Pozdrav svima,
napravio sam program u c# koji meri internet protok, i prikazuje ga graficki i numericki.
Evo linka ka programu
http://www.verusdance.com/program/Brzinomer_v_1.00.zip
Svaka slicnost sa programom DU meter je trenutno NAMERNA.
Posto DU Meter naplacuju 25 dolara, palo mi na pamet da napravim nesto slicno i da ljudi sa naseg govornog podrucja mogu da imaju besplatnu zamenu za njega.
Namerno sam ga napravio iskljucivo na srpskom jeziku.
Voleo bih ako mozete da ga malo istestirate i da mi date svoje predloge kako da ga poboljsam da bude i bolji u nekim stvarima od DU meter-a.
Za sada (cini mi se) ima napredniju analizu prenosa (od - do) datuma (sto DU meter nema).
Samo ga iskopirajte u neki direktorijum za njega i odatle pokrenite.
Pri prvom startovanju programa podesite sta treba i program ce snimiti ta podesavanja i napraviti jos dva nova fajla.
Hvala unapred svima koji budu imali vremena da ga malo istestiraju.
Nadam se i da cete ga koristiti i da ce vam lepo sluziti
Program za rad zahteva .NET 3.5, a velicina mu je oko 90KB;
(Kazite mi i da li sam smeo da iskopiram izgled skoro u potpunosti, ili moram da ga menjam?)
Malo sam u stisci sa slobodnim vremenom trenutno zbog posla, ali odgovoricu vam sto pre mogu na komentare. Ne zamerite ako malo cekate.
Veliki pozdrav svima
napravio sam program u c# koji meri internet protok, i prikazuje ga graficki i numericki.
Evo linka ka programu
http://www.verusdance.com/program/Brzinomer_v_1.00.zip
Svaka slicnost sa programom DU meter je trenutno NAMERNA.
Posto DU Meter naplacuju 25 dolara, palo mi na pamet da napravim nesto slicno i da ljudi sa naseg govornog podrucja mogu da imaju besplatnu zamenu za njega.
Namerno sam ga napravio iskljucivo na srpskom jeziku.
Voleo bih ako mozete da ga malo istestirate i da mi date svoje predloge kako da ga poboljsam da bude i bolji u nekim stvarima od DU meter-a.
Za sada (cini mi se) ima napredniju analizu prenosa (od - do) datuma (sto DU meter nema).
Samo ga iskopirajte u neki direktorijum za njega i odatle pokrenite.
Pri prvom startovanju programa podesite sta treba i program ce snimiti ta podesavanja i napraviti jos dva nova fajla.
Hvala unapred svima koji budu imali vremena da ga malo istestiraju.
Nadam se i da cete ga koristiti i da ce vam lepo sluziti
Program za rad zahteva .NET 3.5, a velicina mu je oko 90KB;
(Kazite mi i da li sam smeo da iskopiram izgled skoro u potpunosti, ili moram da ga menjam?)
Malo sam u stisci sa slobodnim vremenom trenutno zbog posla, ali odgovoricu vam sto pre mogu na komentare. Ne zamerite ako malo cekate.
Veliki pozdrav svima
Poslednja izmena: