Šta je novo?

PlayStation 3 opšta diskusija - novosti, pitanja, odgovori...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
16:9 ...... meni je stari mnogo ljepsi.

Vi bre niste normalni....

Znaci nije vam nesto, a..? Pa ne znam sta ste ocekivali... Ovo samo vrh danasnjih dizajnera moze da ponudi.

Radio ga je covek koji iza sebe ima jednog Ramba sa zutim kertridzima...sta jos reci.

what30.jpg

Poslednja izmena:
Za CoD4 se nikako ne moze reci da je ta igra najosetljivija na net vezu. Sta vise igra radi besprekorno Online.

Ja sam najlosije iskustvo imao sa PES09.

Koliko je predobra ova Rambo kutija :D

Vi bre niste normalni....

Znaci nije vam nesto, a..? Pa ne znam sta ste ocekivali... Ovo samo vrh danasnjih dizajnera moze da ponudi.

Radio ga je covek koji iza sebe ima jednog Ramba sa zutim kertridzima...sta jos reci.

what30.jpg

Ti si lud...znaci odvalio sam se od smijeha kad sam vidjeo tvoj post.:laugh:

Koliko vam dnevno radi ps3 kod mene ga svaki dan deca upale ujutro oko 9 i ja ga ne gasim do 24.00 da li ce nesto da mu skodi?Ventilator sad povrucini radi kao turbina.

^vidis da covek ima decu
kako ti stoji nindza ? jel blizu neceg sto se greje ? jel uz zid ?
meni radi nornalno, leti i zimi isto.

Malo kasnim sa odgovorom.Evo ovako da ne poverujete moj stariji ima skoro sest godina i pasina dvojica jedan sest drugi osam.Igra se killzone2 zamislite,ajd da kazem ovaj moj vec presao pola igre sve ukapirao sta se radi i kad.Pasini igraju isto i resistance2 znaci kad oni prekinu ja nastavljam i bukvalno tak po ceo dan.Soni stoji vodoravno na radnom stolu.Nema klima u prostoriji i primetio sam sve do zadnjih par dana kad nisu pocele vrucine opste se nije cuo,a sad kad je vrucina,toliko se cuje ventilator i izduvava po zadi mnogo vise i brze.Temp pozadi kad stavim ruku mislim toplina izduvanog vazduha je za nijansu toplija po ovim vrucinama.Pa me sad zanima da li je to normalan rad ventilatora po vrucini ili mozda riknjava.

Poslednja izmena:
evo posle godinu + poceo je da radi kao turbina ali je u skucenom prostoru (na mestu gde je nekada bio komp
nije bas uz zid ali sama rupa u kojoj se nalazi je uz zid
i cim je toplije pocinje da se pali "turbina"
i dalje ga nisam ocistio verovatno je zbog toga ...

Ma sta riknjava, ventilator ima 6 rezima (ili tako nesto) i naravno kad je toplije da mora da upali brzhi rezim da bi efektnije hladio konzolu... Samo ne mora bas 10, 12 sati dnevno da se igra.. :)

Da je ebem to joj je posao a meni srce puno kad jos deca igraju.
Mislim ne igra se konstantno 12 sati ali non stop je upaljena i kad se ne igra ko ce stalno da je pali i gasi.

nindza uradi onaj fan test, da ocistis prasinu !
znaci mali nindza uskor upada u klan ? :D

pazi moze samo na 40giga konzolama da se to radi

Video sam test ali do sad je odigrano 5 igrica i sad ovaj kz2 online nista vise,kad se pre vec napunio prasine nije logicno.Rano je jos za malog nindzu taman ce negde igra sa tvojim kad ga napravis ima vise logike nego sada.

daj mu link za to na youtubu
sigurno ima 40 GB model

Jeste 40 giga vido sam link al sad ne mogu da ga nadjem.
Primetih da niko ne spava samo se postuje koliko vidim,za divno cudo.

Poslednja izmena:
Evo Fan Test video tutoriala

[YOUTUBE]bwzxjc_rEuI[/YOUTUBE]

a evo sta covek kaze u vezi toga :-devil-:​

DO NOT DO THIS!! I called Sony and asked if there is any dangers if you do the fan test and they said we have no idea what a fan test is so I told them what to do and they said oh thats not a fan test its an emergency feature if ur disc gets stuck and I asked them well apparently I helps to get the dust out and they said it might but it will fry everything in your ps3 its not meant to be done regally!.

sto bre plasis ljude ?
ima ljudi koji to rade i nista im s enije desilo Sonijem.
ja da imamo 40GB model radio bi ovo jer je ovo najbolji nacin da se izbaci prasina.
ovako koristim Kirby, a koriste ljudi i kompresor, mada mislim da je on prejak.

Ipak ne smem da rizikujem jeste u garanciji dve godine ali ko ce da je nosi za italiju.

Da razbijemo neke mitove:

1) Ceo proces se zove FAN TEST sa razlogom. Vrlo verovatno se tako testiraju novi ventilatori koji se ugrade i sl.

2) Uradio sam to jednom prilikom i konzola mi je zdrava i čitava do dan danas (5 meseci kasnije) bez ikakvih znakova kvarova.

3) Da je FAN TEST za modele od 40gb nešto što je kobno po konzolu, zašto bi Sony ostavljao takvu opciju? Ili još bolje, zašto ne bi u upustvu napisao "NEMOJTE NIKAKO RADITI FAN TEST"? Koji je sledeći mit? Sony je ugradio dugme za samodestrukciju u svoje konzole? :D

4) Za druge modele konzola FAN TEST može biti koban jer se zahteva da se konzola obrne naopačke a zbog elektrolita koji se nalaze unutar konzole može (a i ne mora) svašta da se dogodi. U svakom slučaju ni tu nije koban fan test nego pozicioniranje konzole da radi u takvom položaju.

5) Sa druge strane lično sam slao mail PS3-US i pitao ih baš za 40gb konzolu i rekli su da NE PREPORUČUJU da se radi FAN TEST radi pražnjena konzole od prašine. Takodje ne preporučuju da se to radi često jer može oštetiti ventilatore i time konzolu ošteti jer se neće dovoljno hladiti.

6) Kada se malo razmisli, ovo NE MOŽE DA BUDE način da se izbije prašina jer su ventilatori okrenuti UNUTRA. Zato, prašina se izbacuje samo zato što ventilator radi jako brže pa raznosi prašinu na sve strane a ne zato što je taj proces namenjen za izbacivanje prašine.

Poslednja izmena:
2) Uradio sam to jednom prilikom i konzola mi je zdrava i čitava do dan danas (5 meseci kasnije) bez ikakvih znakova kvarova.

1) a mom drugu je ispao ps3 na beton sa vise od metar visine i osim sto je naprsla plastika na mestu udara, konzola radi savrseno i dan danas.. tako da je mit da konzoli smeta kad se zapuca o beton.

2) ja sam nekoliko puta kad se zabode gasio konzolu na prekidac sa zadnje strane i evo godinu dana posle toga radi bez problema.. tako da je mit da od toga zna da crkne laser.

elem, ako je soni milijardu puta rekao da to ne preporucuju i da moze da osteti cpu i gpu, zasto ove rasprave moraju da se vode over&over&over again..

I eto još jednog nepažljivog čitanja na delu:

NIKO iz Sonyja kada sam ih pitao nije rekao da fan test na konzolama od 40gb šteti cpu/gpu već da NE PREPORUČUJU FAN TEST ZA ČIŠĆENJE PRAŠINE - vidiš li ti u ovim rečima bilo gde spominjanje cpu/gpu štete?

Usput sam objasnio zašto na drugim modelima cpu/gpu može da se ošteti - zato što se traži da se konzola obrne naopačke i da radi u tom režimu a onda vrlo lako zbog elektrolita može da nastane kratak spoj.

Ti baš nemaš nameru da čitaš postove?

Upravo to i kažem - fan test nije rešenje da se čisti prašina ali nije ni bauk koji će da raznese konzolu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno