Šta je novo?

Backup

Teacher

Cenjen
Učlanjen(a)
23.04.2009
Poena
169
Купих нови преносни хард, има 320GB, који планирам да користим за backup.
Е сад, пошто нисам користио никад софтвер за ову намену, потребна ми је препорука. Дакле, да ли постоји програм који задовољава следеће услове:
1. Не инсталира се
2. Нема пуно опција, само одаберем шта да чува и то је то
3. Не ради аутоматски, него кад му ја кажем
4. Синхронизује фајлове, па ако неки фолдер преместим на рачунару, да се премести и на преносном харду, да нема дупликата.

Ја сам добио Seagate-ов неки, али је очајан, не могу да одаберем целу партицију, него морам фолдер по фолдер, и то не преко тастатуре, него мора мишем.

Хвала унапред на одговорима.

Ovo ti je za dz, e sad dal odgovara..

http://www.milika.net/backup/
Zanimljivo! :eyebrows:

Ovo deluje vrlo fino! Samo, da li se moze namestiti da koristi neki drugi arhiver - npr. IzArc, PeaZip, 7-zip (ili neki drugi free)? Ili bar Win-ov ugrađeni Zip program. To bi bila prava stvar... Ovako se malo urušava besplatnost tvog programa :S:

Da li je moguće dodati pojedinačne fajlove ili samo cele foldere?

Poslednja izmena:
Прво, хвала на одговору, али ма колико овај програм био занимљив, мени треба неко напредно решење, које ће да анализира шта је већ копирао, да не ради поново, јер имам једно 150GB битних података, кад би сваки пут све копирао, потрајало би предуго.

pa probaj Cobian Backup, tacno definisi kakav backup zelis, ima i 7zip kompresor .. evo ti i screenshot ... 😉
instaliraj ga kao 'service' i uzivaj .. :eyebrows:
poz

Prilozi

• backup.webp
    backup.webp
    37.2 KB · Pregleda: 53
мени треба неко напредно решење, које ће да анализира шта је већ копирао, да не ради поново
Nisam probao, ali na sajtu piše:
"Trazi i cuva podatke u navedenim direktorijumima koji su promenjeni u navedenom periodu."

Zar to nije to što tražiš?

Па и јесте и није... Тражи он само фајлове који су мењани у наведеном периоду, али ја тај период морам сам да наведем, а као што сам рекао, треба ми и програм који ће да "провали" да сам неки фајл премесио, да га не дуплира у backup-у.

А видећу да пробам овај Cobian Backup...

Svim pitanjcima odgovor:

Moze da se namesti bilo koji winrar command compatible arhiver, 7z i sl.

On sam trazi izmedju datuma navedenih i arhivira, a datume mozete i sami podesiti naravno.
Arhivira na vise mesta...

Eto, nisam siguran sta jos treba 😀

Svim pitanjcima odgovor:

Moze da se namesti bilo koji winrar command compatible arhiver, 7z i sl.

On sam trazi izmedju datuma navedenih i arhivira, a datume mozete i sami podesiti naravno.
Arhivira na vise mesta...

Eto, nisam siguran sta jos treba 😀
Ovo za 7z je super! 🙂

Mogu li se arhivirati samo pojedinačni fajlovi ili radi samo sa folderima?

Nazad
Vrh Dno