Šta je novo?

ArmA 2

Хеликоптери

heli.jpg
arma2_vehicles_rotary_AH1Z_s.jpg
arma2_vehicles_rotary_Ka52_s.jpg
arma2_vehicles_rotary_MH60S_s.jpg

arma2_vehicles_rotary_Mi17_rockets_RU_s.jpg
arma2_vehicles_rotary_Mi24D_s.jpg
arma2_vehicles_rotary_UH1Y_s.jpg

Toliko verzija kalasa, a nigde nase verzije medju njima:( nego kad li tacno izlazi ARMA 2 znate lil?I samo da kontrole ne budu kao kod prvog dela

ArmA II Hands-on
We take Bohemia Interactive's upcoming military game for a quick spin.

arma-ii-20090420042134746-000.jpg

Ima li sanse da Arma2 bude makar podjednako dobar kao Operation Flashpoint?

Nedostaje takav biser na suvoparnom trzistu igara...

iskreno i nisam bas odusevljen...
kod ovakvih igara igrac se dosta oslanja na vizuelne informacije, a u arma/arma2 dosta toga je zamaskirano losom grafikom i nerealnim blur / Motion blur efektima sto dovodi do velike frustracije tokom igre... ako su vec ciljali realnost, cudi me kako su propustili osnovne ljudske sposobnosti poput vida, recimo ja lako uocim vevericu na 500m, a u igri je tesko videti kravu na 50m i onda ocekuju da se boris tako corav sa hordama neprijatelja koji vide kroz brda i sume...

Poslednja izmena:
Valjda je mislio na brdo pa se lose izrazio :d

Rodjeni snajper:D

Grafika je extra,jos samo da i komande budu olaksane i poboljsane u odnosu na prvi deo i bice extra:D

Poslednja izmena:
iskreno i nisam bas odusevljen...
kod ovakvih igara igrac se dosta oslanja na vizuelne informacije, a u arma/arma2 dosta toga je zamaskirano losom grafikom i nerealnim blur / Motion blur efektima sto dovodi do velike frustracije tokom igre... ako su vec ciljali realnost, cudi me kako su propustili osnovne ljudske sposobnosti poput vida, recimo ja lako uocim vevericu na 500m, a u igri je tesko videti kravu na 50m i onda ocekuju da se boris tako corav sa hordama neprijatelja koji vide kroz brda i sume...

Da nisi član nekog lovačkog društva?:)

Teksture su ocajne.
I OP1 je imao ocajne teksture, mada izuzetan gameplay.
Ipak, kao da ljudi nisu u stanju da naprave graficki kvalitetan endzin, ili da iskoriste neke od postojecih :smash:.

E da, baš bedak, Crysis će imati bolju grafiku :trust:

Da li je moguće da se neko igra toliko godina, a onda kreće da meri ovakve igre po parametru grafike, pri čemu apsolutno ne postoji razlog za nekakvo pljuvanje ili drastičnu kritiku.

^
+1 :d

Vala bas!
Mislim da grafika nije najbitnija stvar u igrama kao sto su OpF i ArmA...

Poslednja izmena:
Ovde se potpuno slažem sa filipenkom... sve se konstantno svodi ka jednim te istim poređenjima, vizuelnim zasićenostima i gejmerskoj razmaženosti...

Koliko sam čitao,developeri su ostali dosledni, modeli letilica su na nivou, veliki draw distance, nikakav grafički vrh ali ocekujem da ce biti veoma zanimljiva, sa karakterističnim, pomalo čak i (neko reče) filmskim šmekom ...

Poslednja izmena:
Grafika je super ne znam sto se zale ljudi(mozda je na slikama pomalo bledunjavo-isprano, alo jos nismo videli kako to izgleda tokom igranja..) Meni najvaznija stvar koju su trebali da poprave je upravljacki interfejs.

edit*
Uhh po ovom teaseru znaci perverzija!

Poslednja izmena:
E da, baš bedak, Crysis će imati bolju grafiku :trust:

Da li je moguće da se neko igra toliko godina, a onda kreće da meri ovakve igre po parametru grafike, pri čemu apsolutno ne postoji razlog za nekakvo pljuvanje ili drastičnu kritiku.

Cek, na osnovu slika treba da komentarisem gameplay :D ?
Slike su tu, zato se grafika komentarise.
I nigde nisam rekao da je grafika najbitnija ;).
Ali, *** neko vec napisa, losa grafika moze uticati i na gameplay, pogotovo kad je ovako sve zamrljano :). Mada iskreno ne mogu da uocim vevericu sa 500m razdaljine :D.

da grafika ce biti problrm...

TrackIR5 & ArmA2 Premiere
Ова реклама за TrackIR5 је играна на:
For those of you who were wondering what my system specs are, they are as follows:
Quad core @ 2.66GHz
Geforce 285

All of that footage was captured via Fraps at fullscale 1280x720 res with good settings. Ran very well, as you can see. I wish I could say something about performance with other cards/systems, but this is all I have. Please understand if I can't sit down and give you details on how A2 will run for you.

Ovo je mnogo dobro, a i ArmA izgleda fantastično:)

Ljudi stvarno izgleda jadno, a gledajuci obican ArmA... bice 10x zahtevnije od Krize. To je razlog kukanja i zaljenja.

Руси играли мало ArmA II...а у позадини BF2 музика :d

[YOUTUBE]vRhhG_IS5k0[/YOUTUBE]

Nazad
Vrh Dno