Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Interesuje me xbox 360 premium 60 gb (hdmi),mada vise nisam bas siguran :sceptic: .Gledajuci komentare po forumu zakljucio sam da je "kvarljivost" konzole na tolikom nivou da se samo kupovanje dovodi u pitanje,prosto je ne verovatno da kupite novu stvar a onda je morate "budziti" kako bi ona normalno radila,prvenstveno mislim na rrod.
Vidim da se to resava x-clamp fix-om ali nije do kraja razjasnjeno da li je to trajno resenje,dakle kada se on odradi na novoj,ispravnoj konzoli da li je problem rrod-a zuvek resen ili opet postoji mogucnost za kvar,jos jedan od problema koji moze da se manifestuje je kvar E-74 (jedno crveno treptuce svetlo),pa me interesuje da li x-clamp fix "pokriva" i ovaj problem tj stiti od moguceg pojavljivanja.:smash:

Interesuje me xbox 360 premium 60 gb (hdmi),mada vise nisam bas siguran :sceptic: .Gledajuci komentare po forumu zakljucio sam da je "kvarljivost" konzole na tolikom nivou da se samo kupovanje dovodi u pitanje,prosto je ne verovatno da kupite novu stvar a onda je morate "budziti" kako bi ona normalno radila,prvenstveno mislim na rrod.
Vidim da se to resava x-clamp fix-om ali nije do kraja razjasnjeno da li je to trajno resenje,dakle kada se on odradi na novoj,ispravnoj konzoli da li je problem rrod-a zuvek resen ili opet postoji mogucnost za kvar,jos jedan od problema koji moze da se manifestuje je kvar E-74 (jedno crveno treptuce svetlo),pa me interesuje da li x-clamp fix "pokriva" i ovaj problem tj stiti od moguceg pojavljivanja.:smash:

Pa kada uradis xclamp fix na novoj konzoli, kako kaze driver, ima da ti radi sto godina. Pusti ove što ne kupuju xbox zbog rrod-a. Po njima se svaki xbox kvari (što nije daleko od istine), ali ako uradis xclamp fix, ne moras da brines.

znači ja sa jasperom i x-clamp fix-om od prvog dana da se ni ne sekiram.

Jel moze neko da mi objasni kako da narezem igru za X360. Prvo sto sam uradio je to da preko CloneCD napravim image, i kad to uradim stvori se image.dvd i image, i zatim odem da narezem image.dvd i igra nece da radi. Probao sam isti taj image.dvd da narezem preko img burn i opet nece?

Pitanje za driver-a
Cuo sam da nove verzije kutije ne mogu da se otkljucaju, da li se nesto promenilo?

Jel moze neko da mi objasni kako da narezem igru za X360. Prvo sto sam uradio je to da preko CloneCD napravim image, i kad to uradim stvori se image.dvd i image, i zatim odem da narezem image.dvd i igra nece da radi. Probao sam isti taj image.dvd da narezem preko img burn i opet nece?

Bilo je vec reci o tome a ako nemozes da nadjes evo ti fajl.

Prilozi

• HOW TO BURN XBOX 360 GAMES.doc
    26 KB · Pregleda: 187
Jel neko presao na 1.51 da bi igrao nove igrice i kako se pokazao, dali pravi neku frku?

Kupio sam novi xbox, jasper verzija. Zanima me da li on ima tu verziju 1.51. Neznam tacno cega, ali sam video po netu da se spominje.

Moracu da potrazim malo, da se informisem. :)

Poslednja izmena:
LOL! Ako pticica kaze, ja verujem :D

Dobro je, jer sam vidjao da pise pored nekih igara da to mora da se ima.

sutra ću uzeti praznih diskova pa bih da narežem Matrix 1080p. imam tu wmv verziju sa izdvojenim ac3 fajlom od nekih 600-tinjak MB. da li to režem kao data ili i tu treba neki layer break da bi normalno radilo na X-u. ajd ako neko zna, bio bih vam zahvalan na odgovoru.

ja igrao malo RE5, i grafika je stvarno brutalna, al AI sto je glup.. znachi ona Sheva, pa to nema debilnijeg drugara u bilo kojoj igri IKAD! Stoji ispred onog lika s masivnom sikirom i ne konstatuje ga 2 posto.. kad je primila sikiru 5 puta, istrosila i moje i svoje herbove, umrli smo oboje...

e sad kada bi uspeo da updatujem firmware na 1.51 pa da mogu da igram novog ridika, ili da se spremim za bionic commando..

riddicka mozes da igras i s 1.41, bilo koju igru s wave 3rd mozes al je pitanje koliko su one sigurne na live-u s firmwerom koji nije v1.51. Tako sam ja barem svatio mada evo Riddicka dobijam za sat vremena odprilike pa cemo znati :)

Pa NTSC je i izasao samo, btw ipak treba v1.51 :(

Poslednja izmena:
Ti nisi svestan sa kim se raspravljas...

Hehehe ok ok ajde odustajem od dalje rasprave :) Ajde sad da ne otvaram novu temu - interesuje me jel neko zna nekog ko moduje xbox360 ili jel postoji npr verzija xbox-a koja je crna npr. a da nije ona ultra (vec Arcade ili Platinium)? Smori me ona bela boja čim je vidim :D

Pa kupis case, ima ih milion, sarenih, s neonkama, svakakvih :)

Ma ofarbas sam, naravno ako imas vremena.
Imas na netu puno tutorijala.
Ja kada zavrsim moj xbox, imaće black mirror finish. Biće kao ogledalo :).

Citat iza Mass Effect 2 teme,da ne bude tamo off-topic...

jel ti crkao Xbox zato sto nisi imao taj Xclam fix ? ili zbog neceg drugog? mozes u xbox temi da odgovoris, a ovo nek brisu

Verovatno zato sto nisam imao uradjen xclamp fix,i usled toga sam dobio error E74,ili tzv. Red Light(u ovom slucaju nije Ring) of Death,koji nije mogao da se popravi(ploca je bila previse iskrivljena).

Btw,MS je dostigao milion prodatih Xbox 360 konzola u Japanu.

Poslednja izmena:
koliko dugo ti je radio pre toga ? znaci Xbox je nista bez Xclamp-a ? to omogucuje citanje pirata ? koliko para uzima driver za to i jel se s tim gubi garancija ?
kako je moguce da se ploca iskrivi, toplota ?

Vrh Dno