Šta je novo?

Max Payne 3

Hmmmm, gay?
Prethodne Maxe malo gay, izgleda da ste vi igrali neku drugu igru:D
Ok što je čovek mator, ali jednostavno ne izgleda kao Max, ne oblači se kao max, i koji će qr*c u brazilu?

Cuo ima tamo u nekom sirotinjskom predgradju Sao Paola neki grafit o njemu pa otisao covek da vidi o cemu se radi :d.

Cuo ima tamo u nekom sirotinjskom predgradju Sao Paola neki grafit o njemu pa otisao covek da vidi o cemu se radi :d.

Da,da, samo što su ga tamo mnogo toplije dočekali nego mi Nika Slotera:D

^ istina.
Pravi se igra o Nik Sloteru.
Deo radnje, poprilicno ocekivano, ce se odvijati u Zarkovu :D.

Poslednja izmena:

Max Pajne, Sao Paolo ti klice! Ili tako nesto...

Mozemo sad do prekosutra da nagadjamo na sta ce liciti igra, ali je 100% sigurno da nece biti onakav dobar noir kao 1 i (delimicno) 2 deo

Idem i ja da probam , poželeo sam tu pucačinu sa Matrix-ovanjem :p :p

Verovatno sada ne mogu da udju u win :D i da nam ostave utiske :D

Poslednja izmena:
skidao sam WIN 7 pa nisam stigao da skinem to nazovi max 3 beta

Max Payne 3 - First Screeshots (bolji kvalitet)

maxpayne36.jpg

maxpayne35.jpg

maxpayne34.jpg

maxpayne33.jpg

maxpayne32.jpg

maxpayne31.jpg

Poslednja izmena:
Onaj nosi AC Milan-ov dres :D.
Ove fotke totalno ne impresioniraju :smash:.

3. shot- Homer Simpson sa prangijama:p

da me je neko pitao da smislim nekoliko najmanje mogucih scenarija za MP3...paaa, recimo da bi celavac u siledzijki u predgradju Sao Paolo-a bio pri vrhu liste. poslacu mejl Remedy-ju i trazicu im telefon njihovog dilera.
zalosno...ne kazem da necu preci ali to samo na konto stare slave...

Ovi ocigledno navijaju za Inter cim je onaj u dresu Milana negativac. :)

nije isti glavni lik...?
vrati se par postova unazad :D
dunno,zestoko mi smrdi na hitmana

Fucking GTA! Bez veze :)

nije isti glavni lik...?
vrati se par postova unazad :D
dunno,zestoko mi smrdi na hitmana

A meni okolna grafika kao da je preuzeta od Capcoma iz Resident Evila 5 :).

Mislim da će u budućnosti biti takvih stvari u igrama - delovi nivoa i celi nivoi će se prodavati između kompanija, koje će ih uvući u drugi engine i malo zamaskirati da ne bude totalni ripoff. Kao kad se različiti filmovi snimaju na istim ili jako sličnim setovima. Recimo Back To the Future, Hill Valley iz 1985, gradski trg je identičan gradskom trgu u Gremlinima (1), samo što je u tom filmu pod snegom :)

Ja već u gomili igrica vidim iste uništene automobile, a mogu da se zakunem da sam bar u dve igre video istog Fiću.

Pa dobro grafika nije losha kako sam ocekivao da ce biti (s obzirom na GTA4 engine).

I molio bih "poznavaoce" fudbala da se uzdrze od komentara jer onaj lik ne nosi dres AC Milana. Cak mislim da uoste nije dres u pitanju vec obicna majica a i ako je dres sigurno nije Milan u pitanju (bash ce brazilci da nose dres italijanskih klubova kako da ne).

a možda je navijač Atletico Paranaense-a, Flamengo-a, Vitoria-e ??

Poslednja izmena:
a možda je navijač Atletico Paranaense-a, Flamengo-a, Vitoria-e ??

Samo Atletico Paranaense ima takav dres, mada mi nije jasno sta navijaci tog kluba traze u Sao Paolu :trust:.

Mozda je ipak neki retard iz Rockstara stavio Milan zbog Ronalda i Kake :d.

Ovo ima da bude kao nastavak area51 ,black site.Koja je to baljezgarija od igre.:wc:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno