kimi
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.08.2000
- Poena
- 770
I tko je tu sad u pravu a tko u krivu jer trudim se da i ja nesto naucim al ne znam koga da slusam,sta je ustvari istina.Moze li netko da jednostavno pojasni?
pa.. svi su u pravu i niko nije u pravu
elem, grafika na konzolama (xb i ps3) je stara oko 3 godine (zanemarujem razliku u trenucima izlazenja konzola). niko ni ne ocekuje (osim hard kor fanbojeva) da ce konzole imati lepsu grafiku neko hajtek igre na hajtek pc-evima. ali, ono sto su neki pricali pre 3 godine je (sto se ispostavilo kao apsolutno tacno, iako neki dezurni smarac(i) koji svojim nimalo duhovitim sarkazmom jedva cekaju da ga prozivaju a ni jedan normalan post osim tog isiljenog sarkazma nemaju) da grafika na pc-u napreduje napredovanjem hardvera, dok grafika na ps3 napreduje pametnijim programiranjem (citaj: izvlacenjem maximuma iz postojeceg hardvera). ps3 ima isti hw kao i pre 3 godine, a pogledaj kolko je napredovala grafika od izlaska pa do sad. da je kz2, gt5, gow3, uncharted 1 ili 2 izasao cim se ps3 pojavio pojeo bi sve sto postoji na pc-u u tom trenutku. ali 2 godine kasnije, sa "puno inferiornijim" hardverom mi i dalje poredimo kz2 (kao najlepsi fps na konzolama) i krizu (kao najlepsi fps na pc-u), gt5 (kao najlepsu voznju na konzolama) i ... sta god bilo najlepsa voznja na pc-u
poenta je, da ce grafika na ps3 napredovati kako se njen vek blizi kraju, ali manje ce napredovati od pc-a koji svake godine izbacuje sve brze i brze graficke. u ovom trenutku je najbrza graficka nekoliko puta brza od onih u konzolama.
e sad, meni u sustini nije jasno sta tebi nije jasno