Šta je novo?

The Sims 3

Alex

Znamenit
Učlanjen(a)
15.08.2000
Poena
1,255
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 9800X3D | Silent Loop 3 360
Matična ploča
B850M AORUS ELITE WIFI6E ICE
RAM
Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
GPU
EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING
Storage
2x KINGSTON 1TB KC3000 SKC3000S/1024G
Zvuk
HyperX Cloud 2 | AltecLansing 2.0 Curved
PSU
Corsair SF1000 ATX 3.1
Kućište
Lian Li DAN A3
Monitor
Gigabyte FO27Q2 | Dell S2721DGFA
Miš & tastatura
G502 X Lightspeed | Keychron K8 Pro
Ostale periferije
LG 65G3, Q990C, PS5
Mobilni telefon
Galaxy S23+
Pristup internetu
  1. Optički internet
Nisam neki ljubitelj Sims-a ali mi zanimljivo što se već pojavila full verzija igre iako je izlazak zvanično najavljen za početak juna. Ovo mora da je rekord u leaked smislu.:)

Prilozi

• sims.jpg
    sims.jpg
    307.3 KB · Pregleda: 113
Sad i ja videh... Bas su poranili. Sto se kaze: ko rano rani scensko mesto grabi.:)

Poslednja izmena:
Bas si me oobradovao. Al ce kcerke da mi se obraduju.
Znaci, ode skola u tri lepe sargarepe.

Ja moje lazem da je izlazak pomeren do Nove godine:-devil-:.

Malo sam pratio ovo oko "izlazenja" The Sims 3 i to tri nedelje ranije. Na vikipediji su objavili vest o tome da je igra iscurela a sada te vesti nema. Da li EA misli da ce time popraviti stetu koju su pretrpeli?

Šreća da sam kupio laptop neki dan, inače ne bih stigao do kompa od žene :)

Kad mi neko od ortaka spomene taj sims odma ga zamislim kako piški sedeći :d

Probali smo veceras i sve radi kako treba. Znaci grafika ohoho bolja, likovi sa mnogo vise textura, teren za zgradama mnogo veci, voda i bloom efekat okoline, odlicno odradjeno.

Probali smo veceras i sve radi kako treba. Znaci grafika ohoho bolja, likovi sa mnogo vise textura, teren za zgradama mnogo veci, voda i bloom efekat okoline, odlicno odradjeno.

Jel sada otvoren SIMS svet? Da li mogu da setaju nesmetano kroz grad?
Ajde malo vise informacija. Koliko je poboljsan AI?

Meni se čini da grafika nije toliko bolja, verovatno i zato što je grad sad jedna celina. Create a Sim je fantastičan, bez problema će moći da se prave praktično lifelife slavne ličnosti :)

Malo screenova (IT related) :)
TS32009-05-1821-33-17-85.jpg

TS32009-05-1821-33-42-47.jpg

E sada moram da probam ove nove Simse :D

Ma i ja cu da probam ;P

Ma loodilo, buraz.
Sinoc kcerka pravi momka i devojku, kao par i brate, imas u startu da selektujes sve. Od dnk pa nadalje.
Kao kada se rodimo i u prvi 7 sekundi ti se odredi sudbina ( N.Cherry & Joson D'our: 7 seconds).
Naravno da moze da se setaju po gradu.
Igru kreces sa "samo" 18k $.

Probao pod Win7 i pod Vistom.
Pod Vistom osetno brze ucitava, poslednji driveri u oba slucaja.

Ma loodilo, buraz.
Sinoc kcerka pravi momka i devojku, kao par i brate, imas u startu da selektujes sve. Od dnk pa nadalje.
Kao kada se rodimo i u prvi 7 sekundi ti se odredi sudbina ( N.Cherry & Joson D'our: 7 seconds).
Naravno da moze da se setaju po gradu.
Igru kreces sa "samo" 18k $.

Probao pod Win7 i pod Vistom.
Pod Vistom osetno brze ucitava, poslednji driveri u oba slucaja.

DNK?:trust:

Hm... probao sam malo i generalno mi je ok kao evolutivni pomak u odnosu na prethodni deo.
U startu postoji prilično ograničen izbor svega, događa se da ne postoji ni jedan komad nameštaja koji mi se iole sviđa. Vidim već da su pripremili teren za masne doze ekspanzija i item pack-ova.
Ono što mi je trenutno problem je to što igra puca vrlo često. U nekih 40-ak minuta koliko sam se zezao sa njom pukla je dva puta. Ne znam da li ima veze to što je igram pod x64 Vistom.

