Šta je novo?

PS2 iso loader za PS3

• Začetnik teme Začetnik teme fall
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

fall

Slavan
Učlanjen(a)
09.11.2007
Poena
309
Na http://www.ps3hax.net/ stoji tutorijal kako pokrenuti igre za PS2 na PS3 preko eksternog harda.

Jel neko probao ovo i jel zna da li ima kod nas da se uzme disk swap magic posto je neophodan da bude original za pokretanje ps2 igara?

Pozzz

swap magica vishe nigde nema, jedino u budzhacima igraonica koje su kupile ps2 odmah po izlasku

Meni stize swap magic za koji dan pa cu da probam 🙂

pics or it didn't happen

Pa zna se :d I kod nas su neki probali, ja cekam Swap Magic 🙂

1212874151224wj5.gif

... mislis da ipak radi, a? 😀

Xaxa, gde nadje tu sliku, jel to onaj kinez iz Prison Break-a? 😀

Znaš kolko si mogao DL diskova za te pare da kupiš 😀

Mogu u stariji model od 80gb, u noviji ne.

ali to je od 60GB onda taj stariji

Ne, bio je i 80gb model koji pusta PS2, ali se ne proizvodi vise. Ove sad sto mozes da kupis od 80gb su novi modeli koji nemaju tu mogucnost. I ne, nema nikakve mogucnosti ili upgrade-a da bi radile PS2 igre, trenutno.

i kakve su price o pokretanju PS 2 igrica na PS 3 preko harda ? Jel to radi ? Posto mnogo zelim da odigram neke PS 2 igre, a ne narucuje mi se iz Azije 3 igre.

Treba ti swap magic za to...

jel to radi sa narodnim verzijama PS 2 igara ?
daj neki link za to, da vidis sta je to. Program za PC, PS 3 ?

Radi, zato i sluzi. Ali te diskove ne mozesh da narezesh sam, vec morash da kupish "originale", i to naravno mnogo teshko kod nas...

ne razumem. Kazes da rade narodne verzije PS 2 igara, a ne mogu ja ih rezem ? Kakva je razlika da kupis na ulici i sam da sprzis disk ?

Laički, sigurno se radi o "pisanju po nultom sektoru" ili tako nešto što ne možeš učiniti sa svakodnevnim rezačima 😉

Poslednja izmena:
ne razumem. Kazes da rade narodne verzije PS 2 igara, a ne mogu ja ih rezem ? Kakva je razlika da kupis na ulici i sam da sprzis disk ?

Swap magic je disk koji ne mozesh sam da narezesh, treba ti "original", odnosno disk koji je presovan, a ne narezan, jer samo takav disk ce PS3 chitati kao da je original. Ubacish njega, i onda ubacish bilo koju narezanu igru za PS2. Problem je samo shto je nemoguce taj disk naci kod nas, moze se samo naruchiti online i cena mu je negde oko 30-35e sa poshtarinom...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno