Šta je novo?

MSI X-Slim 320

• Začetnik teme [ZoNi]
  • Datum pokretanja
Z

[ZoNi]

Guest
Interesantan test ovog VRLO simpatičnog maxi-netbooka / mini-notebooka MSI-a :)

Nešto takvo bi mi trebalo za posao, tako da ću morati da ga pogledam malo i uživo. Možda ću sačekati i model 340, mada mi njegova cena deluje baš previsoka (ovde piše da će biti oko 875 funti!)

Međutim, nešto mi nije jasno:

- Koja se Vista dobija? U tabeli na drugoj strani i negde u textu se kaže da je u pitanju Vista Premium, dok nalepnica na kompjuteru kaže da je u pitanju Vista Basic?

- Da li i ovde važi pravilo da MSI nema model sa našom tastaturom? :S: Ako je tako, to je, s moje tačke gledišta, neoprostivo za ozbiljan poslovni računar (i za kućni, ali to je ipak manje bitno).

Poslednja izmena:
Interesantan test ovog VRLO simpatičnog maxi-netbooka / mini-notebooka MSI-a :)

Nešto takvo bi mi trebalo za posao, tako da ću morati da ga pogledam malo i uživo. Možda ću sačekati i model 340, mada mi njegova cena deluje baš previsoka (ovde piše da će biti oko 875 funti!)

Međutim, nešto mi nije jasno:

- Koja se Vista dobija? U tabeli na drugoj strani i negde u textu se kaže da je u pitanju Vista Premium, dok nalepnica na kompjuteru kaže da je u pitanju Vista Basic?

- Da li i ovde važi pravilo da MSI nema model sa našom tastaturom? :S: Ako je tako, to je, s moje tačke gledišta, neoprostivo za ozbiljan poslovni računar (i za kućni, ali to je ipak manje bitno).

1) Stize sa Vista Home Premium.
2) Oko ovog pitanja se lome koplja. 50% smatra da su nasa slova apsolutno neophodna, 50% smatra da je to smetnja (ja spadam u drugu kategoriju).

1. A možeš li onda da mi objasniš onu nalepnicu?
2. Eh... Siguran sam da MSI nema tu dilemu u Nemačkoj, npr. ;)

Od 1.6. 2009. jedan domaći PC shop lanac će imati ekskluzivu za prodaju ovog kompa, a cena 650 sa vista OS, ne znam 100% koji je, mislim da je business. Lanac na P :)

Dobro, enigma je gotova, a i kampanja je pocela :)
No, jel neko video U seriju konkurentske kuce :) ??

Jako je lep, ali obzirom da je to samo malo veci wind (x340 ce biti super stvar, ali definitivno preskupa), mislim da je ipak previse para, a premalo performansi... zarekao sam se da necu vise uzeti racunar sa intel integracijom...

a da, da li iko ko se bavi marketingom zavrsi makar srednju skolu:

"x320 mozete kupiti ekskluzivno i samo u pakomu"
mislim ekskluzivno i samo?! pa zasto koristiti stranu rec kad je vec ne razumes...

Poslednja izmena:
I ovo košta 65.000 dinara??!! Buuahhaa...

Uz rizik da zvuci da ih branim, nije preskupo. Trebalo bi da je u pitanju nova platforma, a jaci modeli ce imati i novi Atom, pa cemo videti sta ce sa tim biti. Ultraportable modeli (12" + ODD) FSC i slicnih su u tom rangu cena a ne nude mnogo vise.

Uz rizik da zvuci da ih branim, nije preskupo. Trebalo bi da je u pitanju nova platforma, a jaci modeli ce imati i novi Atom, pa cemo videti sta ce sa tim biti. Ultraportable modeli (12" + ODD) FSC i slicnih su u tom rangu cena a ne nude mnogo vise.

X320 je baziran na novoj Atom platformi, tj novi cipset US15W i GMA 500 grafika sa HW video decoding. Kad se na to doda dizajn (najlaksi 13" nb na svetu), 13" LED ekran (16:9), lithium polymer baterija, Vista Home Premium itd.. cena uopste nije visoka...

Starija braca X340 i X340 PRO su bazirani na Intel ULV (Celeron i Core2Solo). Brza ali i dosta skuplja platforma...

Poslednja izmena:
kad oduzmemo dizajn... ostane wind i malo veci ekran za dosta vise para.

ok, znaci upotrebljiviji je za gledanje videa - pod uslovom da mu drajveri to stvarno podrze, sto sam nesto video po netu da bas i nije slucaj,tj da je intel koji inace ima ocajne drajvere za graficku ovog puta jos vise podbacio...

za posao mi nikako nije upotrebljiv, a malo tezi toshiba u400 (za iste pare) i te kako jeste..

e sad sasvim sigurno ce naci svoje kupce...

Nazad
Vrh Dno