Šta je novo?

PS2 iso loader za PS3

koliko razumem procedura je sledeća:

1. Treba da imaš konzolu sa backward compatibility
2. ubaciš swap magic
3. izvadiš swap magic
4. ubaciš narodni disk/pokreneš je sa harda

? :)

koliko razumem procedura je sledeća:

1. Treba da imaš konzolu sa backward compatibility
2. ubaciš swap magic
3. izvadiš swap magic
4. ubaciš narodni disk/pokreneš je sa harda

? :)

Tako je...ja sam to jos koristio na PS2,samo sto se tada zvalo PS2 Loader tj tako nesto slicno...

Ubacis disk da bootuje program, i onda ubacis igru on je kopira na hard i to je to!

Tako je...ja sam to jos koristio na PS2,samo sto se tada zvalo PS2 Loader tj tako nesto slicno...

Ubacis disk da bootuje program, i onda ubacis igru on je kopira na hard i to je to!

Pa to o čemu ti pričaš i nije baš swap magic :)...

Poslednja izmena:
To o čemu ti pričaš, ako sam lepo razumeo, jeste pokretanje igara sa hard diska na Playstation 2. Pošto sam i ja na taj način koristio PS2.

Swap Magic služi da bi na PS2 mogle da se igraju kopije igara kada PS2 nema ugrađen čip

Jos jedna glupost, PS2 emulator postoji za PC i radi solidno a Sony ne moze to da odradi softverski na PS3? Smesno.

Jos jedna glupost, PS2 emulator postoji za PC i radi solidno a Sony ne moze to da odradi softverski na PS3? Smesno.

Nece to da urade sve dok se PS2 prodaje ko alva. Dok ne bude nekog pozara u glavnoj PS2 fabrici to se nece desiti, svaki put se iznerviram kad pomislim na to. Oni kad to uvedu bice mi svejedno. Kako bi mi sad leglo za leto da odigram ICO, SOTC, GOW II.. u pi*du materinu..

Poslednja izmena:
Kojim programom i kako da rezem Image PS 2 igara da bi to radilo sa Swap magicom ?
Moze li neki link za Swap magic na PM ?

Solidno nije dovoljno, a sad shto su na to PC-only vlasnici navikli :) Ochigledno im je potrebno previshe vremena da naprave softverski PS2 emulator a da radi isto kao na PS2, i zato su od toga ili odustali ili su ga prolongirali.

Kojim programom i kako da rezem Image PS 2 igara da bi to radilo sa Swap magicom ?
Moze li neki link za Swap magic na PM ?

Mozesh bilo koji program, to su isti diskovi koji se pushtaju na PS2.

Spisak prodavnica gde mozesh da kupish swap magic http://www.swapmagic3.com/Swap_Magic_Where_To_Buy.asp

Poslednja izmena:
Cemu poenta igrati ps2 igre na kompijuter?
Nikad to nece biti isto kao kad steknes ps2 i ubacis disk;)
Isto je i sa seginim dreamcast emulatorom!
Ja sam probao neke igre na emulatoru i nisam uopste zadovoljan kako rade.Rade ali nije to to!

Ista poenta kao i igrati PS1 igre. Ako ti je do diska a ti onda nareži .iso format na DVD pa bootuj sa diska :d

Ama necu da kupujem Swap Magic, treba mi link za narodnu berziju.

Oćeš PS2 kopije na PS3 bez Swap Magica? Ne može.

Cekaj treba mi orginal Swap magic da bi pustao narodne PS 2 igre na PS 3 ?!
Zar nema na netu Swap magica ko milion drugih programa ?

Gledam zemlje u kojima ga ima, nema Srbije. Kako da dodjem do njega ?

Kad ne znaš odgovor na neko pitanje, probaj univerzalan odgovor: driver

Nazad
Vrh Dno