kimi
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.08.2000
- Poena
- 770
Fable 2, KOTOR, Mass Effect..
KotOR? za koj, prvi ili drugi xb?
Fable 2, KOTOR, Mass Effect..
Interesuje me xbox 360 premium 60 gb (hdmi),mada vise nisam bas siguran :sceptic: .Gledajuci komentare po forumu zakljucio sam da je "kvarljivost" konzole na tolikom nivou da se samo kupovanje dovodi u pitanje,prosto je ne verovatno da kupite novu stvar a onda je morate "budziti" kako bi ona normalno radila,prvenstveno mislim na rrod.
Vidim da se to resava x-clamp fix-om ali nije do kraja razjasnjeno da li je to trajno resenje,dakle kada se on odradi na novoj,ispravnoj konzoli da li je problem rrod-a zuvek resen ili opet postoji mogucnost za kvar,jos jedan od problema koji moze da se manifestuje je kvar E-74 (jedno crveno treptuce svetlo),pa me interesuje da li x-clamp fix "pokriva" i ovaj problem tj stiti od moguceg pojavljivanja.:smash:
Pitanje za driver-a
Cuo sam da nove verzije kutije ne mogu da se otkljucaju, da li se nesto promenilo?
Jel moze neko da mi objasni kako da narezem igru za X360. Prvo sto sam uradio je to da preko CloneCD napravim image, i kad to uradim stvori se image.dvd i image, i zatim odem da narezem image.dvd i igra nece da radi. Probao sam isti taj image.dvd da narezem preko img burn i opet nece?
Kupio sam novi xbox, jasper verzija. Zanima me da li on ima tu verziju 1.51. Neznam tacno cega, ali sam video po netu da se spominje.
Moracu da potrazim malo, da se informisem.![]()
Tvoj jasper ima,rekla mi pticica![]()
Skenjao sam se kako dobro RE5 gameplay izgleda.
Ti nisi svestan sa kim se raspravljas...
ti pravis Xbox Playstation 360 ? :dMa ofarbas sam, naravno ako imas vremena.
Imas na netu puno tutorijala.
Ja kada zavrsim moj xbox, imaće black mirror finish. Biće kao ogledalo.
jel ti crkao Xbox zato sto nisi imao taj Xclam fix ? ili zbog neceg drugog? mozes u xbox temi da odgovoris, a ovo nek brisu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari