Šta je novo?

Corsair & OCZ

• Začetnik teme Velickovic
  • Datum pokretanja
Aha, kul, dakle stabilnost na prvom mestu!
Kontam da ću krajem godine preći na i7, pa sam se uplasio da 620W nece biti dovoljno, zbog toga sam gledao preko 700W...

Mozes pogledati i neki Chieftec i Thermaltake, modeli koje pravi CWT. Isplativa kupovina, mozes da uklopis i 750W za iste/manje pare.

Modeli su CFT-750-14C(S) i Toughpower 750W.

Listu napajanja sa podacima o pravom proizvodjacu i snazi na 12V grani (koja je najbitnija), mozes pogledati na ovim linku:
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=205763

Hvala hvala, da javno kazem bice uskoro (koliko uskoro ne bih da navodim datum) :D
-Zalman 500-600-750W
-Enermax 525-625W
-Corsair 620-650-750W
Kuleri
-Scythe
-Xigmatek
-Zalman
-Thermalright (stizu novi modeli)
-EK vodeni blokovi
-Auras CTC-868 kuler
-CoolIT vodena hladjenja
Stize i teža klasa kucista raznih brendova :smoke:
Takodje i tecnosti, dodatci, kontroleri (i cuveni zalman mfc1)

Pored svega gore navedenog bice i standardna postavka OCZ,PC Power & Cooling,Thermaltake,Razer,paste i sl...
Sto se tice cena Corsa,moracete malo sacekati,ali zbog kursa ce biti vece.:wall:
Sve ce to biti u jednom shopu u BG pre nove godine :smoke:
dva pitanja

1. da li imate u planu nabavku seasonic napajanja?
2. pod scythe kuleri da li se misli i na ventilatore tipa s-flex, ultra kaze, slip stream?

i jedno ovako sa strane, moze li se nabaviti auras fridge?

dva pitanja

1. da li imate u planu nabavku seasonic napajanja?
2. pod scythe kuleri da li se misli i na ventilatore tipa s-flex, ultra kaze, slip stream?

i jedno ovako sa strane, moze li se nabaviti auras fridge?

Ne ocekuj brz odgovor, nanobot slabije svraca na forum ove godine. Jednom mesecno, ako i toliko...

ček sad, mitarus, peja, hocete da kazete da cors od 620W mozda nece biti dovoljan za i7? (mislim da nikada necu kaciti 2 graficke ili preterano overklokovati i7)

ček sad, mitarus, peja, hocete da kazete da cors od 620W mozda nece biti dovoljan za i7? (mislim da nikada necu kaciti 2 graficke ili preterano overklokovati i7)
Ne, dovoljan je on sasvim, Silencer sam samo pomenuo kao jos jedno odlicno napajanje u toj klasi.
:)

Ajd i ja da napisem - bice sasvim dovoljan :)

Ostavio sam ti link, imas napisano koliko koje ima snage na 12V grani (X Ampera * 12 Volti = Y Wati). Savremena, dobra brend napajanja su jaka bas na tom polju, najveci deo ukupne snage odlazi na 12V granu i zato su sposobna da napajaju jake i zahtevne konfe, Imas na forumu primer sta sve moze HX520 da tera bez ikakvih problema, ako te ne mrzi, potrazi...

Za jaca napajanja sam ti napisao samo zato sto ih ima valjanih u ponudi za iste novce. A za PC P&C koji ti je peja predlozio dobijas i 5 godina garancije kao i za Cors. Svakako, sa Corsairom ne mozes da pogresis, samo smo ti sugerisali sta jos moze da udje u uzi izbor ;)

Odlično, konačno počinjem da razumem neke stravi hehe :p

Samo, jos jedno pitanje, gde da nadjem PC P&C?

Opa, evo novih testova sa bit techa

effg.png

eff.png

a zato seasonic x serija 90+ efikasnost :)

Sta preporucujete u klasi od oko 500W pozeljno da bude modularno napajanje ,a pod bitno da bude jako tiho i da ima sto duzu garanciju?

Jel bolja situacija sa Corsairima sada,i da li OCZ i dalje imaju problema sa "pistanjem"?

Sta preporucujete u klasi od oko 500W pozeljno da bude modularno napajanje ,a pod bitno da bude jako tiho i da ima sto duzu garanciju?

Jel bolja situacija sa Corsairima sada,i da li OCZ i dalje imaju problema sa "pistanjem"?

Ako ti mashina nece vuci vishe od 300W onda ti je best buy Silencer 500W. Ako jurish modularno napajanje, onda Cors HX, OCZ ModX ili Chief CFT. E sad, koje je najtishe nek ti kaze neko drugi. A shto se tiche pishtanja sXs modela, moje napajanje ne pishti, tiho je i hladno. Mozda je problem bio u ranijim serijama.

ja sam do 2009 koristio ocz sxs 500w, dve godine, kada mi je bio pun da ne kazem sta sa onom high pitching zvukom..resio sam da nadjem neki kinez napajanje, odneo u servisu gde sam kupio.
Sada posle mesecipo dana dobio zamenu, i toneki chieftec, jer, rekli su mi, ocz vise ne postoji kao firma...???????

a dobicu ovo

http://www.itsvet.com/proizvod/chieftec-aps-500s-500w/comp_comp_powersupply/48/301

dali valja ovo jer znam da shifteci nisu kao pre...npr imao sam od 350w i 400w, taj od 350w bio monstrum sto se tice kvaliteta izrade ovaj od 400w je krs....

Vrh Dno