STUPAR
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2008
- Poena
- 320
ti pravis Xbox Playstation 360 ? :d
Tako nešto. Samo treba puno vremena za mirror finish.
ti pravis Xbox Playstation 360 ? :d
Tako nešto. Samo treba puno vremena za mirror finish.
koliko dugo ti je radio pre toga ? znaci Xbox je nista bez Xclamp-a ? to omogucuje citanje pirata ? koliko para uzima driver za to i jel se s tim gubi garancija ?
kako je moguce da se ploca iskrivi, toplota ?
Objasni malo ako mozes kako se dobija mirror finish? Bilo bi seksi ofarbati konzolu x box zelenom bojom (boja logoa) ako je moguce a nadam se da jeste. Imagine that,)
svaka cast kad ne mrzi ! ja bi radje kupio premium nego sto bi ga farbao!
ovo nova verzija jasper se manje greje ? sta ce onda njoj xclamp !?
da li se zna ko pravi ploce za konzole ? nisam cuo da se ploce krive na PC-u, bas mi cudno to
na elit sam mislio, ta ima crna i zelena valjda
kako me nervira ovaj ortak, nikako da se otvori za Xbox, moracu ja na kraju da ga narucim iz USA. jel isto ko i sa PS 3, da je Xbox iz amerike NTSC i da moraju NTSC igre ?
u USA je elit mozda 250e
e jesu ove sudije olosi !!! UZAS !!!
da li se zna ko pravi ploce za konzole ? nisam cuo da se ploce krive na PC-u, bas mi cudno to
na elit sam mislio, ta ima crna i zelena valjda
kako me nervira ovaj ortak, nikako da se otvori za Xbox, moracu ja na kraju da ga narucim iz USA. jel isto ko i sa PS 3, da je Xbox iz amerike NTSC i da moraju NTSC igre ?
u USA je elit mozda 250e
e jesu ove sudije olosi !!! UZAS !!!
koliko dugo ti je radio pre toga ? znaci Xbox je nista bez Xclamp-a ? to omogucuje citanje pirata ? koliko para uzima driver za to i jel se s tim gubi garancija ?
kako je moguce da se ploca iskrivi, toplota ?
znaci Xbox iz USA se kaci na obican PC kabl za napajanje kao i PS 3 ? mojne da me zezate
mogu da dobijem mozda onaj Xbox najbolji za 250e
pa sta ce onda konvertor ? ako se kaci na ovo cudo ? samo nasa uticnica i cao
pa koliko je elite kod nas, 500 e ?
Je si li probao na onaj način? (koji sam ti poslao na PM)e sad kada bi uspeo da updatujem firmware na 1.51 pa da mogu da igram novog ridika, ili da se spremim za bionic commando..
xbox Ti se kachi na ovo, sto vuche dovoljno struje za omanje shtrumfovsko naselje, a isto tolko ti se i greje....![]()
Ljudi su jednostavno bez razloga preplaseni a neko to svesno radi iz ne znam kog razloga i stvara totalno pogresnu sliku o celoj toj prici.
Uglavnom najvise o rrod-u pricaju oni koji uopste nemaju xbox360 jel su naravno citajuci ovaj forum dosli do zakljucka da je to nesto sto treba da ocekuju cim kupe konzolu a sto je totalna glupost.Najgora je prica da je svejedno i da nema razlike izmedju zephyr pocetne revizije xbox-a i jasper-a ovih poslednjix kutija i da su one identicne po pitanju kvarova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari