Šta je novo?

WIN update - u jednom komadu GDJE?

• Začetnik teme Začetnik teme chowa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

chowa

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2003
Poena
619
imam win XP SP3 , i pocesto ga instaliram na raznim masinama , ali je patnja svaki put da se automatski updateuje , predugo traje , da li ima negdje neki pack sa najnovijim updateima , tako da ga skinem jedno i imam ?

SP3 ume da pravi probleme sa određenim programima. meni se desilo da sam imao problema sa instalacijom Sky Star 2 kartice, koja je kukala za SP2 iako je bio instaliran SP3, autopather ima sav update i ne registruje se u sistemu kao SP3,( ako sam u pravu)

e ljudi skinuo sam RVMUpdate , sad jos kad bi znao kako se instalira ?

SP3 ume da pravi probleme sa određenim programima. meni se desilo da sam imao problema sa instalacijom Sky Star 2 kartice, koja je kukala za SP2 iako je bio instaliran SP3, autopather ima sav update i ne registruje se u sistemu kao SP3,( ako sam u pravu)

glupost je koristiti naupdatovan sistem posebno sa tonom exploita koje postoje na XP-u... a SP3 nema problema i ako ih je bilo davno su reseni...

😀 Da nisi malo pobrkao prostor i vreme, Autopatcher je zabranjen od strane M$ i nema novh update od prosle godine.
Autopatcher sasvim fino radi, samo mu je promenjen način funkcionisanja. Autopatcher je sada zapravo samo program sa skriptama koje svlače update-ove sa MS sajta, ali ih onda i ostavljaju u lokalu za eventualno ponovno korišćenje.

Poslednja izmena:
@Dandy,

Hvala na obavestenju, nisam imao pojma, ja sam tada prestao da koristim Autopatcher. Sad mi to i ne treba NOD32 verzija 4 uredno obavestava o novim kriticnim zakrpama cim izadju, posle startujem IE i skinem te zakrpe. Cak sam radio reload WMP11 na WMP10 i odmah je NOD prijavio da je potrebno skinuti odredjene kriticne zakrpe za WMP10 🙂

Ovaj Autopatcher lepo izgleda ali skida samo update za sp3 a meni bi trebalo za sp2. Sta bi bilo zgodno koristiti za SP2?

Zašto bi koristio SP2 pobogu? Navedi mi bar jedan razlog.

niko se nije setio WUD-a link

Slazem se sa Dandyem, stavi SP3 pod obavezno.

Najbolje je koristiti WUD ili autopatcher posto tad mozes da biras sta ti treba od updateova, a ovako sas RyanVM updateovima je to malo teze

Poslednja izmena:
Program koji mi je neophodan ne radi pod sp3. U pitanju je stariji program koji nema zamenu.

Pa pazi, neće ionako nijedan update koji se pojavio posle SP3 hteti da ti se instalira. Šta ti uopšte treba od update-ova između SP2 i SP3?
Kakav je to program? Možda ti se više isplati da samo za njega podigneš jednu virtuelnu mašinu sa SP2.

Nazad
Vrh Dno