Zoks
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.04.2002
- Poena
- 609
Ovih dana planiram da uzmem VA2226w, ako je neko od vlasnika u međuvremenu primetio neke probleme sa istim, neka kaže.![]()
Posle par meseci korišćenja nikakvih problema.
Ovih dana planiram da uzmem VA2226w, ako je neko od vlasnika u međuvremenu primetio neke probleme sa istim, neka kaže.![]()
nazalost nisam uspeo da resim problem, ali sam makar sad, kada sam bolje pogledao skontao da se ne odnosi samo na slova, samo sto je kod slike teze videti... ali ne verujem da na podesavanjima ne postoji i podesavanje za moare, jos cu da probam sa drugim kablom, ili na drugoj masini pa da vidim kako se onda ponasa
Posle par meseci korišćenja nikakvih problema.
Inače, opšti utisci o ovom monitoru, jel' si zadovoljan sa bojama, kvalitetom slike, i ostalim?
RGDS
Sta se desava sto se tice tvog problema? Jesi li ga resio?
na zalost nisam...probao sam ga na drugarevom mac-u i nije imalo problema, ali kod mene te 'duhove' na slovima (ima ih i na slikama ali se manje primecuje) nikako da resim, cekam da vidim sta ce da bude sada kada budem menjao komp... ako se i tada bude desavalo isto ide na reklamaciju, eh da pocelo je da se javlja neko zujanje koje nestane pomeranjem ugla monitora ili blagim lupkanjem...
Ja sam sad namestio za contrast 75 a za brightness 15 a temperaturu sam vratio na 6500K.
juce sam ga uzeo. odlican... veci od mog radnog stola
@vedus. smanji rezoluciju?
kupio sam ovaj monitor i evo vec 10 dana slazem utiske.
sve radi ok, boje ok, nego kao da mi bela boja prejaka ili je osvezenje krsh...60hz na max rez koju monitor podrzava.
prikljucen je na radeon 4830.
da li ima neko drivere za ovaj monitor koji rade na xp-u? sa diska i sa neta ne rade.
meni nesto ne odgovara... moracu ga prodam![]()
bljesti mnoogooo... ne odgovara ni kad ispodesavam brajnes i kontrast.
meni nesto ne odgovara... moracu ga prodam![]()
bljesti mnoogooo... ne odgovara ni kad ispodesavam brajnes i kontrast.
i ja sam uzeo 2216 pre tri meseca i takodje bljesti mnogo i pored podesavanja, bas mi smeta...namestim contrast ok 50, bright oko 15 al dzaba...moracu da pazarim nesto drugo i malo manje npr 19"...:wall:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari