Šta je novo?

Prototype

Odigrao sam pola sata i deluje mi vrlo optimizovano 1920*1200 u full-u sa 2xaa.
Nevidim sta je lose u igrici i sa kojom igrom da je uporedim sem x-menom.

Ne znam shto ocrniste ovu igru. Nije losha - ima dosta moci, bash je dobro kada pichish kroz grad i trchish po zgradama, glidujesh okolo, ima dosta challenga, misije su interesantne (preshao sam jedno 5 komada), pricha isto nije losha. Grafika nije vrhunska, ali ne kochi (kod mene na GTS250 u 1680x1050 4xAA leti). Borba je isto simpa. Evo upravo sam odigrao 2-3 sata, nisam ni trepnuo. Meni dosta lichi na Wolverine, samo shto ovde mozesh da idesh gde hocesh po NY, odnosno Menhetnu.

Poslednja izmena:
Meni izgleda abavno, ali nije nista posebno onako prosecna igra, grafika i nije nesto, a zahtevna je dosta. Sa 9800GTX+ u 1680x1050 na High bez AA ide oko 30-40FPS ponekad skoci i na 50 a padne i na 20 i nesto... Sve u svemu nije losa igra toliko...

Meni se svidjaju oni challenge-i, pogotovo disembovement (valjda se tako pishe), kada treba da iseckash na komade shto vishe vojnika :d A sa onim jump challenge-ima mozesh lepo da se natrenirash za brzo kretanje kroz grad.

Jedva cekam da dodjem kuci sa posla :D

Dajte neki screenshoot!

Hahaha, šta će ti skrinšot. Igrajte bre krajsis po 21. put, bolje nego ovaj treš!

Maksa je u pravu. Probao sam, obično smeće.

Nije sve u grafici... Ne znam koliko ste igrali ovu igru, ali ona sigurno nije toliko losha koliko je ovde pljuju.

Za koju god igru da pogledam ovde na Benchu da li da je nabavljam ili ne obavezno mi je ogade pa odustanem, pa kasnije kada je nabavim ispadne da nije tako losa. :wall:
Za ovu ne znam videcemo da li ce biti vredna tolike pljuvacine.

Ja sam tip coveka koji dok ne vidi ili ne proba ne veruje :D
Nazalost... Ili na srecu :)

Treba probati. Ne treba slusati misljenje ljudi. Ljudi ocekuju igru koja ce ih baciti sa stolice. Nazalost retke su takve igre.
Ova igra nije nista posebno ali nije ni takav krs ko sto ljudi pricaju. Grafika je, istina, losa ali je jako dinamicna pa se to skoro i ne primecuje kada si u zaru borbe. Sta reci, tipicna konzolaska igra koja je dobra za opustanje. Razbijas sve pred sobom i ne mislis, a za takvu igru cak i prica nije losa.

Ja sam je upravo sad probao i ne svidja mi se ni malo. Ajde sto je grafika losa, ali i sama igra je bezveze.

Moj komentar nema veze sa postom iznad.

Ne razumem zasto toliko pljujete igru, nije uopste losa, malo jurnjave i skakanja nije na odmet, ionako nista pametno nije izaslo u poslednje vreme. Radi savrseno sa novim drajverima za zvuk. S' obzirom na tu kolicinu zgrada i tekstura grafika je ok( naravno pricam o max podesavanjima)

^
Slazem se sa postom iznad. Meni je igra skroz OK. Razbibriga samo takva. Skakanje, jurcanje... Nema da mislis nista. Samo napred, krke-roke teraj dalje...

Evo, ko oce screenshotove na max bez AA u 1680x1050... Inace igra je prosek, nekome se svidi, nekome ne, meni je ok ali ne verujem da ce me dugo zadrzati da je igram...

Prilozi

• prototypef 2009-06-11 09-04-01-68.jpg
    prototypef 2009-06-11 09-04-01-68.jpg
    266.2 KB · Pregleda: 225
  • prototypef 2009-06-11 09-04-33-32.jpg
    prototypef 2009-06-11 09-04-33-32.jpg
    287.3 KB · Pregleda: 211
  • prototypef 2009-06-11 09-14-20-72.jpg
    prototypef 2009-06-11 09-14-20-72.jpg
    194.1 KB · Pregleda: 183
  • prototypef 2009-06-11 09-14-27-74.jpg
    prototypef 2009-06-11 09-14-27-74.jpg
    142.2 KB · Pregleda: 173
Poslednja izmena:
Evo, ko oce screenshotove na max bez AA u 1680x1050... Inace igra je prosek, nekome se svidi, nekome ne, meni je ok ali ne verujem da ce me dugo zadrzati da je igram...

