Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Sad mu dodjes nesto kao Dr. Dzekil i Mr. Hajd.
Ja sam hpt to mi je bio novi nick posto sam na starom tj ovom na kom sam sad zaboravio sifru, ali sam je nasao u medjuvremenu
Javi se administratorima da ti regulisu to i da ugase jedan nalog.
|Želeo sam da promenim par komponenata u računaru, sakupio potrebnu količinu novca, raspitao se o cenama i doneo odluku da kupovinu sledeće nedelje obavim u firmi „Forum računari“. U subotu sretnem komšiju koji profesionalno bavi prodajom IT opreme i on mi reče da su neke banke prethodnog dana blokirale račune ove firme zbog velikih dugovanja.
Odem na sajt Narodne Banke Srije kad tamo stvarno piše da su u blokadi 25.000.000 dinara, što bi bilo oko 260.000 €
Treba mi savet da li da rizikujem i ipak obavim kupovinu u ovoj firmi ? Da li je to neki prolazni “minus” normalan za poslovanje velikih firmi, koji će oni ispeglati za dan-dva ? Ili je u pitanju neka ozbiljnija posledica “svetske ekonomske krize” ?
Ne znam ja, pre neki dan videh u kontejneru iza njihove radnje kutiju od ASUS-ovog GTX-a 295... sto znaci da su nekome sklopili racunar sa ovom zverkom...Ne kupuj kod njih nishta.
Ne znam ja, pre neki dan videh u kontejneru iza njihove radnje ...
pre neki dan videh u kontejneru iza njihove radnje kutiju od ASUS-ovog GTX-a 295
Ne znam ja, pre neki dan videh u kontejneru iza njihove radnje kutiju od ASUS-ovog GTX-a 295... sto znaci da su nekome sklopili racunar sa ovom zverkom...![]()
Je l' može da se reciklira ta kutija, reci nam stručno mišljenje?Ne znam ja, pre neki dan videh u kontejneru iza njihove radnje kutiju od ASUS-ovog GTX-a 295... sto znaci da su nekome sklopili racunar sa ovom zverkom...![]()
Patek Philippe, ne Rolex... a pepeljara iz Lexus-a :smoke:?!? :zgran:
Skliznuo Rolex sa ruke u kontejner dok si praznio pepeljaru iz Rolls-Roycea?
Kome da dostavim broj ziro-racuna?Ccccc care, odma' da organizujemo neku ispomoć dok ne staneš na noge i preguraš ovu globalnu krizu... :d
Pa imaju jaka ledja citaj muriju :dA Imtel, voleo bih da mi neko odgonetne da li su to roboti ili ljudi.Nema osmeha,nema prirodne ljubaznosti...Sve je hladno kod tih prodavaca da mi je bas neprijatno svaki put kad se penjem stepenicama. Kao da imaju svest o tome da su veliki,jaki i da im nista drugo nije bitno. Koliko juce sam gledao cenovnik i oko 50% artikala je bledo -stavka-ceka se.
Koju radnju u Beogradu mozete preporuciti kada je u pitanju kupovina racunara na rate?
Kupio bih PC na rate... Ali ne znam gde. Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari