Šta je novo?

sleeve me!

Pa prodaš ga sleevovanog, za veće pare, kao ekskluzivu. Naravno, ukoliko odradiš posao kako treba :)

Drugar ce da mi posalje par sleeve kitova od preko :banana::banana::banana::banana:

Kojih? Ako su AC Ryan ili slični, nemoj da se mučiš uopšte, bolje dodaj malo para pa kupi pravi, MDPC-X :)

Thermatake i jos neki,

okuvgreen01.jpg

tu sliku mi poslao.

Poslednja izmena:
nemoj da se mucis i da ga cimas za to :)

Pa sa ove slike se i ne vidi kakva je gustina tkanja, jedino sto sam video a da je kvalitetno je murdermod, sve ostalo je djene djene ili ocajno.Sad ako nisam upravu neka me neko ispravi.

meni bela varijanta extra izlgeda mnogo lepse deluje kad se iskombinuje u crnom kucistu, nego crna varijanta. :)

pa to da, *** kad se na belom sve vidi.
ali je lepse dosta nego crna kombinacija.
vala ja bi ga negovao samo tako. :D

Crno - prakticnije
Belo - lepse ( po meni)

Poslednja izmena:
Vracam se danas kuci pesaka kroz grad, kad naletim na lika sto prodaje pertle, gledam ja ono i padne mi ideja napamet. uzmem ja jedne najdeblje drestavo narandzaste 200 dinara par jedna je oko metaripo dugacka.

Ispalo je bolje nego sto sam se nadao:

Fora je sto sam imao samo malo parce buzira i to sam ustrosio na sata kabal.

Sutra cu kupiti jos pretli, i ovih debelih a i tanjih. Nego imam pitanje kako da skinem konektor 6pin za grafiku da bi mogao da navucem buzir? I kako da skinem za plocu konektor isto. Hvala

Prilozi

• P4090017.JPG
    P4090017.JPG
    56.1 KB · Pregleda: 127
  • P4090018.JPG
    P4090018.JPG
    77.5 KB · Pregleda: 127
  • P4090019.JPG
    P4090019.JPG
    61.1 KB · Pregleda: 142
  • P4090020.JPG
    P4090020.JPG
    58.5 KB · Pregleda: 145
  • P4090016.JPG
    P4090016.JPG
    77.7 KB · Pregleda: 111
Samo da su malo manjeg obima, tj. da obuhvate kabal tesnije i bilo bi vrhunski :D Bolje od murder moda :D

Evo illidane ako ne mozes da se odlucis uzmi kilo belih i kilo crnih pertli pa zagledaj koja bi boja bolje lezala :)

Ima i manjeg obima, ja sam uzeo bio najdeblju za test. Da znam da skinem konektore bilo bi mnogo bolje. Molex nije problem skinuti i vratiti,e nego me zeza ovaj 6 min za grafu kao i 24 pin za plocu.

sta ide najbolje u ovo :)

IMG_1375.png

+1 bravo za pertla mod

ma kakve pertle ljudi :)

img6942b.jpg

Vrh Dno