Šta je novo?

Terminator Salvation *najavljen*

Meni je bez veze. Niti ima dobru atmosferu, niti ima dobru grafiku. Deluje mi da je onako na brzaka sklepana čisto da imaju još nešto da proprati film.

Meni je bez veze. Niti ima dobru atmosferu, niti ima dobru grafiku. Deluje mi da je onako na brzaka sklepana čisto da imaju još nešto da proprati film.

I meni bi igra bila bez veze da sam robot. :D

Don't trust human public relations:D
Machines FTW:D

Dosao sam do onog dela u metrou, kada pucas iz zadnjeg vagona na nadolazece robote i cuda tehnike :D, ali danas kad sam upalio igricu i nestale mi sacuvane igre :(, nesto mi mrsko sada da startujem od pocetka, pa ako ima neko save na tom checkpoint-u ili priblizno bio bih mu zahvalan ako bi okacio, hvala u napred :)

Poslednja izmena:
Install - 10 min later deinstall....steta za 7 GB....

danas probao i onako nimalo odusevljen, ali rekoh, *** nema veze skino sam je da bih opikao sa burazom u coop modu. i tako pokrenem ja kad gamepad ne reaguje... hm, cudno... odem na net da potrazim problem i gle cuda: potreban je xbox kontroler da bi se igralo u coop modu!!! pa koga to oni Z?? momentalni uninstall...

kada zelim da udjem u igricu pojavi mi se ovo:Application has crashed: access violation

-------------------------------

Callstack:

TerminatorSalvation (???) ???

Current thread: Main

System information:
Application version : 1.0.100.11380
CPU : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 cores); SSE; SSE2; SSE3; SSSE3; SSE4.1
Language : english
Physics : threaded
Renderer : DX9 threaded

da li neko zna sta je ovo i sta treba da uradim da bih usao u igricu

Instalirao sam danas igru.
Instalacija prosla bez problema.Pokrenem igru i sve lepo odradi i onaj uvod, ali kad krene radnja nigde slike.:mad:
Ton ide,text, vidi se zum kad stisnem desni klik, ali nigde slike.
Jel imao neko slican problem???
Karta 3870 blago klokovana. Drajveri 9.3...

Da dodam da sam kako-tako resio problem slike.
Igrao sam se sa rezolucijom.Iako dozvoljava da se menja rezolucija kad pokusam da sejvujem (probao sam sa nizom rezolucijom) igra opet vraca na default podesavanja. Medjutim u tom cackanju rezolucije pojavila se slika i sad nista vise ne diram :smoke:..
Malo bezveze ,ali *** bitno da sad ok..

Poslednja izmena:
Desilo mi se to jedan jedini put. Bilo je dovoljno da izađem iz igre i vratim se, i sve je bilo OK.

Igra nije losa samo mi se cini da je instalacija duze trajala nego ona..:lupko:

Vrh Dno