Šta je novo?

Samsung M8910 Pixon12

Villy_Da_Man

Slavan
Učlanjen(a)
28.02.2005
Poena
390
Ja, inače fan nokie, blago sam se razočarao u istu zbog N97... (loša kamera, odstustvo xenon-a, spor cpu itd) - sad će pametnjakovići da me napadnu da ako mi je potrebana kamera, kupic digitalac - To stoji, ali ne mogu da digitlac nosim svuda sa sobom... Ima ljudi koji od fona hoće sve, pa mi je zapalo za oko kako jedan non-smart phone od samsunga ima bolje opcije od n97 (izuzev qwerty tastature)

http://www.gsmarena.com/samsung_m8910_pixon12-2813.php

baš je malkice bedno...

Pa samsung je oduvek jurio za megapixelima dok nokii to nikada nije bio prioritet... prvi pixon je djubre najvetje ovaj nisam probao ali sem 12mpx kamere koja je losija nego 8 na premium modelima nista nema sto bi impresioniralo...

Pa samsung je oduvek jurio za megapixelima dok nokii to nikada nije bio prioritet... prvi pixon je djubre najvetje ovaj nisam probao ali sem 12mpx kamere koja je losija nego 8 na premium modelima nista nema sto bi impresioniralo...

Ne znam za kvalitet slika, ali opet ima xenon i još dosta cam opcija, ali ono što je najbolje je DivX/XviD podrška, koju N97 nema. Nadam se da će da izađe neka verzija N97 sa boljom kamerom i više opcija, kao što je bio slučaj sam N95

Tesko je konvertovati fajl? :)

Nemoj tako akki, ako vec pricamo o Samsungovoj jurnjavi za megapikselima, treba reci i ko je prvi predstavio telefon sa 12 mpx, sto je inace po meni glupost najveca?!

Jeste, SE je prvi predstavio ali Pixon prvi izlazi... to je mala razlika, uostalom, napisah prioritet, jer je SE to stavio u najjaci model a samsung u pixona, uz to to je bio neophodan potez SE kako bi se ponovo podigao hype koji je nekada krasio SE...

btw, mala trivia, isti slucaj se desio i ranije, kada je SE prvi predstavio C905 ali je Samsung prvi izdao i8510 INNOV8 ... ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno