Šta je novo?

Ipod Nano 1st Gen problem sa baterijom

zlig0r

Slavan
Učlanjen(a)
29.10.2008
Poena
319
imam plejer iz naslova,4 gb, i to jaaaaakoooo dugo! vremenom mu je baterija oslabila i drzala par sati, tako da je plejer otishao u penziju...pre neki dan sam na netu nashao da se u amera moze kupiti Replacement Battery Kit, tj baterija (i to jacha nego originalna) , 2 neka plastichna "noza" za otvaranje i uputstvo i sve to za manje od 10 dolara...

nakachio sam juche ipod na komp, napunio se, savrsheno fercera....zao mi da stoji tako, stvarno me uvek extra sluzio...pa je moje pitanje da li je neko od vas video tako neshto ovde kod nas?

ili cju morati da smishljam kako da ga uzmem u USA ili dojchlandu....

ux_a08102700ux0006_ux_c.jpg

Poslednja izmena:
ochigledno da ovoga NEMA u srbiji...no reshio sam problem, drugar je naruchivao neshto preko nekog lika koji se tim bavi, sa ebay.de, pa me baterija izashla 5e + 10% tom gariju preko koga ide... ;D

Poslednja izmena:
imam plejer iz naslova,4 gb, i to jaaaaakoooo dugo! vremenom mu je baterija oslabila i drzala par sati, tako da je plejer otishao u penziju...pre neki dan sam na netu nashao da se u amera moze kupiti Replacement Battery Kit, tj baterija (i to jacha nego originalna) , 2 neka plastichna "noza" za otvaranje i uputstvo i sve to za manje od 10 dolara...

nakachio sam juche ipod na komp, napunio se, savrsheno fercera....zao mi da stoji tako, stvarno me uvek extra sluzio...pa je moje pitanje da li je neko od vas video tako neshto ovde kod nas?

ili cju morati da smishljam kako da ga uzmem u USA ili dojchlandu....

ux_a08102700ux0006_ux_c.jpg

Imao sam iphone 2g 8gb,alat za otvaranje je isti i baterija mi se cini a i isti je nacin menjanja...Mora biti negde kod nas,odneo sam ga kod majstora da promeni bateriju on je kupio sve to kod nas! Mogu da se raspitam gde pa da ti javim !?

i meni bi bil interesantno za ipod 3rd gen :) steta da skuplja prasinu sa sasvim lepim diskom od 20gb

Indjija...Odatle su narucivali delove,nisam uspeo da uzmem borj jos ako uspem javljam...

meni sutra stize ovo iz germanije pa cjemo da vidimo dali vredi ishta...pre neki dan sam uzeo svoj ipod, nabacao muzike, napunio bateriju, seo u bus i krenuo na posao...izdrzala je 10 min... :/
nadam se da cje sa ovom novom da fercera...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno