Šta je novo?

Pomoc oko sezama

Veruj mi da nemam pojma...Manji je od onog djubreta conexanta i tamniji je...I neuporedivo bolje radi...Stvarno ne znam koji je,a evo sad sam gledao ne pise na njemu koji je

Daj fotku, da vidimo!

Saznao sam,isto je Conexant al sam se rapsitao kod ljudi koji imaju taj model kazu da radi fantasticno i da je ruter odlican(sto za ovo malo kratko vreme i ja mogu da potvrdim:d)

E sad,javio se drugi probelm:i na ovom ruteru sve ide ok i normalno,medjutim kako upalim Vuze(bivsi Azureus)opet se veza zakuca(ne znam sto)
Imate neku ideju???

Sto se tice slika,bice kasnije(nemam digitalni) a nisam jos instalirao Bluetooth posto je Win svez ko mlada:D

Kod mene isto ima dosta problema sa tim Conexantom.Posto je na toj liniji i fax,svaki put kada se javi,veza pukne.Sto se tice torrenta ista prica.Stavim moj Asus-ov ruter sve kako treba.Znaci krs neopevani.

Cekaj,prvo si rekao da ti pichi torrent bez problema i da veza ne zakucava.Koji si program koristio?Ako ti ne pravi probleme kada skidas preko tog programa,batali Vuze.

Cekaj,prvo si rekao da ti pichi torrent bez problema i da veza ne zakucava.Koji si program koristio?Ako ti ne pravi probleme kada skidas preko tog programa,batali Vuze.

Skidao sam preko Utorrenta,a kuca mi sa vuzom...E sad,poenta je sto neki trakeri zezaju sa utorrentom(dozvoljena je verzija 177 vamo a zabranjena 182 tamo i obrnuto) a vuze svuda prolazi...Tako da mi je vuze bio idealno resenje i na njega sam naviko odavno tako da voleo bih da ga nastimujem da radi:wave:

Problem resen(ruter vracen uzet modem nazad),probelm je ipak u ruterima kod Sezama,jer sa modemom sve radi ko sat(NEVEROVATNO al istinito)

Kad lepo skupim kes,kupim NETGEAR ruter i nema zime kod kog god provajdera,jer kvalitet je kvalitet

Pozdrav:wave:

Poslednja izmena:
Problem resen(ruter vracen uzet modem nazad),probelm je ipak u ruterima kod Sezama,jer sa modemom sve radi ko sat(NEVEROVATNO al istinito)
Zasto "neverovatno al` istinito" ?
Taj Con. modem koristim od samog pocetka analogno-digitalne-sezampro-linije :d i evo dan danas radi kao sat, nikad problema sa njime nisam imao.

BEGINER dok sam ja bio kod sezama imao sam prvo onaj mali beli modem i posle par dana sam uzeo taj conexant sto tebi nije radio i koristio sam ga skoro dve godine bez greske, torrenti uvek u full-u. bio je povezan preko UTP-a na xp sp2. e ali problem je kasnije bio druge vrste koji svi znate da sam ratovao sa sezamom oko secenja brzine!

a evo cetvrti ce mesec kako sam kod verata na adsl-u jos nisam imao ni jedno pucanje veze i do sada sam samo dva puta pozvao podrsku da ih pitam nesto... znaci bez problema sljaka od kako sam uzeo i sa ponosm mogu da kazem da od onda do sada sam garant skinu preko 4TB fajlova i niko mi nije ni pomenuo jedan MB sto sam skinuo dok su oni iz podrske u sezamu kada sam imao potrebu da ih zovem uvek nabijali na nos sa pitanjem dali znam da je sa moga naloga skinuto toliko i toliko GB fajlova...

tako da je taj ruter dobar samo ga treba podesiti ili si dobio neki pokvaren posto se to kod njih zna desiti da neko vrati ruter i oni ga neposalju u servis nego ga zapakuju u kutiju i posle daju nekome drugome...

Stigao je drugi ruter,umesto ovog conexanta(koji sam vec menjao za isti model i imao sam isti problem) dobio sam TP Link 8840 i sad sve radi kao podmazano.

Astmario jesi to dobio kao zamenu za conexant? ja sam bio svojevremeno dok sam bio kod sezama uzeo taj tp-link 8840 i nazalost posle nedelju dana je riknuo, ali sumnjam da sam uopste dobio ispravan cim je riknuo, tako da sam ponovo uzeo conexanta koji mi je do zadnjeg dana radio kako je radio zbog ogranicavanja protoka od strane sezama...

a sada kod verata imam tp-link 8817 sa kojim sam i vise nego prezadovoljan, tako da ti je moja preporuka ako mozes zameni tu kocku od rutera za ovaj manji je a bolji je!

sa ponosm mogu da kazem da od onda do sada sam garant skinu preko 4TB fajlova
Hehe, kul je što si ponosan na to ;) Samo navali i downloaduj, nikad se ne zna kad će ceo Net pući - tada ćeš nam ti biti jedini prozor u svet :d

Jel to trpaš na externe HDDove ili režeš(!) na DVD-jeve? BluRay?

neki ljudi nesvataju pa to ti je to! pa i da pukne net zabole me ja sam sebi skinuo sta hocu da gledam a necu kada se setim e mogo bih da gledam stargate sg-1 i stargate atlantis da onda jurim odakle ima da se skine i ako nadjem koliko ce mi trebati da skinem 10 sezona za sg-1 i 5 sezona za atlantis? evo ovo sam uzeo kao primer a koliko ima takvih dobrih serija koje polako vec nemogu da se skinu? sto jesi ljubomoran sto sam skinuo toliko? ko tebi brani da skidas koliko hoces? mozda mali hardovi ili spor protok ili mozda sto nisi na privatnim torrentima ili te ratio *****ava o cemu se radi? evo samo sa jednog torrenta gde sam clan?

2wf4vhy.jpg

ovo je samo sa jednog torrenta a clan sam na mnogima i na svima mi je upload preko 1TB a sto se tice skladistenja prostora imam i na hardovima imam i na diskovima a u kompu imam preko 1.5TB prostora! tako da prostor nije problem samo treba naci nesto da se skida sto je vredno kolekcioniranja a neskidati svaku glupost!

jel te to zeza u zivotu e pa ti varaj ko sav normalan narod pa neces biti ogranicen oko skidanja a uostalom sta te boli koliko skidam ja za moje pare cu da skidam koliko ja hocu i sta hocu i to nemoze niko da mi zabrani!!! pa ni ti!

Poslednja izmena:
Ja uopšte nisam rekao da je loše što toliko skidaš! :)

I niko nije rekao da ja imam problema sa skidanjem (osim činjenice da više ne znam šta da skidam ;) )

Inače, slika koju si postavio ne znači mi ništa (ne znam šta ona predstavlja).

Poslednja izmena:
Dobro bre, ne davi vise narod sa svojom pricom oko problema sa Sezamom, sa skidanjem milijardi terabajta i ostalim supljim pricama koga sigurno nikog ne interesuju.
Ovo je tema o problemu sa hardware-om.

pa kontam sta je tema, mada sam samo izreko svoje misljenje a kada me neko prozove naravno da cu mu i odgovoriti kako najbolje znam i umem! mada ja nemislim da davim narod samo im ukazujem da ima boljih provajdera nego sto je sezam, ali ako ti mislis da je sezam najbolji ok tvoj problem ja sam nekada to mislio a sada nebih ih ni najgorem neprijatelju preporucio!!!

cilj prvog posta je bio da decku predocim da nije problem onaj koji se cini nego da ima i drugih varijanti a samim time sam hteo da mu pokazem da se prevario sto nije presao sa sezama kada je mogao mada mu nije kasno ni sada da ode od njih!

a [ZoNi] evo odgovora na tvoje pitanje sto si mi poslao u privatnoj poruci, ako ti neznas staces da skdas kako ja mogu da ti preporucim nesto sta ces da skidas, nesto sto se meni dopada mozda se nedopada tebi i obratno a slika koju sam postavio je sa jednog torrenta prikazuje trenutno stanje, prva cifra je koliko sam skinuo, druga koliko sam vratio i treca je ratio. nadam se da ti je sada jasnije!

Poslednja izmena:
Astmario jesi to dobio kao zamenu za conexant? ja sam bio svojevremeno dok sam bio kod sezama uzeo taj tp-link 8840 i nazalost posle nedelju dana je riknuo, ali sumnjam da sam uopste dobio ispravan cim je riknuo, tako da sam ponovo uzeo conexanta koji mi je do zadnjeg dana radio kako je radio zbog ogranicavanja protoka od strane sezama...

a sada kod verata imam tp-link 8817 sa kojim sam i vise nego prezadovoljan, tako da ti je moja preporuka ako mozes zameni tu kocku od rutera za ovaj manji je a bolji je!
Da to je zamena.Za sada radi ok,nije se restartovao,prekidao i zaglupljivao.Torrenti i dc rade ok mada ih nisam previse gazio.

Nazad
Vrh Dno