovako izgledao... ih.

Još uvek gajim nadu da će da bude nešto od ovoga - www.mechlivinglegends.net

Poslednja izmena:
Igram po prvi put. Sad sam na predzadnjem nivou (valjda), letim u VTOL-u i trebam da skidam aliene sa neba dok ostali VTOL-i pokupe marince sa zemlje, ono što me zanima (čitaj: nervira :mad:) je: zašto moj VTOL u nekim trenucima počne da gubi visinu i sruši se?!? To mi se često dešava, nisam uspio preći taj nivo zbog toga. Znači "očistim" jednu lokaciju, ostali VTOL-i krenu i ja trebam da ih slijedim, ali ne mogu jer mi VTOL gubi visinu dok se ne sruši, ili mi se to dešava u toku "skidanja" aliena. :mad:

Jel reaguje na "space"?

Obicno ako se pridje ili uleti u tornado letelica gubi visinu i pada. Ja tu nisam imao problema, a prelazio sam igru X puta. Doduse nisi ni jedini sa problemom letenja VTOL-om...

Sudeći po njegovoj konfiguraciji, ne verujem da je spuštao detalje :D
Moraš stalno da drukaš visinu sa space i da izbegavaš tornadoe. Ako ti je nivo oštećenja veliki, VTOL je tromijii.

Poslednja izmena:
E hvala ljudi, SPACE je u pitanju, sa njim ide fino. Prešao sam igru.

Znam da ce da me spale konzolasi :D ali ja sam presao Crysis dva puta oba dela dok me je "famozni" Killzone 2 na PS3 smorio totalno :)
Inace, na shopto.net pise da Crysis 2 izlazi Mart-a 2010-te... :) jedva cekam :p

Au :D.
Ja sam igrao KZ2 na youtubetu :D, al cu da zapalim baklju ipak za tebe :d.
2x preci Crysis, ali zasto :) ?

Poslednja izmena:
a zasto ti prelazis Stalkera po 18.x? ukusi su razliciti. ne bih presao ni jednu od te dve igre po 2x ali pre mogu da shvatim zasto neko prelazi Crysis po 2.x nego Stalkera :smash:

Ja pređoh Crysis jedno 7x do sada :D
Dva puta kada se pojavio i posle svakog upgrade-a još po jednom :p

Nazad
Vrh Dno