Šta je novo?

Problem sa S-video izlazom

BuckyBgd

Slavan
Učlanjen(a)
20.03.2008
Poena
304
Imam nVidia GF 8800 GT 512MB grafičku i S-činč kabl (10m) za priključenje na TV. Nema šanse da stalno imam sliku na TV-u. Uspem da postavim sliku iz WIN-a, startujem neku igru i slika se izgubi. Kasnije (sutradan ili kada se setim) prebacim TV na AV dok se sin igra (npr Counter Strike) i slike ima. Čim izađe na desktop slike nestane. Drugi put slike nema, pa neće da se pojavi čak ni ponovnim nameštanjem, tj setovanjem. Mislio sam da je problem u dužini kabla, da dolazi do slabljenja signala, pa sam probao sa kablom dužine 5m. Nije rešilo problem.
Da li je neko imao ovakvih iskustava? Da li ovaj problem može da se reši na neki način?

Slicne probleme sam imao sam nekom starom radeo karticom. Stvar je u tome da je iz prva radilo ok, pa vremenom pocelo da zeza. Oce radi nece radi, iskrivi sliku, pojede pola boja i tome slicno, Menjao sam i kablove i te te "adaptere" sto izlaze iz same graficke ali nista nije pomoglo. Zakljucak mi je bio da jednostavno ta varijtna komp-tv je jako lose odradjena i da mu nema pomocu. Polsle nekog vremena kupio drugi monitor tj jos jedan, a sad vec i projektor. Tako da sad sve sto sam nekad hteo da gledam na tv-u gledam na projetoru. A da inace je vezan preko vga kabla.

Ugasi masinu i prebaci monitor u drugi DVi/VGA port na grafickoj. Zatim upali masinu i konfigurisi dualview/clone ili sta ti vec treba.

Ugasi masinu i prebaci monitor u drugi DVi/VGA port na grafickoj. Zatim upali masinu i konfigurisi dualview/clone ili sta ti vec treba.

Uradio sam ovo, ali nije pomoglo. Jednostavno, izbaci sliku kada mu se ćefne.

Nazad
Vrh Dno