Šta je novo?

Koji Antivirus preporucujete?

• Začetnik teme Začetnik teme ndj
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Glasanje za najbolji antivirus

Dakle ovako. Otavaram prvo javno glasanje, na Benchmark forumu, za najbolji antivirus u 2008/09 godini. Svako ima pravo da da 1 glas za 1 antivirus, pod uslovom da je iole iskusan. 😀

p.s. Molim vas da ovo glasanje obavimo u miru, bez suvisnih komentara i prepucavanja. Unapred HVALA svim ucesnicima.

Antivirusni programi koji su predmet glasanja su:
  1. Avast
  2. Avira AntiVir
  3. Nod 32
  4. Kasperski
  5. AVG
  6. McAfee
  7. Symantec
  8. K7AntiVirus
  9. Panda
  10. F-secure
  11. F-Prot
  12. Comodo
  13. Ikarus
  14. BitDefender
  15. Sunbelt
  16. Sophos

1 glas za AVIRU ANTIVIR.

Definitivno sophos za kompanijsku upotrebu :type:

Avira je najgori antivirus koji sam ikad koristio. kad god pokreneš scan verovatno ce ti naći 10 trojanaca i par crva kao da je napravljena da kad traži mora nešto da nađe. Kaspersky je po meni zakon iako na raznoraznim sajtovima bitdefender drži prvo a kapspersky drugo mesto. Kako sam koristio oba ja sam ipak za kaspersky.

Avira je najgori antivirus koji sam ikad koristio. kad god pokreneš scan verovatno ce ti naći 10 trojanaca i par crva kao da je napravljena da kad traži mora nešto da nađe. Kaspersky je po meni zakon iako na raznoraznim sajtovima bitdefender drži prvo a kapspersky drugo mesto. Kako sam koristio oba ja sam ipak za kaspersky.
to je razlog u ceni kod svih poredjenja AV aplikacija jedan od stavki je cena paketa pa zbog toga bitdefender na prvom mestu ali KIS je ipak bolji

to je razlog u ceni kod svih poredjenja AV aplikacija jedan od stavki je cena paketa pa zbog toga bitdefender na prvom mestu ali KIS je ipak bolji

Nije samo to. Uz BF dobijes i neke zezalice za TuneUp sistema. Ali kome to treba

S obzirom da sam sad video da postoji anketa, zamolio bih administratore da obrisu moj post.

Mislim da bi anketa trebala da bude STICKY da bi je ljudi videli i glasali. Ko sto rece "ZoNi" kredibilitet je rastegljiv pojam pa je bolje verovati samim korisnicima nego li komercijalnim istrazivanjima.

Poslednja izmena:
Pa NOD 32, mada na toj listi fali mozda i najbolji antivirus - G-data.😉

ma dajte, pa ovakvih tema je bilo mali milion u poslednjih par godina i uvek su se posle kracceg vremena pretvarale u flame-ovanje na kub..
najbolji je onaj koji ti radi posao ( ako znash shta mu je posao ,)), a po moguccstvu to bi trebala da budu bar dva ( opet, sa razlichitim metodima pristupa problemu)
ni "pisci" virusa ne rade svi na isti kalup, pa shto bi onda i antivirusni SW bio takav..
a i to se sve menja iz dana u dan.. igranka bez prestanka.. :banana:

da ne bude da nisam pridoneo temi, here's my 2 cents: NOD SS i KAV SOS :smoke:

pozdrav

Postoji vec anketa i tema o antivirusima
Tako da ovaj " +1 post topic " - lock

ja sam pre neki dan instalirao avast proffesional,a pre njega sam imai aviru cinimi se da je avast malo bolji.

Čitao sam dosta po netu o ovoj temi i ovako kažu:

Avira ima najbolju bazu ali svi se žale na apdejt plus neoprostiva mana je to što nema scan mailova
AVG najsporiji od ova tri koja ću da navedem i najlošija baza plus kao što je neko rekao paranoičan
Avast lošija baza od Avire ali bolja od AVG ali najmanje gnjavi mašinu

Posle čitanja i testiranja antivirusa ja sam sa AVG prešao na Avast

toliko od mene 😉

Avast je OK za zaštitu računara tj. da ga čuva od zaraze ali je zato užasno loš- neuspješan kod pokušaja uklanjanja inficiranih fajlova.
Subjektivno: kako vjerovati av kojem default skin izgleda kao neki multimedijalni plejer.:d
3683.gif

Avast je OK za zaštitu računara tj. da ga čuva od zaraze ali je zato užasno loš- neuspješan kod pokušaja uklanjanja inficiranih fajlova.
Nije mi se još desilo da neki zaraženi fajl ne uspe da ukloni (a Avast koristim skoro 5 godina, na isto toliko računara).

Od svega spomenutog Avast kao free varijantu,a KIS ako možeš da platiš licencu ili ako se snađeš na drugi način.Ja lično koristim Avast na mašini iz potpisa više od 3 godine i radi mi ok.
Pozz

da, uz avast koristim i adaware AE i do sada ni jedan virus mi nije pravio problem ...

Dr. Web Antivirus, danas mi je jedini pomogao da uklonim Win32: Vitro.56 trojanca, ostali nisu nista uspeli.

Nazad
Vrh Dno