Šta je novo?

Problem u Web Browseru!?!

• Začetnik teme Začetnik teme aca85
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

aca85

Slavan
Učlanjen(a)
22.12.2008
Poena
319
Pomagajte...
Znaci imam problem,ne mogu da otvorim jedan sajt (http://www.tokyotosho.com/index.php , vama ce raditi) znaci kliknem na sajt ,i samo beli ekran gledam...svugde gde sam probao ,sa ostalih lokacija radi bez prob,kod druga,na faxu,cak i preko mob-a.Ne kontam,koristim FF 3.0.9,nece ni preko IE 7,resetovao sam modem,nije pomoglo,cak sam i formatirao/reinstalirao vistu (morao sam,bilo je vreme)...ma nista...(a sajt nema Ban sistem,mislio sam na pocetku da je to) ... Ima li neko ideju?vec 2 dana mi je ovako.

Hmm svi smo SBB-ovci ^^ chudno,joj ako su ovi kerovi u SBB blokirali taj sajt ubicu se,jer svugde gde sam testirao je bilo preko ADSL ...

T-Com ADSL - isto blank page, tako da nije samo do SBBa...

Telekom ADSL, isto blank page.

Ja imam sličan problem sa BigCartoonDataBase, s tim što ja uopšte ništa ne mogu da otvorim. Kada radim ping adrese dobijam samo timeout. Pokušavao sam da menjam vrednost MTU u ruteru, promenio sam na desetine različitih DNS servera, i ništa nije pomoglo. Ovo traje već mesecima, ali ono što me totalno zbunjuje je što moj buraz koji je u komšiluku, i koji koristi identičan telekomov ADSL (ista centrala kao moja) najnormalnije otvara sajt u browseru s tim da i on dobija timeout kada pinguje iz cmd-a. Preko nekih web proxy-ja sam uspevao da kao uđem na sajt, ali je zbog silnih popupova i reklama to neupotrebljiva opcija.

Probao sad sa Sezama - radi sajt skroz normalno! Izgleda da SBB blokira :S:

Hehe, hvala lepo, ali ne pijem pivo 😉 Može neki đus ili Pepsi? :bottle:

Chudno,SBB dozvoljava torrente... pitam se sto su blokirali.

Pa hajd moze djus ^^ ja cu se onda poprinuti za wopi da neko popije 🙂

Ja sam na PTT ADSL i ne dobijam taj sajt ni u Firefoxu, ni u Exploreru...

Imam ideju za jedno resenje koje nije savrseno, ali moze da drzi vodu:

Mozda imas/imamo problem samo sa naslovnom stranicom. Idi kod nekog sa cijeg racunara mozes na taj sajt. Udji u neku dublju stranicu, zapamti URL i kod kuce probaj da udjes na tu stranu. Teoretski, mozda su SVE strane tog sajta dostupne, izuzev naslovne...

Poslednja izmena:
2009-04-20 Regrettably, our domain owner (not me) decided to self-destruct the domain. In the mean time, please use our alternate domain, tokyotosho.info Tell your friends, family, and pets about the new domain!
🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno