Šta je novo?

Z5500 i cene

• Začetnik teme Začetnik teme GoranM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
z5500 je stvarno kvalitetan......al ja sam u nedoumici, da li je bolje da prikacim z5500 na dobru zvucnu i da zavrsim sa svime, ili da prodam jedan jazz od ova dva a da pored ovog koji zadrzim prikacim sony liniju 2x100. Jazz bi mi davao dobar bass, a linija bi mi dodavala jos bassova i kvalitetne i jake ostale tonove. jedini problem je sto mi takva kombinacija pravi nepotrebnu guzvu u sobi🙂 sad sam stvarno u nedoumici.

Ja uzeo Z-5500 jos 2004-te (minut pred PDV :d ) i nijedne sekunde se nisam pokajao (jedino mi zao kad pocne komsiluk da lupa na vrata zbog buke).
Samo ga ti prikaci na neku kvalitetnu karticu (barem full Audigy 2) i nece da ti fale basovi, tj. moraces da ih smanjujes.

e pa ako je do zvucne, onda da kupim neku dobru i da nakacim neki z5500 na nju, mozda i samo woofer od JS9940, cisto da dodaje bassove, posto zaista uzivam u njima🙂 Jes da me posle usi bole pola sata, al sta je tu je🙂
Nego sad je problem cena za z5500, diglu mu cenu u nebesa, jedino kada bih nasao neki polovan po prihvatljivoj ceni (onaj na snimku je burazerov, a nece da ga prodaje🙂)

Dobri zvučnici na integruši su bacanje para 😉

lako ce se zameniti integrusa 😉

Sb live 5.1 za 10e daje veoma dobar zvuk sa kx drajverima.

Uz Z-5500 SB Live?? Zna se sta ide sa cim, kupuj X-Fi i uzivaj.

Uz Z-5500 SB Live?? Zna se sta ide sa cim, kupuj X-Fi i uzivaj.

Da što da ne? Ako nisi probao nemoj da se čudiš😉 Čak i sa SB Live je nebo i zemlja naspram integruše. Ova integruša sa trenutne ploče je za nijansu bolja od moje stare integruše sa Abit IC7, al' džaba kad je SB Live koji je star boga oca i koji se može naći za 5-10 evra sasvim zadovoljavajući. Ja verujem da je X-Fi odličan ali veruj i ti meni za ovo na reč.

sb live bi mi ekstra pao, ali ne radi lepo pod vistom. Ispruzicu se za neku bolju, ali tek za mesec, dva....kad se malo stabilizujem🙂 Jel ima neki solidan x-fi do 50e?

SB Live! 24bit, Audigy SE/LS se mogu modovati u XFi Extreme Audio jer su gotovo identicne kartice.
E sad, nov SE kosta 30e a Extreme Audio negde oko 50e.:wall:

Sve ispod X-Fi extreme gamer je loše.

Sve firme imaju svoje podmukle poteze, Creative sa tim X-Fi Audio a ni nema X-Fi na sebi, nVidia kad drala sa cenama karti, Intel takodje, AMD pre C2D i sl. Jedini nacin je iscitavanje review sajtova.

Brooklyn Bounce - The Real Base
Ali mislim da nije originalna verzija vec Quicksilver remix...:wave:

Hvala🙂

Ako bi theo da uzmes nesto sto stvarno valja, uzmi Gamer-a ili Titanium. To je ~80e mada na oglasima mozes naci (kada naidje) Gamer/Music za ~50-60e. Pare neces sigurno zaliti 🙂
Audiu i slicnim karticma nedostaju odredjene opcije koje ces sigurno voleti kod pravog X-fi.
P.S za bas "test" skini beats for my van pesmu.

Poslednja izmena:
Ludilo🙂

Ako bi theo da uzmes nesto sto stvarno valja, uzmi Gamer-a ili Titanium. To je ~80e mada na oglasima mozes naci (kada naidje) Gamer/Music za ~50-60e. Pare neces sigurno zaliti 🙂
Audiu i slicnim karticma nedostaju odredjene opcije koje ces sigurno voleti kod pravog X-fi.
P.S za bas "test" skini beats for my van pesmu.
Bolje skini neki ton generator sa bass slide fukcijom pa ujedno mozes da proveris frekventni ospeg na koji se odaziva.

Nazad
Vrh Dno