Probo sam super je ides rokas rusis ne mislis ok izgleda radi mi perfektno 1280 1024 4aa sve na max:banana::banana:

Ja sam izgleda izrod! :D

Otkinuo sam na igricu,igrao sam je 4 sata bez prestanka.
Stvarno nije nista posebno al mi valjda prija posle sljake! :D
A i uvek sam voleo da se zezam Spider-Man om po gradu a ovo mi dodje slicno ;)

Na mojoj konfiguraciji radi sve na max detalji, maxAA u 1680x1050.
Lik bije ko Sv. Ilija. Lesevi, kola i infrastruktura grada leti na sve strane. Bas je masovno uradjeno.
A tek kad skocis sa 18ostpratne zgrade na sred raskrsnice u sred saobracajnog spica i razduvas 30 automobila :D :D :D Najvece krljanje koje sam video u zivotu!

Makar me okarakterisali kao lika loseg ukusa ja je toplo preporucujem svima da je makar probaju :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Pa bio bi zlocin da ne radi tako :) Grafika je losija od GTA III.

Dobro, nemojmo sada da preterujemo - nije grafika loshija od GTA III.

Meni je igra bash fino legla. Stalno neshto leti okolo, ljudi, vozila, helikopteri, bandere, drvece itd. Davno nisam igrao igru gde ima toliko mesiva na sve strane (osim mozda Wheelmana i Wolverina), josh kada nauchish da dominirash u tom haosu bash je super osecaj - uletish u sred fajta vojske i ovih zverki, razbacash ih na sve strane, posechesh fist whipom polovinu, onda roknesh spike forest, pa skochish na tenk, sednesh u njega i odvalish hive/military base, pa onda iskochish, popnesh se na zgradu i opet fist whipom savatash helish pa ga roknesh o zemlju itd. Akcija je non stop. I one fore sa pretvaranjem u druge likove su isto cool :smash:

Sto duze igram igru sve mi se vise svidja, ovo ludilo po gradu, vozis heli, tenkove... vrh, ogroman grad po kome mozes da se izivljavas kioliko hoces

Sto duze igram igru sve mi se vise svidja, ovo ludilo po gradu, vozis heli, tenkove... vrh, ogroman grad po kome mozes da se izivljavas kioliko hoces

Takodje i ja imam isti utisak, jes da grafika nije bog zna sta, but who cares, dokle god mogu da koljem sve pred sobom :d (sala mala)

jel zna mozda neko kako mogu da resim problem sa zvukom?
kad aktiviram igricu i odmah na pocetku prve misije zvuk secka i dok on isto objasnjava, skroz je bzvz nista se ne cuje sto prica bas bas je bzvz.
jel postoji neko resenje za to?
koristim vistu 64 bit i integrisanu realtek HD...

^Proveri ovaj link. Zvuk je najcesci problem.

Ne verujem da ima ljudi kojima se ovo svidja... Ali ok, kad se igrao i Jericho, sve je moguće :D

Ne verujem da ima ljudi kojima se ovo svidja... Ali ok, kad se igrao i Jericho, sve je moguće :D

Pa dobro svako ima svoj ukus, a o ukusima netreba raspravljati. ;)
Ja je nisam probao jos uvek pa nemogu da dam svoj sud.

Poslednja izmena:
Mislis, kada su se igrali Pirati sa Kariba :).

I stand corrected! :D

Doduše, verzija za Xbox 360 i dalje ima najbolju grafiku od svih arkadnih igara tog tipa na toj platformi... šteta što je PC imao PS2 verziju... Prototype nema čak ni grafiku :(

I stand corrected! :D

Doduše, verzija za Xbox 360 i dalje ima najbolju grafiku od svih arkadnih igara tog tipa na toj platformi... šteta što je PC imao PS2 verziju... Prototype nema čak ni grafiku :(

Ali mozes da skocis sa zgrade i zalepis lakat babi koja prolazi, neki ljudi to cene u igri :).

Ja sam izgleda izrod! :D

Otkinuo sam na igricu,igrao sam je 4 sata bez prestanka.
Stvarno nije nista posebno al mi valjda prija posle sljake! :D
A i uvek sam voleo da se zezam Spider-Man om po gradu a ovo mi dodje slicno ;)

Na mojoj konfiguraciji radi sve na max detalji, maxAA u 1680x1050.
Lik bije ko Sv. Ilija. Lesevi, kola i infrastruktura grada leti na sve strane. Bas je masovno uradjeno.
A tek kad skocis sa 18ostpratne zgrade na sred raskrsnice u sred saobracajnog spica i razduvas 30 automobila :D :D :D Najvece krljanje koje sam video u zivotu!

Makar me okarakterisali kao lika loseg ukusa ja je toplo preporucujem svima da je makar probaju :)

Kako si je lepo opisao moram da je probam, posto i ja bas volim spajdermena :D

Vrh Dno