Nije mi namera da omalovazavam igru i one koje je igraju, samo me zanima sta ljudi vide u toj igri, zbog cega je toliko zanimljiva, narocito muskom delu populacije.

Šta znam... ja se nisam nešto ubio od igranja Sims-a 2 (prvi deo nisam ni igrao), ali me jeste držao par dana. Bilo mi je interesantno da proširujem kuću, kupujem nameštaj i igram se rasporedom dok ne nađem onaj pravi zid za džinovski plazma TV :p
To igranje mi je čak dalo par ideja za sređivanje sopstvene sobe.
A usput nije loše ni to što možeš da povališ zgodnu komšinicu ;)

da mi je neko pricao da cu na bench-u chitati temu u kojoj odrasli muskarci razmenjuju svoja iskustva u igranju sims-a ... ccc xD

Anyhow ... Na newz-u jos pre 3-4 dana bilo ... Radi savrseno. Svaka cast za reloaded ... pored svih prica da su ugaseni , pohapseni .... a oni ovo ko grom iz vedra neba ^^

Poslednja izmena:
Pazi kad u igri mozes da oveklokujes komp :d
Ha, ha, moram da nabavim ovo... bice dobro zezanje.

Ja sam igrao samo prvi deo - i to pre onog patcha gde su sprecili stvaranje komsije - serijskog ubice...mislim, znate za onu foru - ozenite komsinicu, dobijete njenu lovu, pa pravac bazen...bez stepenica za izlazak...sestra mi se zgrozila kad je videla te bolesne ideje, ali kuca mi je u roku od 3 dana izgledala kao dvorac. :D:D:D

Eh, to je uticaj CS-a i slicnih igri na stil igranja...i razmisljanja... :wall: :S:

Izgleda da su mi pravili problem novi Catalyst-i. Kada sam vratio 9.4 sve radi kako treba, a i sada kapiram da mi se u poslednjih par dana par puta pojavljivao BSOD zbog Catalyst-a 9.5.
Zašto je tako, ne znam. Evo na drugom kompu gde je isto x64 Vista rade besprekorno...

Bekapujte svoje Simse na dva obična DVD5 diska:

1. Insert your original DVD.
2. Make 2 folders on hard drive and name them DVD1 and DVD2.
3. Copy everything from your original DVD into DVD1 folder.
4. Copy and paste "autorun.inf", "Sims3.ico" and "data2.cab" to DVD2 folder.
5. Cut and paste from DVD1\GameData\Shared\Packages\FullBuild1.package to DVD2 and keep the folder structure. Like "DVD2\GameData\Shared\Packages\".
6. Open and edit "autorun.inf" in DVD2 folder.

[autorun]
open=0
icon=Sims3.ico

7. Burn the content of DVD1 and DVD2 folders (label for both: Sims3)
8. Install and when prompted, change to DVD2 and change back when prompted again (install sequence: DVD1-DVD2-DVD1)

Poslednja izmena:
Nope, nije bio u Catalystima 9.5 problem. Evo opet mi puče igra sa BSOD-om.
Izgleda da nešto ne valja ili u mom sistemu ili sa hardverom. Moraću da pustim neke ozbiljne testove čim nađem vremena.

Na XP-u meni riljači po hardu ko vista u 'boljim' danima... Ja da skrolujem, HD rilja na sekund, pa krene normalno i tako naizmenično -skrol-rilj-skrol-rilj kapirate?:D... Naviko računar na FPS-ove...valjda lol...bkb unistalll, image shift+delete, ladan tuš i pivo

Nije mi namera da omalovazavam igru i one koje je igraju, samo me zanima sta ljudi vide u toj igri, zbog cega je toliko zanimljiva, narocito muskom delu populacije.

Zato što je toliko drugačija od svega drugog što postoji...možeš da je igraš neobavezno, postavljaš sebi ciljeve i izazove...jako dugo može da ostane sveža, nije kao pola današnjih igara koje završiš za 2 dana i zaboraviš na njih.

Meni sa skrinova ne izgleda kao neka revolucija - što kaže Dendi, evolucija najpre. Grafika je i dalje komedija (čak i mnogo više nego što je Sims 2 bio kad se pojavio), a ako se Sims 3 bude igrao 6 godina kao njegov prethodnik, 2015 će bolja grafika da se vozi na digitalnim satovima (mobilne telefone da ne pominjem).

Nazad
Vrh Dno