Panzer Meyer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.10.2007
- Poena
- 320
Sweet.A da li mozda znas koji ti je router dao?
Daj fotku, da vidimo!
Cekaj,prvo si rekao da ti pichi torrent bez problema i da veza ne zakucava.Koji si program koristio?Ako ti ne pravi probleme kada skidas preko tog programa,batali Vuze.
Zasto "neverovatno al` istinito" ?Problem resen(ruter vracen uzet modem nazad),probelm je ipak u ruterima kod Sezama,jer sa modemom sve radi ko sat(NEVEROVATNO al istinito)
Hehe, kul je što si ponosan na tosa ponosm mogu da kazem da od onda do sada sam garant skinu preko 4TB fajlova
Zašto li se privatna poruka zove "privatna"?a [ZoNi] evo odgovora na tvoje pitanje sto si mi poslao u privatnoj poruci
He,he, pa prvi si čačkao mečku:wall:Zašto li se privatna poruka zove "privatna"?![]()
Da to je zamena.Za sada radi ok,nije se restartovao,prekidao i zaglupljivao.Torrenti i dc rade ok mada ih nisam previse gazio.Astmario jesi to dobio kao zamenu za conexant? ja sam bio svojevremeno dok sam bio kod sezama uzeo taj tp-link 8840 i nazalost posle nedelju dana je riknuo, ali sumnjam da sam uopste dobio ispravan cim je riknuo, tako da sam ponovo uzeo conexanta koji mi je do zadnjeg dana radio kako je radio zbog ogranicavanja protoka od strane sezama...
a sada kod verata imam tp-link 8817 sa kojim sam i vise nego prezadovoljan, tako da ti je moja preporuka ako mozes zameni tu kocku od rutera za ovaj manji je a bolji je!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari