Šta je novo?

Laptop Plocu

• Začetnik teme Začetnik teme milika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

milika

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2003
Poena
660
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Riknuo mi lap 🙂 tj south bridge na ploci, gde bi se to moglo kupit kod nas.

Konkretno Asus z96s ili s96s ploca...

Hvala unapred...

Ili oglasi ako neko prodaje mrtav lap ili ovlasceni servis za Asus - Kimtec.
Poshaljesh serijski broj notebook-a na mail [email protected] i kazes da ti treba ploca.
Oni ti jave cenu i rok isporuke i gotovo.

Bravo munjo!!!
No garant je taj ovlasceni servis zapravo omasceni servis... Lovi po oglasima znaci..
A da nema neko ko odlemljuje/lemi soutbridgeove... pa bi onda lakse nasa...

poz i fala!

Bravo munjo!!!
No garant je taj ovlasceni servis zapravo omasceni servis... Lovi po oglasima znaci..
A da nema neko ko odlemljuje/lemi soutbridgeove... pa bi onda lakse nasa...

poz i fala!

Pa taj koji bi ti uspeshno prelemio SB sa jedne na drugu plocu bi ti uzeo vishe para nego novu da kupish.
Da je omascen i nije. Cene za 2-3 godine stare NB su pristojne, svakako povoljnije od HP, Dell, Acer delova. Za starije je situacija malo loshija i popravka je uglavnom neisplativa.

Poshalji im mail, nemash shta da izgubish.
:wave:

Pa taj koji bi ti uspeshno prelemio SB sa jedne na drugu plocu bi ti uzeo vishe para nego novu da kupish.
Da je omascen i nije. Cene za 2-3 godine stare NB su pristojne, svakako povoljnije od HP, Dell, Acer delova. Za starije je situacija malo loshija i popravka je uglavnom neisplativa.

Poshalji im mail, nemash shta da izgubish.
:wave:

Slažem se, ovo je najbolje rešenje.

Posle trazenja i dogovaranja, nadjosmo cenu, Kimtech kaze 19.000,00 din za plocu i zamenu (zamena oko 1.500)... Laptop sam platio zeru vise 🙂

Laptop je inace u garanciji jos mesec dana, ali je otvaran, ima li iko iskustva sa takvim stvarima?

Ako se ne vidi da je otvaran, tj ako nije nestrucno otvaran, ja bih gurao na garanciju..

Da vidish kako tek HP dere... :S

Nasao sam servis u BG koji radi BGA lemljenje, inace za mobilne, ali malo i za lapove.
Narucujem chip iz HongKong 🙂 i videcemo sto ce bidne...

Nazad
Vrh Dno